28 Maj

Har varit ledig sen i Tisdags så jag har hunnit med en del :)
Familia med Elin och Malin i Onsdags. Hann även med en runda in till Steffi och snacka lite skit innan jag skulle till min älskling. I går (torsdag) fixade jag och Richard lite ärenden...

I förmiddags vid 10 tiden var jag på massage, solning efter det. En snabbis in om Systemet och Nova. Hem och började packa, bort till jobb och fixa lite sen hem igen :) Det har varit full rulle änsålänge idag och ikväll är det Personal Fest :) Wiho! Men nu kommer jag till det problemet som jag alltid har innan jag ska på fest! Vad i sören ska jag ha på mig ?

Det är kanske dags att ta sig en titt i garderoben och hoppas på det bästa?!

Ha en trevlig kväll ikväll.
PUSS


22 Maj

Jobbade till 15 igår sen körde jag till Richard. Ut till Väla och drällde lite sen körde vi hem till älsklings föräldrar. Åt god middag och satt och snackade ett bra tag om allt möjligt :)! En mycket mysig kväll.
När vi kom hem igår kväll så var jag helt utslagen. La mig på sängen och somnade i princip direkt. Jag trivs som fisken i vattnet i den lägenheten alltså (även om där är en jävla röra nu)!

Körde från stan vid halv 10 tiden i morse. Har lite att fixa innan jag börjar jobba! Ska jobba extra denna helgen. Börjar kl 12:30 och slutar 13 i morgon :)

Nu kallar sysslorna på mig.

Puss & Kram


19 Maj

Hej Hopp Alla Glada :)

Är sjukt trött i både huvudet och i kroppen men trots det kan jag inte sitta still... Efter jobb idag gick bl.a jag och Elin till Hjärtat och åt en glass. Påvägen hem blev det en kollerunda på Nova. Slutade med att jag la undan ett par jeans leggnings till Tisdag. Får se om ekonomin tillåter köpet :)!

Nu skickade Elin precis sms till mig. Hon tyckte så synd om mig att jag skulle sitta här nere själv så jag blev upp bjuden till dom ikväll. IGEN!
Ni ska bannemig veta att det är den absolut underbaraste och bästa vän en människa kan ha. Hon är helt enkelt bara bäst som fan... Jag älskar dig, Ängel <3

Och förresten, det var inte längesen här låg flyttlådor i hela min lägenhet! Nu är här 4 st igen, haha! Aja, jag gillar inte röra men bara ca 3 veckor kvar. Och jag slapp sälja min älskade soffa ;)

Det var nock allt för mig idag.
Ching Ching.


Lördag

Tog en lagom lång sovmorgon idag :) Det kan jag erkänna att det var välbehövt. Ca 10:30 gick jag upp. Vid 12 tiden började jag tvätta. Eftersom jag skulle springa upp och ner med en halvtimmes mellanrum mellan 12 och 17 så fanns det inte mycket att göra. Så jag har inte gjort något nyttigt alls idag, mer än att slappa till max framför tvn :P Det var längesen jag hade en dag då jag baara tog det lungt.
Blev kvällsmat vid ca 18 tiden- snitzel, pommes, gurka och tzatziki :) Mums! Undertiden har jag haft igång "The Hills" på datorn. Det kommer nog vara igång hela kvällen om jag känner mig själv rätt :P!

I morgon ska jag träffa Sandra på Väla, käka lunch och gå och shoppa lite! Det går långt mellan gångerna man träffas men det är roligt när man väl gör det :)

Jag älskar dig Richard! Mer än något annat på denna jord. Du betyder så hemskt mycket för mig <3



Cykel GrandPrixen 2010

Igår kl 07.00 ringde klockan, då var det bara att gå upp och förbereda det sista till vi skulle cykla iväg :)

Det var jätte kul, men jobbigt att cykla rundan igår :)
Innan Parken igår kväll blev det förfest hos Nille. Vilket väl alltid är roligt! Och jag hade faktiskt väldigt kul i parken. Jag tycker det är så roligt att träffa många man känner som man inte har träffat på länge :)

Fixar upp bilderna i helgen ;P

Ching Ching

Dagens 12/5

Humör: Ganska trött nu om man säger så!
Gjort: Jobbat och stressat typ.
Planer:
Vänta på att Richard ska komma hit sen ska vi soooova! Upp tidigt i morgon ju ;)
Ser på: Reklam.
Lyssnar på: Tvn.
Dricker: Cola.
Äter: Inget.
Bästa: Cykling i morgon ;P wiho!!!
Sämsta: Att vädret inte är så fint som det var förra året! Men man ska ju vara glad för det lilla ;)


Ching Ching <3

Dagens 4/5

Humör: Go och glad, det är trots allt ingen vanlig dag :P
Gjort: Varit och klippt mig och färgat håret sen varit och köpt present till Tobbe.
Planer:
Vara hos mamma och pappa ikväll, fira Tobbe och äta tårta :)
Ser på: Inget.
Lyssnar på: Inget.
Dricker: Inget.
Äter: Inget, men snart go tårta. Idag får jag väl ändå synda?
Bästa: Tårta ikväll ;) hahaha
Sämsta: Vet inte vad jag ska ha på mig på Konfirmationen på Lördag?! Please HELP!


RSS 2.0