Oh my God !

Jag kollade precis runder på Ticknet.se och såg att Green Day kommer till Stockholm i Oktober... SHIT!
Jag är helt mållös, jag vet inte vad jag ska säga mer än att:
JAG VILL HA EN BILJETT TILL DEN KONSERTEN!!!!

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!
Aja, jag kan väl hoppas på att jag får en i 20 års present men tänk då på att jag deffinitivt inte går själv!

29 April

Godkväll allihopa.

Om ni är intresserade så har jag gått och blivit sjuk... Typ 38-39 graders feber och i mellanåt är jag helt väck i huet! Inte nog med det så har jag migrän när jag vaknar på morronen och så mår jag illa stup i kvarten...

Men istället för att klaga vidare så kan jag berömma det superfina vädret vi har (inte för att jag kan njuta av det) men det känns verkligen som sommar.
Påtal om sommar så har jag börjar planera min 20 års fest, som ska äga rum i början av Juni! Det blir tält i trädgården istället för att hyra lokal och det kommer säkert blir skit bra :)

Jag längtar till den dagen så man kan spendera den med alla jag tycker om så mycket <3


20 års fest

Igår var det 20 årsfest för Steffi och Emelie och det måste jag säga var en rolig fest! Där var trevligt folk och bra stämning. Tack för en rolig kväll :)

Idag sov jag länge och har tagit det lungt hela eftermiddagen, det behövder efter gårdagen haha!!


(Elin och Josse har bilder från gårdagen men kommer upp på min blogg och bilddagbok inom kort)

Shopping i Malmö

Var i skolan idag vid 10:30 och gjorde Historia prov sen vid 12 körde jag, Josse och Elin till Entré i Malmö...
Visst, där var väl inga speciella affärer men ändå kul att gå där eftersom det var helt nytt för oss! Det ända jag var besviken på var att parkeringen kostade så mycket!! Men för denna roliga dagen med två underbara töser, så är det deffinitivt värt pengarna, haha ;) (Bilder på mina "fynd" får jag slänga in någon annan dag!)

I morgonkväll blir det 20 årsfest för Steffi och Emelie som jag verkligen ser fram emot. Jag hoppas att det blir en rolig kväll och att Steffi blir glad för sin present som vi köpte till henne idag ;)

Nu blir det nog en lugn kväll framför tvn för min del för jag är hels slut i huvudet!

Tack för en skit rolig eftermiddag :) <3


Fika & Shopping

Idag har jag äntligen fått ta av dom där kliande elektroderna (2 dygns Ekg:t)... Det var egentligen meningen att jag skulle få övervakning ännu ett dygn (idag till i morgon). Meeeen, nu i morse när jag hade tagit av dom, tror ni inte att jag har fått mega utslag då?!! Det var samma sak när jag hade opererat mig så var jag "allergisk" mot OP tejp och mega mycket utslag för ingenting.
Nu kan jag och dom glömma att jag tar på mig dom där elektroderna igen, det ser ut som jag har rabies! Men skit i det nu...

Innan jag ska till Klinfys idag så ska jag träffa Sandie-B  på stan :) Vi ska ta oss en fika och en shoppingrunda på Kullagatan. Det var längesen jag gick och shoppa i stan faktiskt så det ska bli mysig.


Like A Suicide Bomber

I morse gick jag upp med tuppen. Vid 08:15 skulle jag infinna mig på Fysiologiska Avdelningen på Lasarettet.
Eftersom läkarna inte förstår sig på mina plötsliga blodtrycksfall och svimmningskänslor så ska jag ha EKG övervakning i 3 dygn nu... På Torsdag eftermiddag ska jag dit igen och lämna in den såkallade "bandspelaren" som registrerar min hjärt aktivitet.
Det första jag sa när jag kom hem och såg mig i speglen var: "FAN, jag ser ut som Achmed (en självmordsbombare)!"

Och när jag körde hem från skolan innan var där ett gäng poliser som skulle ta alkotest och sånt mitt i Bjuv... Tänk om dom hade stannat mig!!?? HAHAHA.... Dom hade ju fått panik när dom hade sett alla sladdar jag har på mig... "HÄNDERNA ÖVER HUVUDET OCH NER PÅ MARKEN ANNARS SKJUTER VI"... haha.
 

Jag tror att jag ska stanna hemma (eller åtminstonde i närheten) så jag inte råkar illa ut ;)
Ciao.

Söndag...

Ännu en gång har det varit super skönt med helg men den tar ju alltid slut och söndagar är ingenting jag gillar precis! Men min helg har sett ut såhär:

Fredags: Jag var i skolan. När jag hade slutat körde jag och Emelie till Hbg och simmade ett tag! På kvällen körde jag, Emelie och Emma in till stan för att kolla läget!
Lördags: Jag, Tobbe och Elin körde till mormor och morfar och fikade sen bar det av till Bauhaus för att kolla färg till Tobbes lägenhet. Eftersom det var fint väder så blev det grillning lite senare framåt kvällen... Fest blev det också! Inte vad jag hade planerat men det var roligt ändå :)
Idag: Jag har gjort alldeles för lite idag. Jag baaara legat på soffan heeela dagen... Det var längesen jag gjorde de så det var jag värd, tyckte jag i alla fall :) Ikväll ska jag fortsätta slöa på soffan och det ska bli nice.





Tack för en super helg och för en rolig kväll igår.
Puss


16 April

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Stephanies 20 års dag !
Hurra Hurra Hurra Hurra <3



I love you Big Time honey <3


Gokväll =)

Idag har det varit full rulle :)
Jag började dagen med att gymma. Jag fick hjälp med att lägga om mitt träningschema av en instruktör och några extra övningar. Han rekomenderade övningar på pilatesbollar som ska stärka min rygg, balans m.m.
Efter gymmet körde jag hem och hämtade Tobbe och Elin sen begav vi oss till Väla och åt på McDonalds, gick en runda på H&M och sen en runda på Rusta. Jag köpte mig en pilates boll så nu jävlar ska jag träna :)


Hej Hopp.


**

Efter jag hade ätit middag idag så körde jag och Emma till Kågeröd och köpte varsin glass och körde till "finstorps dammarna" och satt ner och åt våra glassar :) Vi satt och snackade gamla minnen och lite skit! Det behöver man ju ibland. Det var så jävla mysigt så det vill jag göra om snart igen :) Om vi inte hinner innan, så är det ju Cykel Grand Prixen om ca en månad och då kommer vi ju vara där!

Ikväll är det Desperate Housewives x2 på tv ;) Kan det bli bättre en tråkig Tisdags kväll? I don't think so!




Ciao


Lunch rast!

På tisdagar går jag först mellan 08:30 - 12:00 sen börjar jag igen 14:20 i skolan. Jag har tur att jag bor så pass nära skolan så jag kan köra hem på mina håltimmar! Denna rasten har jag utnyttjat ganska effektivt faktiskt.

Jag ringde och pratade med min personliga tränare innan! I morgon ska jag ta mig till gymmet så han ska lägga om mitt träningschema så att jag blir bra i min rygg snart! Ibland har jag så ont i ryggen att det blir jobbigt när jag ska ta mig upp ur sängen! Jag vill ha bort mitt onda nu nu nu.....
Eftersom jag har haft så ont i ryggen efter krocken har jag bara kunnat simma och inte kunnat utnyttja gymmet. Jag har inte varit på gymmet på hur länge som helst och jag måste verkligen komma igång!

Jag ringde till min dator support också... Mitt Norton internet security har gått ut och jag kommer inte ha något virusskydd nu på minst en månad! Det gäller att min dator är avstängd så jag inte får virus!!! Sicket skit med allt tekniskt, HATA!


Nähe, nu ska jag ta mig en macka sen ska jag köra till skolan igen!

Like a dream come true *

Nu har jag haft Påsklov mer än en vecka och skönt har det varit!! Jag är en väldigt rastlös själ och vill nästan alltid ha något att göra så därför är det bra att komma tillbaka till skolan!

Idag var det sista dagen på lovet och jag vill lova er att det är nog en av dom bästa dagarna i mitt liv, haha ;)!
Ni som känner mig, vet om att jag bara ääääälskar Ford Mustang!
Elin och hennes pappa har varit ute och kört runder, i hans super fina Mustang, hela dagen och rundan slutade hos oss! Jag följde med dom och åkte en runda men när vi var ute och åkte så stannade han bilen och sa att JAG skulle köra!!! Jovisst, jag skakade som ett asplöv men jag skulle fantomme köra den! Sicken pärla säger jag bara, motor ljudet var där inget fel på!

Den där bilen och Elins pappa har verkligen gjort mig glad :D! Jag har drömt om en Mustang länge och nu har jag fan fått köra en ;) Man kan inte få allt men detta var nice as hell :D




som om en dröm blev verklighet ;) haha


Bil j*vlel !

När jag köpte min begagnade lilla Colt så visste jag att den verkligen inte håller livet ut... Men jag har inte ens haft bilen ett år och det är mycket med den som har gjort mig grymt besviken! Som t.ex. igår, jag och Emma skulle köra in till stan och när vi var på väg så small det till i bilen... Antagligen den där vajern till kopplingen! Pappa menade att "det ända som kan hända det är att den går av och då går det inte att frikoppla."! Jippii vad roligt, woho!

Nu ska jag verkligen börja spara pengar så jag kan köpa mig en nyare fin och körbar bil som går att lita på i några år! Jag skulle aldrig kunna köra till Ullared med min bil nu när man vet om detta! Jag behöver en ny ullared bil så enkelt är de ;)


Plötsligt så händer det - det är nog dags för mig att köpa mig en trisslott ;)


Gaaah, lägg ner !

Idag har jag däremot tänkt mycket på min såkallade vän! Jag förstår mig inte på vissa människor... Men nu är det gjort och det är en sak som testar vänskapen till max! Ärliga vänner är riktiga vänner, vänner som bryr sig är riktiga vänner!!

Innan jag somnade inatt, så låg jag och funderade lite och blev nästan lite tårögd när jag tänkte på mina vänner som ställer upp för mig i vått och torrt! Jag älskar verkligen er och jag kommer alltid att finnas vid er sida, no matter what <3
Jag uppskattar framförallt min familj, släkt och vänner! För inte så längesen lärde jag mig också att man ska vara glad för det "lilla" man har för det finns dom som har det mycket värre! Det gamla vanliga uttrycket "tänk på barnen i afrika"!!

Ett liv kan släckas när som helst!

Jag älskar er <3

.......

Jag älskar mina vänner massor, verkligen <3 Men nu vet jag att jag kan rensa lite! Jag har hellre få äkta vänner än många falska.... Jag orkar inte gå och irritera mig över dom där "vännerna" som inte bryr sig om mig och mina känslor!

Men just nu kan jag verkligen inte bry mig mindre än vad jag gör. Jag kollar nämligen på bl.a. Achmed the dead terrorist och han får mig verkligen glad! Jag skrattar så jag gråter :D


Godnight my loved once <3


Torsdag kväll =)

Jobb idag också mellan 08:00 - 13:00 och det känns fortfarande bra!
Vet ni hur bra jag mår över att kunna säga det, haha? Där är nog faktiskt ingen annan arbetsplats som jag har kännt mig så välkommen som på denna ;)
Efter jobbet så körde jag och Robin till mormor och morfar och fikade ett tag! Mormor var ju så söt och gav oss en "påsk-peng" så vi kunde handla lite godis eller något! Dom är underbara dom två och jag älskar dom med hela mitt hjärta.
När jag och Robin hade varit hos dom så träffade jag Emelie! Ibland är det mysigt att bara sitta och snacka lite, eller hur!!??

Men ikväll kommer nog soffan vara min bästa vän, den är nice! Med lite popcorn så kan jag lätt njuta av denna torsdagskvällen när Criminal Minds visas på tvn :) Det kanske blir en sväng till Emma också ikväll, om jag hittar någon ork!

Puss.

Onsdag

Idag har jag varit en av dom i den slöa sorten!! Det händer inte så ofta faktiskt. Men efter vi hade badat med jobb idag så blev jag jätte slö... När jag kom hem här hemma och hade ätit middag, så slängde jag mig på sängen och somnade som en stock!
Efter en timmes sovande så jag tog mig i kragen och satte igång och räknade matte, jag så duktig så ;)!

Mitt i mitt matte räknande kom Emma hit :)
Vi har suttit och snackat nu någon timme och ibland behövs det faktiskt men idag var det mest roligt faktiskt ;) hahaha. Jag älskar fan henne <3


Nu är det tv och popcorn som gäller för min del :)
Ciao


Tisdag

Igår gick jag bredvid på jobbet :) Jag trivs där fortfarande och förhoppningsvis kommer jag göra det i fortsättningen också!

Men idag, vid 13:30, ska jag till frissan och fixa till håret lite :) Jag ska prova en ny frisör så jag är lite nevös faktiskt!!
Men det blir säkert bra, jag har hört flera stycken som har varit hos henne och blivit nöjda!

Nu ska jag ta tag i livet, diska och sen göra ve mig :)

Ha de nice !


Underbart väder :)

Det är fint väder idag igen och jag älskar det mer och mer :) Jag längtar otroligt mycket till sommaren och till Kreta, hihi! Det ska bli så jävla roligt!

I morse när jag hade vaknat så ringde jag min älskade Stephanie <3 Hon är guld värd den tjejen... Jag känner verkligen att jag kan prata med henne om allt och jag vet att hon lyssnar på mig och hjälper mig om det skulle vara något! Idag behövde jag prata av mig lite och det blir till något roligt när jag pratar med henne! Man ska inte gå och grubbla för mycket!! <3

Men om ca en timme ska jag köra och hämta Elin sen ska vi och jobba... Jag ska gå bredvid med henne och Josse ikväll, hoppas att dom söta liven tar hand om mig ;)!!??


Ha det bra =)


Helgen

Helgen har varit bra! En rolig och mysig helg med trevligt sällskap och några roliga incidenter ;)
Hela helgen har varit ett stort plus om man tänker efter och jag älskar verkligen vädret som vi har haft.

Igår var det grill-premiär och damn så gott det var. Igår kväll blev det en film (en sorglig sådan) så jag bölade lite och sen skrattade åt mig själv för sånt ser ju nog roligt ut, haha!
Det var meningen att jag skulle komma upp i tid idag så jag hade ställt klockan på 10:00, men eftersom jag inte kom i säng förrän vid typ 1 inatt och det var inte speciellt soligt ute när jag vaknade så jag somnade om igen =) Det var riktigt skönt och välbehövt kan jag tala om!
I eftermiddags körde jag och Emelie till Familia en runda och åt en efterlängtad glass och snackade lite skit och ikväll har jag kört henne till hennes pojkvän! Jag har till och med hunnit varit hos Tobbe och Elin och tatt en cigg.

Men nu är det dags för mig att slänga mig på soffan och kolla på tv.
Ha de


Fredag ***

Äntligen fredag =)

När jag kom hem från skolan idag så tvättade jag min lilla pärla (inte mycket till pärla egentligen). Jag förstökte få henne att blänka och ett försök är ju alltid något, eller hur? Upp till bevis när pappa kommer hem, kommer han se att jag har gjort ett gott försök? haha!

Ikväll är det inflyttningsfest hos Emma och Persson som står på listan, men innan dess ska man ju hinna göra ve sig men istället sitter jag här och bloggar! I need to.

Men men...

Ha en bra kväll allihopa =)
Puss.


Hej Hopp !

Första April igår och jag lyckades nog inte lura någon på ett roligt sätt, haha men jag blev dock lurad själv :/

Igår gjorde jag även mitt matte B prov och jag fick tillbaka resultatet idag ..... 17/22 =D hahaha... Jag var seriöst super lycklig när jag fick se det på mitt papper, hihi.

Efter skolan idag så körde jag till Elin (för att hämta Tobbe)... Gick en runda i det fina vädret ner till Klippan Centrum (haha) och sen tillbaka... Snacka lite sen körde jag och Tobbe hem!
Elin klanten hade glömt sin plånbok i en av kassarna som Tobbe tog med sig hem så vi har precis varit i Klippan igen och lämnat den till henne, haha! Sånt är ju faktiskt lätt hänt :P

Eftersom jag rensade i min garderob igår så blev där tomt på jeans så det fick bli en runda ut på Väla så jag kunde införskaffa mig ett par nya... :)

RSS 2.0