Design ryck

Nu har jag suttit här ett par timmar och gjorde vid min blogg med hjälp av designadinblogg.se !
Det är en riktigt bra sida om man själv har tålamod att sitta och göra vid sin egen blogg.

fortsättning följder väl i morgon igen.

Puss & Kram


Onsdag

Har jobbat idag och idag var jag faktiskt glad och pigg när jag kom till jobb! Mycket bra om ni frågar mig.
Men nu snart ska jag köra till Richard. Där blir det pizza och bakning med Spike och Linn :)! Nu tänkte jag hissa och dissa snabbt innan jag ska bege mig!

Hissa
Idag hissar jag mitt jobb. Ibland kan det vara svårt att orka ta sig upp ur sängen på morgonen och det kan vara svårt att vara positiv på jobbet. Men på mitt jobb är det så att man piggar upp varandra. Det går inte en dag utan något skratt och om man kommer dit lite halv seg så piggnar man till efter typ 10 minuter. Därför hissar jag mitt jobb och mina arbetskolleger :)

Dissa
Bjuvs Vårdcentral. FET dissning på den alltså! Jag gillar inte alls hur dom arbetar och jag undrar om där verkligen är någon i hela Bjuvs kommun som känner sig trygga när dom ska dit där! Hemska människor som i princip förnedrar en totalt så man 5 minuter efter samtalet sitter och gungar i sin tvångsrock i en isoleringscell.
Jävla sätt att arbeta på kan jag ärligt talat säga! Jag har själv jobbat på Helsingborgs Lasarett och jag skulle aldrig i hela mitt liv behandla mina eller andras patienter på det sättet!
FY SKÄMS på er. Ni borde bli grymt arbetslösa!


Tack för mig :)
Puss & Kram


Sagan om saftkalaset

Haha! Såg precis Sagan om saftkalaset på Youtube :D
Snacka om att det väcket minnen från gymnasiet. Jag och Emelia höll på med det heeela tiden, haha! Shit alltså.
Se och njut. Det kräver dock lite sjuk humor ;)





Puss & Kram


Hej hopp.

Nu är jag sådär lagom trött! Igår började jag jobba 14:30 och jag gick av idag, 15:00. Jag jobbar på ett sånt ställe där man inte kan ha tråkigt. Det händer alltid något roligt, som idag! Jag har haft jätte roligt idag, många gapskratt om man säger så. haha! Stackars Kristian som blev utsatt för vårt flipp bara (men han tog det bra ändå).

Men men, när jag hade slutat idag så körde jag hem, tog en cigg med mamma, duchade sen körde jag till Richard! Nu sitter jag här och väntar ivrigt (ironi) på att maten ska bli klar. Vi ska ha romantisk middag för 2 ;) haha! Det blir Pytt i Panna och ägg - smäll gott för sören!
Jag kanske ska ta och gå ut till min man som står i köket och sliter och vara lite social?!



Puss & Kram

25 Oktober

Har inte haft tid att sitta vid datorn i helgen så jag får ta och berätta kortfattat om min helg tycker jag :)

Fredag: Jag jobbade mellan 08:00 - 13:00 sen gick jag hem till Elin. Vi tog det lite lungt innan vi började göra ve oss. Snacka om att vi var taggade inför personalfesten :) Eller ärlig talat så var jag hemskt seg men jag kom igång lite senare än Elin och Svenne. Personalfesten var på Olympia Bowling i HBG. Mat, bowling sen utgång. Kvällen var super rolig (med ett undantag och han var störd i huvudet). Tack så mycket allihopa :)

Lördag: Richard hämtade mig och Elin i stan på natten så inte så konstigt att både han och jag var sega. Jag är ju bra på att snacka om inte alla visste de ;) haha. Vid 14 tiden så körde jag, Richard, mamma, pappa, Dick, Fia och Michelle, Carina och Jonna till Höganäs marknad. Lite kallt att gå där men det var mysigt.
På kvällen kom Michelle, Dick och Fia hit och åt Kinamat med oss sen blev det Bowling och Golf på mitt Nintendo Wii ;). Tack så en rolig och mysig kväll <3.

Söndag: Om jag var sliten när jag gick upp igår morse (Lördag) så var jag dubbelt, om inte trippelt, så trött i morse och har varit det hela dagen! Vid halv 8 körde jag till jobb och sen slutade jag vid 15 tiden. I eftermiddag har jag även varit och handlat en plattång. Min gamla drar i sönder mitt hår så nu åker den i soporna! Ajöss med den.

Nu längtar jag efter en varm dusch, varma mjukiskäder och bara slänga sig i soffan och kolla på tv.

Puss & Kram
PS!  Tack alla för denna helgen <3! ds.


Dagens

Humör: Go å gla, kexchoklad.
Gjort: Varit ledig idag. Har gjort lite ärenden idag bara :) 
Planer: Planerade faktiskt att slita ut tvn lite ikväll.
Ser på: Reklam just nu, annars 2½ men.
Lyssnar på: Ljudet från Elins rapar och från tvn.
Dricker: Coca-Cola.
Äter: Inget, men ska nog äta en gräddbulle nu.
Klädsel: Mjukis byxor och en tjocktröja.
Bästa: Att jag känner mig frisk, äntligen!
Sämst: I donno !!
Väder: Har varit mulet idag men nu är det mörkt och mysigt.
Vill ha: Morgon dagen. Personalfest som gäller :D
KÄRLEK: Går till RICKARD. Idag har vi varit tillsammans i 2 månader <3


Puss & Kram

17 Oktober

Igår kväll var jag och Emelie och fyllde i våra tattueringar... Det var lagom på tiden eller? Det var bara 7 månader sen dom gjordes, haha.

Efter åkte jag hos min morbror och min kusin. Där bjöds det på kvällsmat och Idol till det :)! Tack så mycket för att jag fick komma, ni är bäst <3

Idag har jag jobbat, vilket har varit väldigt segt eftersom jag har blivit sjuk igen. Super förkyld, hostar och nu har jag feber också! Ni kan tro att detta suger fett. Jag hatar att vara sjuk! Många kanske uppfattar mig som väldigt gnällig men när jag väl blir sjuk så mår jag verkligen iiiiinte bra! Så ni får uppfatta mig precis som jag vill, men såhär är det.

Resten av kvällen ska jag spendera i soffan med päronen och med mjukiskläder, mina dunisar, en filt, coca cola och en bra film! Sen blir det sängen för hela slanten vill jag lova!


Puss & Kram


14 Oktober

Idag har jag jobbat mellan 08:00 och 15:00. Nu är jag faktiskt helt slut! Jag har hållt på resten av eftermiddagen/kvällen här hemma för att jag har varit beroende av sysselsättning. När jag kom hem från jobb så satte jag mig vid tvn i ca 5 minuter., sen åt jag middag och nu har jag bakat en kladdkaka som jag och min family ska smaska på framför tvn ikväll. Det är dock fotboll så vet inte hur länge jag sitter och kollar på det. Annars får jag slänga igång en film. Jag känner mig dock jätte trött så det blir kanske sängen tidigt ikväll!
Det kommer ju en dag i morgon också och den ska jag också orka med.





Puss & Kram


10 Oktober

Igår kväll kom Richard till mig så kollade vi på Idol och efter det kollade vi på dom två nya Johan Falk filmerna! Skit bra måste jag säga och snart kommer det ut två till. Mycket bra, mycket bra!

Idag har vi inte gjort någonting. Vi har bara tagit det lungt hela dagen men jag har varit grymt rastlös. Fast gick över efter ett tag.

Ikväll blir det bio - Flickan som lekte med elden. Jag ska snart köra och hämta Tobbe och Elin i Bjuv sen kör vi vidare in till stan och där ska vi möta upp Richard och Spike.


Nu ska jag ta och göra mig redo.

Puss & Kram


GRATTIS !

Nu kan jag äntligen glatt och stolt berätta att min älskade bror, Tobbe och min älskade "svägerska", Elin har förlovat sig!



Jag önskar er all lycka
Jag älskar er <3


9 Oktober

Tänk vad tiden går fort, det är redan Oktober!
Jag och mamma var ute och gick en lång runda med vår hund innan. Det var riktigt skönt! Luften är helt annat på hösten än på sommaren, mycket friskare :)

I morse gick jag av min natt sen städade jag mitt rum (snart blir det att städa min lägenhet istället ;), haha). Efter städningen så gjorde jag lite ärende.
Det har varit en liten fixar och trixar dag idag och ikväll väntar ännu en lugn kväll :)



Innan när jag och mamma var på promenad i skogen så hade jag min kamera med mig och var bara tvungen att fota denna platsen. Den väcker starka och goda gamla minnen :)
Detta är en av några stycken platser som jag och Elin Persson möttes på för att tjuvröka när vi var yngre ;) haha. Vi ringde till varandra och sa typ: "Hej! Ska vi mötas vid stubben eller?" Då hade det gått ca en timme efter vi hade slutat skolan, haha.
Varje gång jag går förbi "vår" stubbe så skrattar jag alltid lite för mig själv ;) Det är väl härligt med gamla minnen?



Ha en bra kväll allihopa :)

Puss & Kram


Dagens

Humör: Riktigt trött, tyvärr!
Gjort: Jobbat mellan 8-15. Sen var jag hos Treklövern och valde ut tapeter/färg till min efterlängtade lägenhet :)
Planer: Inget direkt inplanerat.
Ser på: Inget.
Lyssnar på: Ljuder från datorn bara.
Läser: Inget
Dricker: Inget.
Äter: Inget, åt precis middag.
Bästa: Att jag är så kär i min Richard och att jag flyttar snart :)
Sämst: Min huvudvärk :(
Väder: Lite blåsigt, kallt och solen håller på att gå ner.
Vill ha: Jaha ja. den 1 Januari kanske?


Det var inte alls roligt att skriva en dagens idag... Det var inte roligt att blogga över huvud taget :(
men sak samma, nu är det gjort :)

2 Oktober

Jag började skriva med negativ inställning så jag tog bort det. Tänkte att jag skulle försöka intala mig själv att vara lite positiv istället! Haha, så konstig jag känner mig idag! Ibland måste man vara lite negativ, absolut. Men jag som nästan alltid är glad har varit nästan totalt off idag. Jag känner inte igen mig själv. Aja någon gång kan man väl så vara "onormal"? :D

Men alltså... Tänk att jag äntligen har bestämmt mig för att klippa navelsträngen och ska flytta hemifrån :P
Min egna fina, nyrenoverade, söta 1:a :D Snacka om att jag känner shopping-begäret börjar klia i mina fingrar, haha!


Nä, nu ska jag ta och dra på mig ett par jeans sen ska jag köra till Nille, där töserna har förfest, och röka en cigg eller två med trevligt sällskap :)


Ciao Bella.


RSS 2.0