AJ MIN PANNA !!!!

Fredag: Ullared med två hetingar - Sandra och Najna . Var där ungefär 2 och en halv timme var hemma redan vid 1 igen :P Riktigt najs va det ;D Utgång på kvällen vilket jag inte var så pigg på igeltningen .. Hade dock roligt den stunden jag var ute :)

Lördag: Fest här hemma .Riktigt roligt ! Detta tackar jag för ;) Flippa med Emelia, så jävla roligt de va och vi var sär ;) haha ! Och fy sören vad jag är öm på min panna idag .. Jävla gris Tobbe som puttade Nille på mig så att han skallade mig .. Aj aj aj. Men de va kul det också ;D Dock ej kul när folk ska bråka , varje gång man festar så är där någon som bråkar. men inte mitt problem ? Hade iaf kul igen . haha

Söndag: Jaha, söndag. kan väl inte säga så mycket om söndagar ? Det är veckans slappedag helt enkelt ! Helt snorigt förkyld är jag . fett med ont i halsen och hostar typ hela tiden :( Hata förkylning .



Veckans hissning går till Sandra, Nina och Ullared . (shit vad jag älskar mitt rosa påslakansett som lyser i mörkret ;) )

och dissningen går till .............. förkylningen . Har bara varit förkyld sen i torsdes och redan efter 2 timmar var jag riktigt trött på det ! Palla gå runder och hosta hela tiden.


hejsan svejsan :)


Postat av: Anonym

ÄLSKA ROSA PÅSLAKAND! NÄR SKA VI HA SOVAÖVERMYS?

2007-12-08 @ 22:44:36
Postat av: Sara

hihi jag vet inte men snart måste det bli . Börjar bli överkåt här hemma utan dig Najna ;)

2007-12-09 @ 19:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0