Denna bjuder jag på :)

En kvinna låg i koma, En dag när en sköterska tvättade hennes privata delar noterade hon att det gav en liten respons på EKG när hon rörde kvinnan.
Hon prövade igen och då rörde sig kvinnan lite.
De tillkallade hennes man, förklarade läget och sa:
- Hur galet det här än låter så kan lite oralsex vara rätt metod att väcka henne.
Hennes man var skeptisk, men sköterskorna gav sig inte.
Maken gick till slut motvilligt med på det och gick in i kvinnans rum.
Efter några minuter planade kvinnans EKG ut helt.
Sköterskorna rusade in och skrek:
-Vad hände??

Mannen svarade:
-Vet inte, hon kanske kvävdes??

KondisKaka

I morse var det Ullared som gällde (igen) för mig, mamma, Robin och Michelle :)!
Efter 10 minuter inne på GeKås så var jag och Michelle igång med vår humor. Vid "Café hörnan", började hon läsa på menyn. Så stod det  KondisKaka... Säg det med "Hipp, Hipp"- stil så har ni fått fram det som jag och Michelle har skrattat åt så mycket hela dagen, haha! Vi hade i alla fall fruktansvärt kul åt det, men vad är inte roligt när man är trött som en säl?

Detta är de "top 3" sakerna jag köpte idag:
- Sex And The City, The Movie
- Desperate Housewives, Säsong 3.
- Mössa, en riktigt varm och go till vintern.

säger bara en sak till innan bädden kallar....
KondisKaka


Tisdagens -

Eftersom jag jobbade kväll så var jag hemma sent och hann inte blogga.

Hur som helst så var det en ganska hektisk dag på jobbet, dock bra trots allt. Ca. 19:30 fick jag reda på att min kära Micke tydligen var inneliggande på sjukan!!! Det var bara till att traska ner till honom och snacka skit. Tro det eller ej, känslor har alla och just nu lider jag med med Micke <3!

Det var i alla fall dags att lägga sig direkt när jag kom hem, skulle ju gå upp tidigt idag :) - Ullared!


Hej


Ullared.... NK för idioter?

Jobb i morgon, 13:30 - 21:30, också och då är det även löning :) Där var tyvärr fel på min lön så det blir att ringa till lönespecialisten i morgon.
Upp med tuppen i morgonbitti faktiskt, för att jag besöka sjukhuset! Det är nämligen så, att jag ska få ha ett EKG övervakning från och med 09:45 i morgon bitti och minst ett dygn fram. Att dom aldrig kan hitta vad det är som spökar! Give me a break, snälla!



Godnatt .


All work, work.

Jag har ju jobbat hela veckan och ska jobba i morgon också (13:30-21:30)! Jag har även fått 4 dagar nästa vecka :) Det känns jätte skönt att ha något att göra om dagarna, att få jobba och tjäna pengar. Det ska ju kännas lite när man får lönelappen, att man förtjänar pengarna!

Hur som helst, på tal om något annat...  Jag ska snart köra och hämta Tobbe på hans jobb. Får väl sig ett gott skratt och en match på FIFA sen?!
Brorsorna har spelat det spelet hur mycket som helst och nu det börjar smitta av sig! Idag när jag kom hem från jobbet satte jag mig vid tvn - satte igång X-boxet och började spela, FIFA! Detta hade inte gått ihop för ett halvår sen.
Sara och Fotboll??!!


puss .


A big, big, mistake.

För dom som inte visste, är jag just nu brunett (så fick det bli förra veckan). Att färga håret brunt för att få en höstigare känsla, känns som ett stort misstag... Jag brukar alltid ha mitt hår brunt på höst/vinter halvåret och sen får det vara ljust på vår/sommaren. Men denna gången vantrivs jag i mitt bruna hår... verkligen hatar det! Detta är deffinitivt inte likt mig men tyvärr så blev det så!
Dax att boka tid hos frisören nästa vecka igen för att få tillbaka mitt nygammla hår :)


Fredag, Lördag, Söndag & Måndag.

Fredag: Klippning, färgning och slingning hos Lotte :) Det blev mellanbrun färg med några blonda slingor och hel-lugg. Tyvärr blev jag inte lika nöjd som förra gången... Färgen var inte min stil så det får bli en omfärgning om ca. en vecka :)!
Efter jag hade varit hos frisören så fikade jag med Sandra och Emelia :)... längesen nu och det får göras oftare.
Hände inget speciellt på kvällen, bara lite mys.

Lördag: Jag och Elin gick en lång runda med Battie i skogen! Det är vår nya hobby eller vad man ska säga. Förfest hos Elin innan Nattbowlingen i Hbg (jag kom sist)... Sen var det dax för inflyttningsfest hos min käre vän Jonas :)
Det blev en hel galen kväll och det tackar jag för :)

Söndag: Sliten till max... Mådde som jag förtjänade men vad gör de om 100 år ;)!!!

Måndag: Idag blev det jobb :) Slutade halv 4 så jag har inte hunnit göra så mycket enu. Ska köra och tanka bilen nu i alla fall, bye bye money!

Äntligen !

Gick av mina 3 nätter i morse :) Men 30 timmar är inte illa, pengar, pengar! Nice...
Nu är jag riktigt trött och har bara sovit 4 timmar idag!

Men vad gör de om hundra år ?!

It wasn't that bad at all.

Som sagt, jag jobbade ju inatt. Just nu känner jag mig lite som en paketerad räka = väldigt död!
Natten gick i alla fall bra, slumrade bara till en gång ,á 10 min, annars så var jag vaken resterande tid.
Nehe, dax att göra något vettigt utav resten av dagen.


2 nätter kvar och jag börjar räkna ner :)

I väntan på jobbet.

Snälla som dom är på jobbet, så gav dom mig tre nätter på rad :)!
Nu var det inte längesen jag vaknade efter min sköna sömn... och snart är det dax att köra till Helsingborg! Varje gång jag ska jobba blir jag så nedstämmd. Jag orkar verkligen inte jobba men när jag väl har tatt mig till jobbet så är det inga problem! Nu är det ju knappt lönt att jobba känns det som... Börjar 21:00 och slutar 07:00 i morgon bitti! Blandade känslor - vill bara sova!

Nu loggar jag snart och med hopp att det finns en del att göra inatt :)

In this crazy life

Har inte kunnat blogga på hela dagen. På något konstigt sätt har inte Publishme.se funkat på min dator, konstigt!

Hur som helst så slapp jag löpning runt Mölledammarna idag, YES!!! Ingen som hörde av sig och då struntade jag naturligtvis också i de, haha!
Det har varit en lugn kväll... Sov ett tag på soffan innan, alltid lika skönt att sova! Sen blev det tv kväll. Jag började kolla på Se upp för dårarna sen sappade jag och kollade  på den sista timmen av BodyGuard och när den var slut så kollade jag på den sista halvtimmen av Pretty Woman...

Nu är jag trött i huvudet efter allt sappande så det är dax att sova :)
Godnatt.


Here without you.

Helt ensam, en regnig Lördags kväll. Börjar vänja mig lite smått nu att mamma jobbar mycket kvällar! Saknar faktiskt henne om kvällarna, vi som brukar prata så mycket. Istället sitter jag och pratar för mig själv om allt som har hänt på dagen osv. Nej, det gör jag inte. Men skulle kunna göra det med den smarta hjärnan jag har, plus att det går i släkten att snacka för sig själv, haha!

Ikväll är i alla fall bara jag, Robin och pappa hemma. Blev kinamat från något nytt ställe i Bjuv!! Det var varken gott eller aptitligt kan jag ärligt säga...Har man redan ångest över sin otränade kropp så blir det inte bättre med kycklig och fettsås, haha! Nej, det var första och ända gången jag åt köpemat därifrån...

Resten av kvällen kommer väl gå ut på att rapa kokosmjölk, dricka
Coca-Cola och kolla på Fotboll (Sverige-Portugal)...        HEJ !


Jonas är en knubbig bebis säl...

... men en bra sådan, måste jag ju tillägga eftersom vi nu har fått för oss att vara snälla mot varandra! Fråga mig inte var den dumma idén kom ifrån för det har jag ingen som helst aning om! Det var något som bara ploppade upp igår på Mickes fest! Förresten, när jag kallade vår egna lilla Judas för "uppmärksamhetsbög" på Helsingborgsfestivalen, fick jag grymmt dåligt samvete! Många kan ta mig som rå och elak ibland men innerst inne har jag (i många av fallen) jätte dåligt samvete om jag säger något elakt. Faktiskt är jag en väldigt glad (skrattar alltid) och positiv tös.

En dum sak vi också kom på igår var att jag, Niklas, Jonas och Micke skulle springa en av slingorna runt Mölledammarna i morgon. Varför gick jag ens med på det? Jag glömde nämna lite längre upp i texten att jag kan vara väldigt dum/korkad ibland också. Det bjuder jag på! Hur som helst så har jag mega ont i min rygg idag, tack sjukgymnasten. Kanske inte ens blir någon löpning i morgon... Annars får jag stå med en cigg i munnen och vattenflaskor till pågarna!

Ps. Om man ska vara en av "oss", måste man tåla all mobbing som pågår. Vi klarar inte en dag tillsammans utan att mobba varandra! I varje mening kommer det ut något taskig från våra munnar. Jag har undrat många gånger om jag kommer ta livet av mig pågrund av det (ironi).... Men om jag får ta emot någon skit, så jag ger ju tillbaka det dubbla. I slutändan blir nog alla nöjda ändå ;) ds.

(http://greddfil.blogspot.com) - Jonas blogg :P

I'm walking on sunshine

Klockan är, fortfarande rund och runt 04:00 på morgonen och jag är grymmt trött! Tänkte dock slänga in ett litet inlägg om kvällens lilla händelse :)

Vid 19:00 körde jag till min kära vän Mikael som skulle ha en liten get together/reunion... Det var bara till att sätta sig i bilen och köra till några av mina saknade och trogna vänner.
Kvällen blev faktiskt lyckad och jag hade jätte kul, men det roliga slutade på väg hem... Nicklas (som jag trode var min vän) höll på konstant från baksätet i minst en halv timme! Bl.a. ta av mitt nackstöd, dra lite i handbromsen, prata högt och ja, en massa annat skit hade han för sig. Ganska skönt när han hade kommit hem!

Hur som helst så var det kul att träffa vårt lilla gäng igen och speciellt Steffi och Micke för att vara helt ärlig!
Micke, du och jag som tog en cigg minst varannan dag innan? Hur kunde de gå mer än en månad sen vi sågs sist?! Jag menar, vi är trots allt Max och Max!
Jag har blivit dålig på att hålla kontakten med folk på sista tiden...  en sak är säker- det måste bli en rejäl förbättring på det!


Sleep tight .

And that was that.

Det blev ingen fika ikväll med min morbror och hans familj... Kusinen min hade läxor som skulle göras! Så då får det bli någon annan dag istället! Eftersom jag ändå ska upp tidigt i morgon så kan det vara skönt att lägga sig i tid för en gång skull!
Ska på CT-skalle i morgon bitti, kl 07:30 på Lasarettet! Mina plötsliga blodtrycksfall har ännu inte försvunnit och huvudvärken är också fortfarande kvar, jag är ju ganska trött på det nu. Därför beställde min snälla läkare en CT till mig!

Men som en arbetskollega sa till mig: "På ett sätt är det ganska bra att du har ont i huvudet, för då vet vi att du har någonting där" :P Dom är ju fruktansvärt snälla mot mig. haha!

Hur som helst, det är upp till bevis om jag kan bli frisk snart!

Summer has come and passed

Idag var jag uppe med tuppen, vilket är ganska ovanligt för att vara mig på mina lediga dagar! Nyttigt att komma upp i tid. Därför började jag dagen med en lång promenad med Battie i skogen, skönt och friskt väder så på morgonkvisten!
När jag kom hem var det bara till att sätta igång med bakning! Min morbror och hans familj kommer och grattar mamma ikväll (hon fyllde år i måndags). Dom har längtat efter min kladdkaka så det fick bli en sån! Mums, farligt gott! :)




By the way

Som nog alla har märkt, är det dax för rosa bandet igen :)
Jag köpte ett igår! Jag kände mig väldigt generös och snäll!



När ni har vägarna förbi en affär som råkar ha rosa bandet... Köp ett för forskningens skull :)


Min gårdag.

Jag gick upp tidigt igår och körde och jobbade :) På avdelning 45 denna gången också! Trivs jätte bra där med faktiskt. 
Men eftersom min kära mamma fyllde år igår så körde jag hem lite tidigare från jobbet och så lagade jag middag till oss, inget invecklat kan jag lova. På kvällen kom mormor och morfar och då blev det naturligtvis fika, hehe! Tårta och coca cola blev det för min del.
Efter allt det där onyttiga vi åt så fick jag och Elin en lång runda med Battie :) Jag blev förvånad över hur skönt det faktiskt är att gå kvällspromenader på hösten! Tänk när det börjar snöa och det knarrar under skorna när man går! Sommaren är bäst men faktiskt så känner jag att jag välkomnar både hösten och vintern nu!

Massa myskvällar väntar :)


Tösadag ;)

Helt totalt sjuk Lördag alltså ;) haha! Hade planerat inför den dagen en vecka och den blev helt great!
Hur som helst började dagen med stress, plattan i mattan till Bjuvs station och springa på tåget - destination Klippan :)
Mötte upp Elin och Svenne, handlade frulle, gick hem till Elin och åt frukost... Skinkmadar med räkost :P Därefter blev de kortspel, musik, skitsnack och dricka! Gratis toalettbesök när vi kom in till Helsingborg ;) Det blev nog en väldigt populärt samtalsämne!! haha.. Traskade upp till Olympia efter en stund och levde så gott som djävular... Vi såg nog iofs inte mycket av matchen men vi hade kul ändå :) Efterfest var planerat men trötta som vi var, åkte vi hem istället! Jag och Elin var hemma vid 20:00 och där slutade vår Lördag!


Jag tackar för en super rolig dag ;) Från början till slut...


Mycket upptagen om dagarna!

"Arbetslös" eller ej, jag är ändå väldigt upptagen varje dag! Inte en ända dag sen jag slutade mitt sommarvik har jag bara legat på soffan!! Efter denna sommaren har jag börjat få mer rutin på mina vardagar :) Jobbar gör jag faktiskt mycket fastän jag bara är timanställd. Det känns gött :)
Snart dax att börja träna igen :) Ska bli jätte skönt tycker att jag behöver börja röra på mig igen faktiskt! Då kommer jag förmodligen igång ännu mer!

Hur som helst ... Tv kväll ikväll :) Hihi.. Får se om man hittar något bra mellan sappningarna :)

Hejsvejs !

RSS 2.0