Torsdag

Igår morse var jag på Vårdcentralen, sökte för min rygg. Så illa bemött har jag aldrig blivit i hela mitt liv av någon person. Mer än så behöver jag kanske inte säga.
Var även hos mamma och pappa en runda igår och hos mormor och morfar.

Igår eftermiddag körde jag och Elin till Åstorp för vi skulle hämta "hennes" bil. När vi skulle köra hem så sa Elins pappa: Men det är bättre om ni tar Mustangen hem. Så då fick jag ju ställa upp för laget och ta Mustangen ju ;) haha! Jag har en sån kärlek till Ford Mustang, den kärleken är väldigt stor kan jag lova (det vet ni som känner mig ju). Men denna gången skulle jag köra den heeelt själv. Shit så konstigt det var att köra den fina och feta bilen själv. Men det gick galant ;) och det kan jag leva på ett bra tag nu, om inte hela livet ;)
Efter det blev det middag och kvällsmys uppe hos Tobbe och Elin. Och i morse, vid 4 tiden körde jag Tobbe till hans jobb.

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, ska iväg med Elin på några ärenden och ikväll är det jobb. Har även tagit extra så jag ska jobba inatt och kanske i morgon :) Nice!

Ae, dags att lägga på ett kol kanke.


Fan vad roligt vi hade förra året när vi gled runder i Mustangen.
Helt magiskt ;)


21 årsfest

Igår mötte jag upp älskling på Väla. Gick till skomakaren och klackade om mina älskade stövlar. Det skulle ta en timme så jag och Richard hann gå en liten runda. Efter det så körde vi hem till honom, åt lite middag (äckelpäckel - där var flugor i salladen *spy varning*). Sånt förstör min mataptit så det blev inte så mycket middag för min del! USCH!!!

Richard gjorde vid sig sen kom gänget och då var det dags att bege sig till Steffis och Emelies fest :)! Jag höll mig nykter (tråkmåns jag vet). Men ångrade mig när dom andra skulle ner i stan så jag ställde bilen hos Richard  och följde med dom. Riktigt gott med en kall Alkoläsk, mums!

Tack för en otroligt rolig kväll. Helt underbart gäng vill jag lova er!
och tack så jätte mycket för att jag fick komma ♥


kisses and hugs

Dagens

Jag har ingen fantasi idag så det får bli en dagens :)

Humör: Lite slö faktiskt.
Gjort: Varit på massage, solat, handlat och suttit ute och snackat lite med Tobbe.
Planer: Göra vid mig inför Steffis 21 års fest ikväll :)
Ser på: Inget.
Lyssnar på: Lite blandat, letar nya låtar.
Dricker: Vatten.
Äter: Inget
Bästa: Hade en mysig kväll igår med hela familjen ♥
Längtan: Fortfarande den 13 Maj ;)

Dagens

Humör: Det ligger på topp just nu i alla fall :)
Gjort: Varit på P-möte, gjort vid mina naglar (dom blev mycket fina) och städat.
Planer: Middag med älskling när han kommer, sen antagligen mys i soffan resten av kvällen.
Ser på: Inget mer än mitt skinande golv. Det bländar mig ;)
Lyssnar på: Walking in Memphis .
Dricker: Inget.
Äter: Inget
Bästa: Att min älskling kommer snart ♥
Längtan: 13 Maj = Cykel Grand Prixen ;) PARDEY!!


Puss & Kram

YES!

Nu är jag, Elin och HIF's supportrar glada.
HIF vann med 2-1.
I morgon kan jag och Elin gå till jobb med huvudet högt ;) haha


Skånederby

Skånederbyt är men  ju nästan tvunget att se/följa idag! Även om jag inte är grymt intresserad av fotboll så tycker jag ändå att det är roligt :)

Idag har jag jobbat. Trodde att jag slutade kl 15 idag men Elin påminnde mig ca 14:40 om att jag slutade 14, haha! Sicken ängel hon är.
Efter att jag hade slutat var det meningen att jag skulle gå och göra vid mina naglar eller boka tid till det, men orkade inte när jag väl hade slagit mig ner i soffan här hemma.
Vid 17 var det dags att tvätta. Hade inte så mycket tvätt så nu är allt nog torrt. Ska ta och gå ner och hämta det nu tänkte jag. Sen ska jag ta och kolla på Desperata Hemmafruar ett tag och när Elin har slutat ska jag antagligen med henne in till Hbg och hämta Tobbe :) Så snäll jag är!


Förresten, just nu står det 2-1 till HIF. Dom får se till att hålla ledningen nu :)


Måndag

I morse blev det ett besök på gymmet med Tobbe & Elin. Det är skönt att kämpa och svettas lite, jag känner mig verkligen piggare av att träningen.

Efter en god frukost gick jag och Elin till Treklövern. Det var dags för mig att säga upp lägenheten. Så nu är det gjort! För er som undrar så ska jag flytta till Billesholm igen.
Efter det blev det en tur till Billesholm och åt en glass med mamma och Robin, en runda till CityGross och Familia sen middag hos mamma och pappa

Nu är det riktigt skönt att äntligen sitta ner i soffan och ta det lungt!
Har planer på att sitta här heeela kvällen och bara såsa.



Jag älskar dig Richard ♥


Överlycklig

I Torsdags var jag och Tobbe hos mamma och pappa. Då fick vi reda på att vi ska bli faster och farbror :) Haha. Tänka sig. Att Robin och Maria ska ha barn, Robin ska bli pappa! Shit, det känns fortfarande overkligt men det är sant, för er som tror att jag skojar.

Jag är så otroligt stolt och glad. Jag kommer ställa upp för dom när som helst <3

HAHA, faster Sara! Aja, lite bra låter det ju.


Tisdag - dagens

Humör: Lite smått sliten men för övrigt go och glad.
Gjort: Jobbat, varit på gymmet sen inte mycket.
Planer: Desperata hemmfruar ikväll kl 21 :)
Ser på: NCIS.
Lyssnar på: Inget.
Dricker: Coca Cola, hihi
Äter: Choklad
Bästa: Despan ikväll.
Sämsta: Att jag har ont i ryggen.
Vill ha: En ny bil kanske. Man vill bara ha och ha hela tiden.

Måndag

Har fixat och trixat hela dagen.
Började dagen med att bli livrädd för en skiiiit stor spindel i mitt kök. Tur att jag har en snäll granne som faktiskt är min bror. Han kom ner med deras flugsmällare två gånger för att spindeln gömde sig. Fy fan vad jag hatar spindlar! Nu har den gömt sig så jag försöker hålla mig ifrån köket.

Jag och Tobbe var ute och gick en runda i det fina vädret i förmiddags, innan han skulle börja tvätta. Tanken var att vi skulle gå en lång runda men vi hann bara gå 20 min för jag skulle in om banken. Nu är ett nytt bankomatkort beställt :)

Jag har även ringt en jävla massa telefonnummer/personer idag. Bland annat Kreab, Telenor och A-kassan. Plus att jag pratade med mamma innan. Ska nog köra dit snart, gå en lång runda med Battie och sen ikväll får jag givetvis mat där ;). Ska nog ta och städa/tvätta bilen när jag ändå är där också...

Aja, nu måste jag in i duschen om jag ska hinna med mina planer.


Nu är väl ändå sommaren på g?

Puss & Kram


En av mina lugna favoriter.




En ruskigt bra låt.

Grattis ;)

Ett stort grattis till Elin som fick sitt körkort igår :) Hihi.
Jag är skit glad för din skull gumman.



Nu sitter jag och äter lite lunch, pasta och köttfärssås. Mums!
Snart dags att bege sig till jobb! Börjar vid 14 tiden
och ikväll när jag har slutat ska jag till Richard :) Jag saknar honom alldeles för mycket.


Jag älskar dig, Richard ♥


torsdag

Oj, jag har verkligen blivit kass på att uppdatera! Men ibland har man väl sina perioder.

I Lördags kom Richard hem från Grand Canaria. Tänk att en vecka kan känns som en evighet!? Skönt att ha tillbaka honom för jag saknade honom jätte mycket den veckan :)

För övrigt har det väl inte hänt så mycket. Jag har jobbat rättså mycket så det får vara min ursäkt för att jag inte har nördat mig framför datorn :)

Nu ska jag röka sen ska jag, Elin och Tobbe till pappa.

Ciao Ciao.


träning

Idag var jag uppe lite senare än tuppen, 8 ringde klockan i morse! Vid 9 tiden gick jag och Tobbe till gymmet och svettades ett tag. Jag tränade faktiskt med mina nya träningsskor, som jag köpte igår när jag, Elin och Steffi var på väla :) Dom passar perfekt och är jätte sköna.
När vi var på väg hem från gymmet gick vi in om Oasis och solade en runda också. Alltså kan nu kanske föreställa er hur jag lutar just nu. ISCH!
Men nu är det dags för en skön dusch sen lunch med Elin och sen vidare till jobb kl 14 :)


Mina fina och sköna träningskor. Woho!



Ciao Ciao
Puss & Kram


RSS 2.0