Årets första strand besök

Jag vaknade bus tidigt i morse för att jag hade hittat och började klia på mitt myggbett på benet i sömnen. Jag blev ju helt galen av kliandet, shit och gurka! Hur som helst så lyckades jag somna om och vaknade igen vid 09:30 när klockan ringde.
Vid ca halv 12 körde jag och Elin till stranden, det blev Fria bad. Men först var vi in om affären och handlade vindruvor, kanelgifflar och vatten för att ha något gott att käka/dricka när vi skulle ligga och pressa.

Det var riktigt skönt att ligga och sola på stranden men alldeles för kallt för att bada så det fick bli en katta-tvätt, haha!


Tack för idag :)
Ciao

Årets första dopp =)

Jag och Elin körde till min morbror och hans familj i eftermiddags. Vi satt och snackade lite och det blev även årets första dopp i deras pool ;) Det var lite kallt första gången man doppade sig men sen var det grymmt skönt.
Det blir nog en tripp till stranden i morgon om vädret är ungefär som det har varit idag.
Jag får ju passa på när jag är ledig eftersom jag jobbar hela sommaren.


Full rulle

Jag började dagen med sovmorgon, jag började inte förrän 11 idag. Jag skulle egentligen sluta 16:00 men fick sluta 15:00 isf för dom på jobb skulle till Åstorp, torparedagarna denna helgen ju!
Den extra lediga timmen var väl behövd kan jag ju säga, för ikväll är det dags för 20 års fest för Sandra nere i Häljarp. Nyktert för min del även denna helgen (var nykter förra helgen förstår ni).

Vid 10 i 8 ska jag ta och bege mig till Bjuv och hämta Emelia sen bär det av till Sandra men innan det ska jag ta och göra ve mig det sista som behövs.

Ha en trevlig kväll :)
Puss

Onsdag

Idag gick jag upp vid halv 10 tiden.
Eftersom jag och mamma har införskaffat oss ett Wii Fit och Wii Active, så var det bara för mig att ställa mig framför tvn och börja träna när jag hade vaknat i princip. Efter jag hade tränat så var jag så gott som död i kropp så jag la mig och solade till kvart i 1.
Nu har jag precis ätit lite lunch och jag får väl ta och duscha och göra mig i ordning för sen väntar jobb mellan 15:00 och 21:30.


Ha en bra dag
Puss .


Dagens

Humör: Fint men lite trött..
Gjort: B.la. varit barnvakt medans pappa och Patrik lagade min bil.
Planer: Tv kväll bara.
Ser på: Tolken - 3ans Söndagsfilm.
Lyssnar på: Min hunds snarkningar.
Läser: Inget
Dricker: Fanta
Äter: Popcorn
Bästa: Att min rally bil är lagad, hihi.
Sämst: Vet inte.
Väder: Fint och solnedgång.
Vill ha: Kreta Kreta Kreta. Bara 48 dagar kvar ;) Nedräkningen kan börja.



Vårt midsommar firande :)

Igår mellan 08:00 och ca 15:00 var det jobb som gällde. Det var en bra dag på jobb, dock mycket att göra men inte så att vi behövde stressa oss igenom dagen! :)
Efter jobb så körde jag och Elin "hem" till Billesholm för att göra oss i ordning för att sen åka vidare till vårt midsommar firande hos Ingela och Conny (+ typ 20 pers till vad där).
En cider till maten för min del räckte! Det blev en nykter midsommar kväll för min del, men jag måste säga det var en mycket trevlig och rolig fest. Det var party prissar hela högen och det gillar vi! Jag trodde inte att jag skulle vara speciellt långvarig men vid ca 23:30 var jag nöjd och körde hem :) Sen var det bara att köra runder alla andra resten av natten, haha.
Jag lovar att det var skönt att lägga sig och sova efter dom runderna jag körde inatt, jag sov till 13:40 :D
Tack för allt igår, det var super kul!


Idag väntar nog en lugn fortsatt dag/kväll.


Kisses and hugs


HalliHallå Gunn =)

I morse, vid 06:13 kom min kära hund och ville leka. Han hoppade upp i sängen och stod och tittade på mig precis som: "Vakna Sara, jag vill busa!" Jävla hund alltså... Men där var ju ingen annan hemma i huset så han var ju helt ensam, därför var jag ett lätt byte! Så synd om honom, not - synd om mig för jag vaknade ju.
Nu ligger han i alla fall här i soffan och sover så sött och ser såååå oskyldig ut.

Men hur som helst. Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt! Jag har diskat, tvättat, kört Tobbe till jobbet, varit och klippt mig och tvättat lite mer.
Nu tycker jag att jag förtjänar en stund på soffan med en bra film :)

Höres och synes !


Tisdag

Idag körde jag mamma till hennes jobb så jag kunde ha hennes bil idag, min gick ju i sönder igår *suck*! Men den blir snart lagad förhoppningsvis :) Innan jag släppte av henne på jobb så körde vi in om Skopunkten och innan jag skulle hem så körde jag till IKEA och till sist till min kusin och snackade lite!
Nu är jag bland annat ett par skor, 6 vinglas, 8 ljusstakar rikare, dock några hundra lappar fattigare!

Ikväll spelar Sverige mot Vitryssland i Malmö och matchen visas nu på 4an. Änsålänge så leder Sverige med 3-1 , det är inte helt förjävligt faktiskt, haha!

Imorgon börjar allvaret, det är då jag börjar jobba. Men det ska bli skönt att komma igång och tjäna lite pengar!

(Sverige vann med 5-1, hihi)


Stekt Sara

Jag slänger in en dagens istället för att skiva en jävla massa :)

Humör: Just nu är jag ganska trött.
Gjort: Varit med Emelie sen solat med Elin.
Planer: Blogga klart sen sooova!
Ser på: Scrubs
Lyssnar på: Ljudet från TV:n
Läser: Inget
Dricker: Vatten
Äter: Ingenting
Bästa: Kan inte komma på något.
Sämst: Att min bil är sönder *grr*
Väder: Mörkt i alla fall.
Vill ha: KRETA!!!! Fan vad jag längtar ^^ hihi




Godnatt allesammans :)


Lördag

(Jag har ingen fantasi när det gäller rubriker till mina blogg inlägg)

Gårdagen var hektisk men när jag väl satte mig ner så var det riktigt nice. Jag hade väntat på det hela dagen efter allt fixande..
Först var jag och firade Emma som tog studenten sen bar det av till Joel! Shit sicket ös där va i de folket, haha.
Men jag hade i alla fall jätte roligt igår och bilder kommer så småningom :).

Idag har jag bara tagit det lungt änsålänge och snart ska jag åka till Malin och förfesta sen bär det av till Helsingborg :) Utgång ikväll vilket inte har hänt mig på jätte, jätte, jätte länge men det ska bli kul.

Nu är det nog dags för mig att göra ve mig så jag kommer iväg någon gång :)

11 Juni

Idag var det skolavslutning på skolan med fika och betygsutdelning. Nu är det också gjort och jag är nöjd med både min insats och mina betyg ;)
Efter skolan körde jag, Robin och Elin till mormor och morfar och fikade, eftersom där var en hel tårta över från igår så tog vi med en bit till dom! 

Sen blev det Väla en runda (sällan). Jag fick tag på fel storlek på en tunika igår så jag skulle byta den idag och så skulle jag ta och fixa några andra ärenden - bland annat att handla på systemet ;) moahaha. Nu är det också gjort och det var väl inte speciellt roligt faktiskt om jag ska vara ärlig. Det bästa är ju att jag kan handla själv och slipper be andra att handla till mig!! Jag är friiii som en fågel :D

I morgon är det studenten som gäller för många personer och jag och Elin ska antagligen in till HBG, om det är fint väder, för att kolla på när studenterna springer ner för Kärnan :) Det kommer väcka gamla minnen.


nähä, nu ska jag och pappa kolla på TV och äta lite tårta, haha.
Ciao .


Jag - 20 år.

Alla frågar hur det känns att fylla 20 år. Hm, det känns inget speciellt. Mer än att jag får lov att handla på systemet själv, haha!
Jag började dagen med att äta frukost med mamma och Elin, det var riktigt gott med frallebullar :)
Sen körde vi till Väla. Det var en av mina presenter - en shoppingtur och mamma och pappa betalar! Jag hittade en del och det var roligt att handla utan gränser, haha! Eller jag nådde inte gränsen i alla fall.
När vi kom hem ifrån Väla var det dags att göra middag och tårtorna. Snacka om att tårtorna var goda, höhö.
Min andra present var presentkort på Ticket av Robin och Tobbe :)

Denna dagen har varit riktigt bra även om jag har varit trött nu ikväll.
I morgon är det skolavslutning så nu kallar sängen verkligen.

Godnatt och sov så gott :)


***

Jag har alltså varit sliten sen i Söndags för Lördagens bravadet håller i sig stadigt fortfarande :P
Det klassiska man säger när man är bakis är ju typ: "Jag ska aldrig dricka igen". Men det vet alla om att det är bara en lögn, haha!

Well Well. Jag och Elin har suttit och snackat hela förmiddagen och vi ska strax köra och hämta Tobbe. Sen blir det nog en runda till Familia och köpa sig en frans hot dog eller något för jag är riktigt sugen på något :)


Min 20 årsfest =)

Igår var det den 6 Juni och det var dags för min 20 årsfest =) Det var mycket förberedelser inför kvällen, alltså mycket sress inblandat. Men det blev en väldigt lyckad kväll, en mycket rolig och mysig kväll och vad jag har förstått så hade alla andra också lika roligt som jag hade =) Det känns bra att höra.

Jag fick bland annat presentkort på Väla, presentkort på Ticet, en kollage tavla av Elin och Josse, "hemma spa", en 50 cm lång dildo m.m. (Alla skulle känna och klämma på den väldigt tuffa dildon, haha)


jag och Krille försökte fota den med min web kamera men det gick inte så bra :P haha den var dö cool


Hur som helst så var kvällen väldigt lyckad och jag tackar alla som kom och gjorde min kväll oförglömlig :)
Nu kallar sängen för jag känner mig mer död än levande

Ciao.


Fredag

Jaha, dagen innan festen och vi har fixat och donat hela dagen :)
Jag började dagen med att hämta Emelie på Vägverket..... Hon klarade sin uppkörning - nu är det bara uppskrivningen kvar! Men det klarar hon denna gången :)

Sen har det gått ett i ett hela dagen...
Vi har fått gjort mycket men det finns mycket kvar att göra i morgon.


Ha en trevlig kväll, nu ska jag sova
Ciao

4 Juni

Inatt vaknade jag av att det åskade och blixtrade som in i bomben! Jag hatar verkligen när det åskar på kvällar eller nätter, det är det värsta jag vet! Jag tycker att det är så fruktansvärt obehagligt på något sätt.
När jag hade varit vaken i ca en och en halv timme inatt/tidigt i morse, så pallade jag inte ligga i sängen så jag satte mig i Tv rummet med Batti istället. Han var så rädd och låg och skakade i soffan, så synd om honom :)


Bilden togs ca kl 5 i morse. Jag tyckte att det var coolt med två regnbågar :) 


Sen vid ca 1 tiden så körde jag och Elin till Väla för att hitta en outfit till mig till festen på Lördag. Det första vi gjorde när vi kom in på Väla var att skänkt en liten slant till Barn Cancer Fonden. Det är en av dom få fonderna som jag kan tänka mig att skänka pengar till faktiskt. Det behövs så gör det du också vettja.
Efter vår goda gärning så blev det lite shopping. Jag handlade två tunikor, smycken, leggings och lite extra nödvändigheter som behövs till festen på Lördag :)


Tunika från Gina Tricot


Top/Tunika från Gina Tricot


Armband & Leggings från H&M


Men nu snart kallar sängen känns det som, hoppas att jag får sova inatt ;)
Sleep tight

2 Juni

Det har varit lite blogg-torka för min del några dagar, jag har inte haft motivationen till det!
Med tanke på att det är förberedelser inför vår 45årsfest på Lördag så har jag haft hur mycket som helst att tänka på! Tänk att det är dags för festen redan denna helgen, hihi! Tiden har gått jätte fort.

Hur som helst så har jag gjort Nationellt Prov i Engelska idag, det gick väl sådär. Efter provet behövde jag lite time-out så jag och Tobbe körde till stan... Vi gick en runda på gröningen där vi träffade Cecilia, så vi satt och snackade ett tag.
Nu har både jag och Tobbe brännt oss av solen. Min rygg ser helt otrolig ut :P haha. Shit sicken bränna säger jag bara!


I morgon ska jag till Vårdcentralen 09:30, för att se vad dom ska göra med min rygg, om dom ska göra något överhuvudtaget!


Ciao


RSS 2.0