Första advent .

När jag vaknade i morse så mådde jag som jag förtjänade, tyvärr! Det var bara till att ta mig upp ur sängen, dricka ett glas vatten och åka till Familia. Jag var "modell" till Emmas (mfl.) projektarbete. Jag fick färgat håret än en gång och nu är det som jag vill ha det, brunt. Mippe lockade mitt hår så det såg ut som jag hade affro/kull - frisyr. Dock så blev det bättring på det när frisyren blev klar. Sminket som hon gjorde på mig blev riktigt coolt och när jag hade fått på mig "party"-kläderna blev det en mycket fin Nyårs outfit (med smink och frisyr).

Jag blev helnöjd av resultatet och dagen har varit rolig men ansträngande eftersom jag var ganska borta i huet och skrattade åt det minsta lilla... Och maten från McDonalds satt finfint ;)

Förresten så är det första advent, snart julafton och jag har inte fått tag på en ända julklapp. Jag och Elin kör väl ut till väla i morgon och fixar något fint :)


Tack & hej


Ännu en lyckad fest med Superhjältarna !

Laddade upp med vinet igår igen och vid ca 19:00 när vi kom till Danne så korkade vi upp flaskorna! Lika roligt igår som förra helgen, om inte roligare?!
Det är nu på vinter-"säsongen" som hemmafesterna tar fart igen och jag måste säga att det är super kul! Det var helt utflippat igår men om jag skriver ett exempel på vad som hände igår så kommer jag bara skriva allt och det pallar jag inte. Idag har jag träningsvärk i magen som heter duga, haha.

Tack för en lyckad fest denna helgen också :)
(Bilder på gårdagens skrattanfall m.m. kan ses på bilderna som kommer inom kort!)

                         Superhjältarna rockar <3



Nattligt äventyr med Malin och Nicke :)

En Fredag med absolut ingenting att göra slutade med att jag kollade på en psykad film med mamma, dock bra trots allt blod i filmen... Efter filmen var jag lika rastlös igen! Så jag, Malin och Nicke körde till HBG en runda. Körde några runder genom stan sen hem igen. Utanför Malin och Nicke tog vi en cigg. Då fick vi syn på en gammal tant som var uppe 1 mitt i natten och hängde gardiner... haha. Innan vi såg vad hon gjorde uppe mitt i natten så började vi spekulera. Nicke trodde det hade varit sen Opera på tv och jag och Malin var inne på helt andra spår än Opera ;) Haha.

Idag har jag städat mitt rum och lite på vår nedervåning. Sen körde jag och pappa och hälsade på Krille, min kusin. Dom har köpt hus och jag var naturligtvis nyfiken på hur det såg ut :)

Ikväll blir det fest hos Danne :) När alkoholen går in, går vettet ut.


Vi ses i dimman.


My new beloved ones ;)



ÄKTA KÄRLEK <3

DAGENS !

Körde och hämtade Steffi vid 12 tiden sen körde vi vidare till väla :) Gick en lite sväng, lunchade och snackade en mängd skit. Träffas man inte på länge så har man mycket att prata om.... Vi har även hört den dåligaste kommentaren idag... Inne på Jack & Jones så började en kille som jobbade där:
"Hallå Tjejer! Har ni sett den där filmen, Vad kvinnor vill ha? Han kan ju höra alla kvinnors tankar och jag är som han. Jag hör era tankar.. Ni är här för att handla till era pojkvänner eller hur?!" Haha.. För det första så gick vi in där för att ha något att kolla på och för det andra så nej, vi skulle inte ha några presenter till våra pojkvänner för dom existerar inte :P. Så fruktansvärt dålig konversation, men han va snygg ;)

Steffi har fått mig på andra tankar idag, fastän att jag blev typ smått besatt ett tag innan! Det slår aldrig fel. Jag jämför det med en förkylning och hoppas att det snart går över. Hatar verkligen att vara förkyld och jag hatar detta... Men en förkylning kan gå över fort så jag hoppas på det bästa. Lite nässpray och några Ipren sen är jag på G igen ;) Jag vill inte bry mig längre men jag gör det ändå :/ Kiss My Ass!
(Den ända personen jag vet kommer att förstå detta är Steffi ;) Så får det nog förbli också, haha!)

Efter väla körde jag och träffade Emelie. Även där lite skitsnack och pepptalk! Jag känner mig beroende!


Hejsvejs

Sånt är livet

Innan idag var jag och färgade håret. Just nu är mitt hår brun/lila/rött, haha! Tur är att jag ska färga om det på söndag. Tacka vet jag brunt hår nu när jag vet hur det känns att leva med den färgen jag har nu ;) haha!

Men det är bara håret...
Är man inte nöjd med en frisyr så växer ändå håret ut igen! och om man färgar det till en färg som man inte trivs med så är det bara till att färga om det!



Hej Hej


GRATTIS !

Grattis till min bror, Robin, som fyller 21 år idag :)

Men den lille drullen ligger och sover, nattadrattare! Jag funderar på att kanske sätta igång brandlarmet eller hälla vatten på honom så han vaknar någon gång! Ja, det är min själ och da dags att gå upp. Klockan är ju 16:00!


For hilvede Jens !

Familje middag igår! Kalkon = Suveränt gott (mums).

Igår kväll var tanken att jag bara skulle köra Tobbe och Nille till Åstorp. (Inflyttningsfest hos Danne och jag hade bestämt mig för att inte dricka, som vanligt).  När jag hade kört dem och var påväg till Emma så började jag känna mig riktigt festsugen. Jo, det var ju bara att ragga upp någon som kunde köra så laddade vi upp med vårt vin sen åkte vi till Danne och festade :)! Mycket roligt måste jag säga. Många goa skratt och gott folk.

Kortfattat och bra :)
Tack & hej


Halsfluss...?

Hela denna veckan har jag mått dåligt med huvudvärk, feber, trötthet, snuva och tjock i halsen. Idag vaknade jag av att jag knappt kunde andas. Svullnad, rodnad och en mängd vita prickar i halsen.
Besöket på vårdcentralen idag gav mig ingenting (sällan jag är där). Streptokock testet var negativ, alltså ingen halsfluss.  Mitt crp var inte så högt, bara 37 (ska vara under 8), det innebär att jag har en infektion i kroppen men läkaren menade på att det inte behöver vara halsfluss, det kunde vara en helt vanlig förkylning.  Läkaren skrev ut hostmedicin till mig (jag hostar inte ens) och det gamla vanliga "Hör av dig om det blir värre".

Just nu känner jag mig som ett litet barn, som sitter på sitt rum och tjurar för att man inte får lov att leka med sina kompisar för att man är sjuk!!  Denna helgen blir nog inte riktigt som jag hade planerat .....


Tack & hej

Jag fattar inte varför jag plågar mig själv.

Snäll som jag alltid är, så säger jag naturligtvis ja till alla turer jag får från jobbet... Är man penga galen så är man!
Jag ringde och sjukanmälde mig i måndags för jag mådde uselt när jag vaknade efter min natt. Jag mår fortfarande dåligt och ändå så säger jag ja till en kvällstur i morgon och en morgontur på fredag. Jag plågar mig själv och jag inser inte det förrän jag redan har sagt "Ja" och har lagt på luren. Jag har inte haft någon semester sen jag vet inte när. Jag har jobbat konstant sen studenten och innan studenten var det skolan som spökade. Det ända jag vill, är att vara helt frisk och ha en veckas semester. Jag orkar ingenting längre och jag känner själv att jag är påväg neråt!! Detta känns inte bra.


Bye.


It's Time That I Realize

Efter två timmar och nitton minuters tittande på Sex And The City, The Movie och efter ett antal fällda tårar, så känner jag för att lätta på mitt hjärta.
      Nästan alla flickors dröm är att deras liv ska vara som en saga. Ett lyckligt liv, ett stort fint bröllop och ett lyckligt slut...
.. hur mångas drömmar går i uppfyllelse egentligen? Ingen har sagt att det ska vara lätt, men ingen har sagt att det skulle vara svårt heller. Jag väntar på att min prins ska komma på en vit häst och ta mig med storm :P


Gud, vad jag hatar deppiga höst kvällar. Kolla vad jag hänger upp mig på, fullständigt onödiga saker som man ändå tänker på och som egentligen är nödvändigt ibland ^^


En blandning av sött och salt

Jobbade natten till idag och när jag väl skulle köra hem fick jag ju stå och skrapa rutorna på bilen. Det är ingenting jag gillar precis, men skit i de..
Jag somnade som en stock när jag kom hem och vaknade ca 2 timmar senare... Vår hemtelefon har en tendens att ringa när ingen kan/vill svara, det var ju bara till att pilla sig upp och leta upp telefonen. Sen somnade jag igen och efter ett tag så kom min kära bror hem och med sig hade han Nille. Ett stort tack till att speciellt Nille, var så väldigt tyst när han kom in i köket. "SAAAAAAAAAAARA"!!!! Skit roligt att vakna på det sättet. Alltså har jag sovit som jätte dåligt idag och mådde inte bra när jag bestämmde mig för att gå upp. Har blivit förkyld igen och har feber...

Ikväll får jag väl ta och kolla på Fotbollsgalan och kanske Cityakuten!


Ciao .

"Number 23"

Jag, mamma och Robin började kolla på en film, en thriller, som mamma köpte när vi var i Ullared sist. Det är en film som gör en paranoid... För att göra en lång historia kort så blir huvudrollen i filmen besatt av nummer 23. Det finns tydligen överallt i hans värld!
Nu har jag ont i huvudet, är trött och ska gå och lägga mig, så filmen kommer jag inte kolla klart på. Men innan jag skulle gå och lägga mig nu, så skulle jag bara stänga av datorn... Precis innan jag loggade ut från min msn, kollade jag mina online vänner. 23 st, haha.

Vad är oddsen att jag har 23 online vänner när jag precis har kollat en halv film som handlar om en kille som blir besatt av nummer 23?

Godnatt säger jag bara.... Godnatt.


Är det såhär hon försvarar sig?

"Är det såhär hon försvarar sig?" - Det är den dummaste kommentaren som jag har hört på väldigt länge.
Kom igen för fan!!! I ett förhållande ska man väl inte behöva försvara sig?? HA HA.. Sicken kommentar. Jag tror inte jag har hört något så patetiskt som det innan. Jag fick verkligen spader när jag hörde han säga det till mig...
Men detta var bra för mina ögon. Nu vet jag verkligen vad han går för och att hon kommer springandes tillbaka när han visslar...Tyvärr.

Jag ska inte dömma, jag har inte varit i den situationen. ALDRIG att någon någonsin kommer få tillfälle att sparka på mig när jag ligger ner.

Jag ställer upp för mina vänner i vått och torrt och har alltid gjort. Men varför? Jo, för att jag bryr mig.



En fet käfftsmäll.
TACK & HEJ!

That´s it

Idag blir det att ta de lungt, är ganska sliten efter nattens händelser. Det var för mycket för min hjärna. Inte konstigt att jag har drömt skumma drömmar inatt?!! När jag vaknade visste jag inte om det var sannt eller ej. Jag får rysningar när jag tänker om jag verkligen hade kunnat göra så?.

Nu är det dags att kolla på Desperate Housewives säsong 3.


och tack, Malin och Nicke, för inflyttningsfesten igår! Jag (i nyktert tillstånd) hade kul större delen av kvällen, även om det blev skit i slutändan.


Vi älskar Fredagar

Jobb idag också. Super roligt, haha! Maria har varit lika rolig idag som hon var förra Fredagen. Förra Fredagen var det ljudeffekter som var populärt... Idag var det engelska, eller svengelska kanske man ska säga?! Hon är guld värd när man vet att man har en jobbig Fredag framför sig på jobbet! Hela dagen har gått åt till att flumma fram minuterna. Jag älskar fortfarande Fredagar lika mycket som när jag gick i skolan :)

Och en sak jag har glömt att blogga om i veckan är att jag har lämnat in en ansökan till Komvux i Bjuv, om att få läsa Matte B. När jag ändå var igång så skrev jag upp att jag vill läsa upp mitt betyg i Engelska B från ett Godkänt också. Det är lika bra att få det gjort, så kommer jag in på högskolan sen om jag vill läsa till Sjuksköterska.


Hej .


Mitt liv, just nu, i en förkortning

Jobbet klarar sig inte utan mig... Jag jobbar så gott som hela tiden och det är riktigt skönt! Tyvärr blir man ju ganska beroende av pengarna och livet kommer att gå under om man får två tusen kronor mindre en månad, känns det som i alla fall! Hur som helst så jobbade jag idag, ska jobba i morgon och har fått en massa andra dagar också framöver :)! Det är nice.

Rökning har gått sådär. Jag tyckte inte att jag valde den rätta dagen att sluta på. Men jag kan inte tänka så heller! Även om man röker eller ej så har man motgångar och dagar som är hel kassa. Jag har lovat mig själv att jag ska göra mitt bästa och lite till... Det är bara till att bita i hop.


Ciao .

Ny dag och början på mitt nya liv

I morse när jag vaknade så tänkte jag - "Idag ska jag sluta röka"! Eftersom jag har provat sluta röka några gånger innan, så vet jag om att det inte är lätt (jag har ju liksom börjar igen)! Men denna gången ska jag verkligen försöka...
Jag kan tacka Jessica (min moster) och min mormor för detta. Jessica har slutat röka och hon försökte verkligen peppa mig i Onsdags till att sluta med den onödiga skiten... Min stackars mormor, började nästan gråta i sommras när hon såg mig röka för första gången och jag vill inte se henne så besviken och ledsen någon gång igen. Förhoppningsvis blir det en förbättring från min sida. Tänk vad jag spenderar på cancerpinnar i månaden och tänk vad jag kan köpa för dom pengarna istället, eller till och med spara?  Men man ska väl inte ropa tjohej förrän jag kan känna att jag inte har begäret kvar längre!

Hur som helst... Så var jag har på Väla med Sandra innan idag :) Längesen man såg den tjejen och alltid lika roligt att träffas! Lite skvaller, wook och sen en runda på Ikea också. Nice! En diskussion om en spelkväll kom också upp. Måste göras snart, hade varit väldans kul.


Ciao .


Fars Dag !

Middag hos mormor och morfar, med släkten, klockan 15.00! Det säger man väl inte nej till. Tro det eller ej så kan jag ärligt säga att det är mysigt när släkten samlas så ibland. Det ska inte göras för ofta för då försvinner den där mysiga känslan...

Godnatt .


Tacka Mr. Niklas för en rolig helg.

Inflyttningsfesten blev i alla fall av igår. Ska jag vara ärlig så hade jag så grymt tråkigt den första timmen, sen blev det bättre och bättre ju mer jag, Emma, Steffie och Niklas kom igång med vår dåliga humor, haha! Jag är ett levande bevis på att man kan ha jätte roligt fastän att man är nykter. Jag slutade dricka och det var då jag kom igång riktigt (var iofs trött också, ni vet kanske hur det kan bli när jag är trött). Så roligt jag hade dom två sista timmarna, då var det som roligast. Ni vet kanske att om jag väl sätter igång, så kan jag ju knappt sluta, haha. Vem var det som höll igång i bilen påväg hem, kl mycket mitt i natten och alla andra var trötta? Jo, jag! Det är jag stolt över, haha! Kullberg kom på att jag har ett speciellt fack i min kropp där jag gömmer lite överskottsenergi och sen tar jag fram de när jag och alla andra behöver det ;)

TACK för en roligt kväll igår ;) Steffie var mycket till hjälp <3


Uppföljning av dagen.

Jo, powerwalken och den efterlängtade tvätten på min penis-förlängare (bilen) blev av men det jag hade planerat först... Besöket på Flowerteam... blev ju såklart inte av! Nu får jag komma utan blomma till Niklas som faktiskt har bjudit bl.a. mig på inflyttningsfest ikväll! Aja, bilen blev i alla fall grann efter tvätten. Man får ju utnyttja de få höstdagarna som är fina :)

Nu är det dags att äta lite, sen ska jag och Emma bege oss till Niklas :)

Ciao


Festigt värre (:

På kvällens aktiviteter står det fest hos Niklas. Man får väl bita ihop ikväll och försöka att inte vara så taskig efter som det är en reunion för gänget, haha! Det var trots allt ganska längesen vi träffades nu, så man vet aldrig vad för dum kommentar man slänger ur sig! Det är helt underbart att ha vänner som ni, vi är liksom helt likadana <3!

Innan kvällens fest i Hyllinge (hmm) så måste man ju hinna med lite annat...
- Powerwalka en lång runda med hunden och min orange färgade Ipod :)
- Köra och tvätta bilen på pappas jobb + dammsuga den när jag kommer hem därifrån
- Köra till Flowerteam. Det är en hemlis vad jag ska köpa där, haha! Fast kanske en blomma? Vi får la se.
Sen ska man hinna hitta vad man ska ha på sig ikväll och massa sånt. Jag tror jag ska tvinga Emma göra ve håret på mig i alla fall :)



 

Ciao

My shadow is the only one that walks beside me

Jag inledde helgen med att köra och sola solarium med Tobbe när han hade slutat jobba. Det märktes att det var ett tag sen jag solade för jag blev röd som kräftan själv (turen är med mig och den röda färgen har försvunnit).
Efter att ha varit hemma ca. 1,5 timme följde Emma med mig för att skjutsa Tobbe till Elin, hehe som det kan bli. Där blev det en cigg (så nu är jag skyldig Elin en cigg, tyvärr är hon ju mentolare. Sorry!), sen körde jag och Emma vidare. Körde genom Åstorp, rök-paus på Lidel parkeringen. Började ringda runder för att fråga vad folket höll på med ikväll. Körde vidare till Bjuv, genom halva Bjuv stannade vi för en rök-paus, körde genom resterande delen av lilla Bjuv. Vid denna tidpunkt blev båda lika trötta på att sitta med mobilen i handen och dom två långa rök-pauserna så vi körde hem igen!

Nu sitter jag här... men jag hör min wonderbara säng kalla på mig :) En film och mys är riktigt tilltalande just nu.


Tack för ikväll Emma :)


 

Godnatt .

Having a blast

Gårdagen kunde faktiskt inte bli bättre än vad den blev. En riktigt bra måndag.
Började dagen med att köra till Siba och köpte en orange Ipod Nano. Sen när jag kom hem därifrån fick jag ett sms från Telia om att min telefon var tillbaka från Sony Ericsson (har varit på reklamation). Så jag och Emma körde till Väla och skulle hämta den, men jag fick inte tillbaka den. Istället fick jag en sprillans ny mobil som var värd 1500:- mer än min gamla. Mycket bra, jag som ändå ville byta mobil! Bara till att tacka och ta emot den fina mobilen jag fick ;)!

Sen körde jag hem Emelie till Klippan! Saknar henne, ses för sällan och jag saknar verkligen tiden på Dalhem :( Hade grymmt roligt då ju och jag har pratat mycket om det nu den sista tiden. Snart är det dax igen för lite galenskaper får jag verkligen hoppas <3

Ciao.


Min granna nya mobil ;)
Se och njut.

I want a ticket to anywhere

Sällan jag skriver om jobbet men det är ett sätt att "avreagera" sig lite...
Hur som helst så var det en jobbig helg. Visst jag överlever, men man ska väl inte behöva vara irriterad när man har slutat och går därifrån?! Det är inget som inte går över men man tänker på det ändå. Give me a break, snälla! I och försej ska jag inte klaga på helgen, goa pengar och i slutändan blir det bra. Det blev väl en ganska bra helg ändå får jag väl säga :)!!
Snart är vintern här (suck) och eftersom vintern är påväg så betyder det att det börjar bli kallt. När det blir kallt fryser det... Kylan är väl inget jag klagar på direkt men att skrapa rutorna på bilen hatar jag verkligen! Det finns nog inget så jobbigt på vintern som när det fryser på rutorna. Det är ju bara att sätta igång värmen i bilen, dra på sig sina tumm-vantar och fram med skrapan. Snart vinter och det blir halt ;) Fina vinterdäck har jag också fått på och vi har en stor Q8 mack i närheten :P


Ciao.


RSS 2.0