Rakastan sinua :)

Lördag kväll, nolife.com alltså...
Just nu håller jag och Emelie på att göra ve oss och lyssnar på musik!
Ska snart  och hämta Emma sen blir det en racer kväll ikväll :)
Vi får la se vart vinden bär oss...




Rakastan sinua, Emelie <3

Lördag :)

Min fredagskväll var hur lugn som helst! Jag och Michelle kollade på några filmer, käka pizza, skratta och skrattade lite till. Vid ca 24:00 hämtade vi hennes päron i stan! Tro mig, efter det så var det gott att sova, haha!


Änsålänge idag så har jag räknat matte, massor känns de som! Jag har fastnat vid ett tal så det var lika bra att ta en paus nu... Nu hade jag tänkt att "storstäda" på mitt rum, där ser ut som ett bombnedslag. Blir trött varje gång jag ser det så jag kan göra de nu när jag redan är trött :)


Se you later aligator.


Dagens

Humör: Nästintill strålande och skrattigt och jävligt!
Gjort: Varit i skolan och fikat med Elin P.
Planer: Åka en runda med Emma sen ? vi får se.
Ser på: Dator skärmen..

Lyssnar på: Frida - Upp och Hoppa, Haha :)
Läser: Ingenting.
Dricker: Vatten.

Äter: Ingenting, har precis ätit middag.
Bästa: Att jag har en familj och nära och kära som jag älskar jätte mycket och tak över huvudet.
Sämsta: Att Tobbe är i Kläppen, har ingen att bråka med.
Väder: Mörkt och kallt.
Kläder: Jeans, ett nytt mint-grönt linne och grå hood tröja!
Vill ha: Sommar, sommar, sommar !!!!


Onsdag

Dagens event:
Jag körde till Emelie imorse för att vi, vid 10 tiden, skulle vidare till Ängelholm, där jag skulle beställa tid till tatuering :) Men här väntades det inte så det blev en direkt istället... Jag kan ju säga att det inte var skönt så jag erkänner att det gjorde lite ont, haha!



Ja, såhär ser den i alla fall ut och jag är nöjd :)

Jävla Drama Queens

Igår fick jag avslag från CSN angående studiemedel och idag får jag besked om att jag ska få studiebidrag! Att man ska behöva hålla på såhär! Varför kunde dom inte skivit det i samma brev? Helt jävla otroligt alltså... Det första jag ska göra i morron när jag kommer till skolan är att säga till min Historia lärare att jag är tillbaka på kursen, haha!


Otroligt .....


Upp & Ner, Hit & Dit

Dagen som började så bra, övergick till lite minde roligt ganska fort. När jag kom hem på min håla, öppnade jag ett brev från CSN:
Csn belsutar att avslå din ansökan om studiemedel.... (bla bla bla)
Köss mig i dalen... Jag behövde den hjälpen och med dom pengarna hade jag kunnat klarat mig på varje månad, men icke.. Nu kommer jag antagligen få hoppa av min Historia kurs för att kunna jobba mer och på så sätt klara mig varje månad.

Detta hade jag verkligen inte räknat med, jag trode att det skulle gå lätt som en plätt.
Nu känns det som jag är tillbaka på "ruta 1" igen !


Min jätte lugna helg har varit såhär:

Fredag: Lugn kväll :) Körde till Klippan för att hämta Elin och då passade jag även på att köra lite tidigare för att hälsa på Josse och Rocky, Tintin var också där! Snackade lite skit och tog en cigg. Hämtade Elin sen körde vi hem :)

Lördag:  Jag och mamma körde till Maxi sen blev det ett besök in på Familia. Nu är jag ett par stövlar rikare :P haha. Impulsköp är nog det bästa!
Efter vi hade ätit middag så fick jag och Elin köra hem till henne i Klippan för hon skulle hämta några grejer som hon skulle ha med till Kläppen... När vi kom hem så hade min lilla trollgubbe, Niclas, brännt en mycket efterlängtad skiva till mig. Tack, honey! Jag ska betala tillbaka :D hahaha.
Sen började jag, mamma och pappa kolla på en film - "När mörkret faller" - en mycket sevärd film måste jag säga. För er som inte har sett den, se den (om ni gillar svenska filmer och filmer som är baserat på verkliga livet).
Vid 23 tiden körde jag och Malin in till Hbg för att kolla läget och så. vi fick oss några goa skratt faktiskt... Men det var ganska tråkigt för oss torrbollar så vi körde hem igen och flabba istället....

Söndag: Tobbe, Elin och co. åkte till Kläppen natten till idag. En hel vecka... Vad ska jag nu göra en hel vecka utan Tobbe?! Vi får la se. Men denna dagen har bestått av coca cola och matte läxa! Det ska ju göras så varför inte spendera veckans tråkigaste dag till det? Jo så nu är det nästan färdigt och det känns skönt!


Jag förstår inte var denna helgen har tagit vägen! Tiden har gått fort fastän att jag knappt har gjort någonting...
Aja, nu är det söndag kväll och det innebär TV tittande.
HejHej

Efter besöket hos frisören:



Numera ser jag ut typ såhär i håret, för dom som ville veta det!
(i alla fall när håret är ve gjort)

Internet shopping

Jag var ute efter en bikini och flyt hade jag. Jag hittade på H&M's internet shop! La till ett par shorts också i "kundvagnen", men när jag skulle beställa allt så stod där leverans v. 20, i MAJ! MAJ !
Borde dom inte skriva slutsålt på varan som inte kan levereras innan Maj då???
Tycker det är lite dålig information och det står inte så det syns direkt heller!

Aja, jag tror inte att jag ska bada innan Maj månad ändå :D haha.


Godnatt .

Torsdag

Dagen har varit bra och jag mår bra (förrutom att jag har fruktansvärt ont i ryggen)!
Hade en lektion idag, matte. Matten är faktiskt ganska lugn, jag trode att jag skulle hata det men istället går jag och stör mig på och hatar historian istället för att läraren har lagt upp terminen jätte konstigt!
Min fritid denna veckan har varit en stor röra - bara en massa läxor! Först så hade jag matte sen fick jag två läxor i engelska och sen en uppgift på historian och när jag väl har gjort klart en så kommer där en ny, osv.! Imellanåt känns det som jag aldrig kommer bli klar, men nu ikväll har jag faktiskt gjort klart 3 st läxor, duktig tös! ;)

Just nu är jag helt slut och vet inte var jag ska ta vägen... Jag har haft ont i ryggen sen i måndagskväll för att jag antagligen har sträckt mig när jag tränade då. Hjälp vad jobbigt det är! Vet inte hur jag ska sitta, varken här hemma i vår sköna soffa eller i skolan på dom fruktansvärt jobbiga och hårda pinn-stolarna! Men jag ska väl vara glad över att jag kan sitta överhuvudtaget :) Där är ju trots allt vissa som bara ligger tills dom dör! Tack gode gud för att jag kan sitta upp :)


inget speciellt intressant idag heller men nu är det skrivet, haha :)
Läs och njut som vanligt!


Onsdag

Idag gick jag upp i tid för jag skulle iväg och klippa mig vid 13:00. Så jag vaknade vid halv 10, tog ner mina väldigt dammiga gardiner och tvättade dom, åt frukost i lugn och ro med mitt älskade te och tidningen, diskade en mycket stor hög med disk, dammsugade och gick en runda med Battie i skogen. Sen var det bara att göra ve sig och släng på sig kläder och köra till frisören :)
Det är alltid lika spännande att klippa sig hos Lotte för hon är grymt bra på vad som passar en osv. Jag blev supernöjd över resultatet även idag, liksom alla dom andra gångerna jag har klippt mig hos henne. Idag blev det en mörkbrun färg och lite kortare än vanligt :) Jag kan ju säga att min såkallade "hästsvans" inte är så stor längre, hehe!
Jag tänkte lägga in bild på hur håret blev idag, men jag har inte tagit någon bild enu.. Får ta och fixa det i morgon :)

Efter besöket hos frisören körde jag och hämtade Elin i Kvidinge (bussjävelen hade gått sönder så jag körde och hämtade henne), sen tog vi en fika på Familia. Alltid lika roligt att träffa henne. Riktigt härlig tjej den där! När vi kom hem till mig så spelade vi två rundor bowling på Nintendo Wii... Ojoj, jag vann en gång för hilvide :P haha!


Hej Hej


Niclas lilla Törnrosa

Woho, jag överlevde hela dagen i skolan idag :)
Mellan matten och historian hade vi en håla på 2 h så då körde vi naturligtvis hem. Inte för att jag hann med så mycket ändå men alltid något, typ gå ut med Batti, äta och diska upp efter mig. Sen var det bara att pilla sig till skolan igen. Det kändes som en evighet när jag satt där, som om lektionen aldrig skulle ta slut! Men nu ikväll har jag i alla fall gjort klart min historia uppgift (redovisning på Fredag för min del) skönt att ha det gjort, så har man en sak mindre att tänka på :)

- - -

Helt plötsligt när jag låg på sängen innan och pratade med Steffi i telefon så blir jag påhoppad. Tack Niclas för att du bara hoppar på mig och mosar mig när jag pratar i telefon, haha. Sen kom Tobbe och skulle hoppa i sängen men då kom han på att han nog skulle dra bort Niclas istället!

Clowner! Dom två är nästintill omöjliga att umgås med när dom väl sätter igång!
Men jag tycker om dom lika mycket för de <3

Godmorgon, Godmorgon

Sovit som en stock inatt, jajemen! Lite segt att gå upp när man sover och drömmer så gott, men jag är ju så illa tvungen om jag ska uppnå mina mål :)

Snart skolan som gäller (heeeela långa dagen i skolan), Emma kommer och hämtar mig typ vilken minut som helst! Det är väl bra när man kan samköra någon dag?! hehe..


Ha en bra dag .


Kom igen, Biffen!

Jag började dagen med en timmes träning på gymmet faktiskt :) ! Jag börjar bli lite mer motiverad nu än vad jag var innan jag började träna där.. De é gött !

Hur som helst så skulle jag till skolan och ha engelska också idag ju... När jag väl var där började jag bli jätte trött och fick dö ont i huvudet. Ett rop på vitamintabletterna som står oöppnade i ett skåp här hemma. Första grejen jag ska göra i morgon är att tugga i mig en sån. Jag vill förbli pigg och glá nu när det är så deprimerande väder.



natti natti .


Söndag.

Jag började ju dagen med att plugga engelska och matte! Det tog några timmar, men jag blev inte klar för de. Så jag får sitta med det ett tag i morron för att få det klart till på tisdag!
Jag fick även hämta Tobbe i Klippan. Dagens misstag = att hämta hem den överenergiska djävulen, haha. Nej, faktuom är att jag älskar min bror så mycket att jag behöver honom. Så egentligen var det bara kul att han ville komma hem!

Jag tog mig i kragen idag, efter 3 år och skickade ett mail till en gammal kompis, Elin. 3 ÅR! Jag blev faktiskt glad över att hon inte dissade mig. Nu har vi bestämmt att strycka ett streck över allt gammalt groll.

Nu ska jag dra något gammalt över mig, typ mitt täcke och försöka sova. Gymmet i morgon bitti så jag måste vara riktigt pigg för att ens tänka på alla dom jobbiga rörelser.


Sov gott; allihopa, everybody.

Min helg;

Fredag: Var i skolan, hade Historia lektion mellan 10:30-12:00! Skönt att sluta 12 en fredag kan jag erkänna :) Direkt efter skolan körde jag (med mig själv) till IKEA och gick en sväng. Jag införskaffade mig ett par nya gardiner faktiskt! Efter en sväng där inne gick jag in på Väla också, det var påtiden att köpa hem det där Champagne teet som är så fruktansvärt gott (MUMS). Det blev även en tunika på Gina Tricot och en choklad milkshake innan jag körde hem.

På kvällen var det meningen att jag skulle ha tankarna på Let's Dance men så blev det inte. Så min älskade vän Steffi kom direkt efter hon hade jobbat klart och räddade min tankar <3

Lördag: Det blev en välbehövd shoppingrunda med Michelle på Center Syd. Jag köpte en jack-liknande tröja på Carlings och ett midjebälte och ett par öronhänge på Gina Tricot!!
På eftermiddagen träffade jag Malin och Gb en snabb runda, ganska kul att titta på när dom två bakade pizza som skulle vara till kvällens fest, haha! Vid 19:00 körde jag till Oskar (+ Nicke och Malin) sen gick vi vidare till Gb och Alex (GBs 20 årsfest). Tack för att jag fick komma, det var jätte roligt fastän att jag var nykter och fastän att jag inte stanna så länge, hehe!
Vid tio tiden körde jag hem till Steffi. Dags för vårt prat om allt möjligt som går att prata om, det har blivit en vana nu, en bra vana!  Lördagen slutade när jag kom hem och gick och la mig vid ca halv 3 inatt.

Söndag: Jag gick inte upp med tuppen precis, en aning senare faktiskt! Åt frukost (för en gång skull) sen började jag med min engelska och matte läxa nästan direkt. Skönt att ha de gjort !!! Det får bli en lugn dag idag och skönt ska det verkligen bli.


Ha det nice och tack för denna helgen :)


Så här har min dag varit:

Började dagen med en god frukost (hör inte till mina vanligheter), vad hade jag gjort utan mitt morgon te?!
Tanken var till och med att jag skulle gå ut med Batti en runda, diska och dammsuga innan jag skulle köra till skolan. Hur som helst så blev det inte så. Jag åt frukost i lugn och ro, tugga på min macka, njöt av mitt te och läste tidningen. Bara det att jag läste lite för mycket i tidningen så jag fick slänga på mig kläderna, borsta tänderna och ta mina saker för att hinna i tid till skolan... Men när jag kom ut till bilen så var där ju såklart is på rutorna - bara att sätta igång arbetet. Då passade jag på att ta min morgon cigg också! Skrapa rutorna och röka, det såg nog inte bra ut något av de ;) Skoldagen var inte så lång, 1½ timme bara så jag hann med allt annat efter skolan istället.

I eftermiddags körde jag och Tobbe och solade, grymt skönt och där blev ju lite tid över till en tupplur på ca 20 min.
Ikväll så körde jag och Emma till City Gross så jag kunde handla en resväska. Så nu har jag införskaffat mig en sån också... En grön och fin! Jag håller på att längta ihjäl mig till Kreta så det är helt otroligt!


Annars idag har bara tankarna flödat, i massor! Jag vill bli av med en del tankar men det löser inte sig på det sättet heller! Antar att jag ska snacka av mig och inte försöka skjuta allt åt sidan. Shit, detta är inte lätt på något sätt och vis. Varje kväll innan jag somnar så tänker jag på en massa, när jag vaknar så tänker jag igen, när jag kör bil så tänker jag en gång till... Det är när jag har tid över att tänka så tänker jag på en massa skit!
Men... Fine, nu ska jag lägga mig och försöka sova och inte tänka så mycket!!


godnatt.
peace & love <3


Jag älskar dig <3

Stephanie Netzén, du är en av mina absolut bästa vänner! Från den dagen vi träffades första gången, så har vi hört ihop som ett pussel.
Jag förstår inte hur jag hade klarat mig utan dig idag. Med dig kan jag prata om allt, absolut allt som finns att prata om. Det gör jag inte med vem som helst. Jag känner en viss trygghet när jag pratar med dig för jag vet om att du inte berättar det vidare till någon. Du har en förmåga att omvända en dålig grej (vad som helst) till en mycket positiv grej och du gör, genom det, mitt liv lättare att leva

Jag ställer upp för dig i vått och torrt. Dag som natt. Du är en stor del av mig och jag behöver dig!
Jag älskar dig Stephanie Netzén ( v )


( v )

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright



- - - - - - - - - - -

Just nu har jag tusen tals tankar i mitt stackars huvud!
Men, jag ska inte oroa mig för det kommer bli bra... Jag ska fixa detta!

Nu ska jag försöka lägga mina onödiga tankar åt sidan och ägna mig åt matten.



Peace !

Tidsfördriv

Läs och njut....

Namn:
Sara

Ögonfärg: Blå.

Höger/Vänsterhänt: Vänsterhänt

Värsta ovana: Svär för mycket

Stjärntecken: Tvilling

Sko-stlk: 38-39

Är dina föräldrar skilda: Nej.

Din svaghet: Min nyfikenhet (kan vara både bra och dåligt, just nu får det vara dåligt)

Dina rädslor: Små kryp och små utrymmen

Mål för det här året: Att få bra betyg från komvux, få kroppen iform och spara en massa pengar till lägenhet.

Mest använda fras på msn: Haha (tror jag)

Det första du tänker på när du vaknar: Drömmer jag?
När går du och lägger dig: runt 23 tiden men ibland jävligt tidigt.

Mest saknade minne: Alla flummiga kvällar/nätter med Elin Persson och självklart studenten (klass OP05C)
Idkar du välgörenhet: Jag stödjer Rosa bandet varje år och barncancerfonden :)


Du?

Svär: Ja

Sjunger bra: Haha, ibland låter det bra i mina öron, i andras = fördjävligt.
Dushar dagligen: Ja

Kommer överens med dina föräldrar: Ja, det gör jag oftast.

Gillar åska: Nej, fy fan!

Spelar något instrument: Nej, det är inte min stora hobby precis.

Äger en iPod: Yes, en söt sådan.
Går till kyrkan: Bara på dop, bröllop och begravningar.

Sover med gosedjur: Ja ibland är min Bosse utsatt, haha.

För dagbok: Om blogg räknas.

Dansar i regn: Nehe de gör jag inte..

Sjunger i duschen: För mig själv i alla fall.


Senast du/senaste

Skrattade: Vet inte men det var nog inte så längesen :)

Grät: Vet inte det heller faktiskt...

Filmen du såg: Dukes of Hazzard, The beginning.

Sång du sjöng: Kid Rock and Sheryl Crow - Pictures


lite tidsfördriv.


ETT STORT GRATTIS !

Ett STORT grattis till min fina Emelie som fyller 20 år idag :)
Gumman, kom nu hem från utlandet för jag saknar dig, hehe!


This is the time of my life !!

Idag hade jag Engelska lektion för första gången och det kändes helt okej faktiskt. Vi ska läsa om saker som intresserar oss osv. istället för att följa boken. Det tyckte jag lät mycket bra och läraren verkar jätte bra. PLUS i kanten.

Innan (ikväll) var jag, Tobbe och Elin på Väla och kollade upp vårt resemål som ska görs i slutet av Juli/början av Augusti! Vår destination ska bli Kreta. Det ska bli sååå skönt och gud vad jag längtar. Det hotellet som låter mest lockande är jätte fint och mysigt. Detta kommer säkert bli jätte bra och roligt :)

Och den 21 Februari bär det av till Malmö (Turnin Torso) för min, Elin och Josses del :) Dags för fotografering, hihi. Smink, hår och allt fixas där. Det ska också bli jätte roligt. Tack Elin för att du frågade mig. Som du antagligen såg på mig så blev jag jätte glad ;)



.... This is the time of my life !


Nu får det vara färdig drömt .

Nu ikväll har jag, Elin och Tobbe suttit och kollat i rese kataloger ! När dom hade gått och lagt sig så fortsatte jag på internet . Nu har jag suttit i några timmar och drömt om värmen så nu får det vara slut med det för idag. Det är dags att sova för min del .

Sleep Tight  .


Tack gör igår :)

Igår var det utgång med Steffi, Emelie och Elin!
Förfesten måste jag säga kommer vara ganska svårslagen, hahaha.

Tack för en riktigt rolig lördagskväll tjejer :)


En sleden fredag.

Idag körde jag till och med tidigare till skolan för att jag skulle hinna hämta ut mina böcker innan Historia lektionen började... Nä, då kunde hon inte hitta böckerna jag skulle ha så hon sprang och letade efter dom i en halvtimme (till klockan var 11:00 och lektionen började 10:30). Jätte roligt att komma försent till den andra lektionen när jag inte var på den första heller (historian och matten krockar på torsdagar, så jag befann mig på matten igår istället). Men men, Egypten var väl trevligt att läsa/höra om!!

Efter skolan körde jag hem och slängde i mig en macka sen körde jag till Nautilus. Nu ska det börja gymmas för fulla muggar. Jag ska stärka upp mina ryggmuskler och magmuskler för att inte ha så jävla ont i ryggen hela tiden! Nu när jag har varit hemma i ca två timmar och hunnit slöa till det lite, så är jag lagom trött efter träningen och efter middagen. Jag antar att det får bli en kass film och en tupplur nu!



Puss&Kram  .


Dagens

Humör: Trött.
Gjort: Varit i skolan sen hälsat på mormor och morfar.
Planer: Sova.
Ser på: Datorskärmen.

Lyssnar på: The Script - "The man who can't be moved".
Läser: Inget.
Dricker: Vatten.

Äter: Inget.
Bästa: Komma igång med träningen imorgon.
Sämsta: Att jag redan har fått läxa i Matte B.
Väder: Regn och slask.
Kläder: Joggingbyxor och en t-shirt!
Vill ha: Lördag.


...

Ibland är man dum och eftertänksam, så är det bara. Man agerar före och tänker efter. Det är så människor gör! Man känner att det är en bra grej för studen, men sen i efterhand kommer man på att allt var ett sned steg...
Jag vet om att jag bregriper så mycket mer så jag förstår allvarligt talat inte vad jag tänkte på just då! Det är ingens fel, det blev bara så ....

Tack Steffi för att du kan smälla in vett i huvudet på mig ibland, för det behövs tydligen ;) Du är min räddare i nöden och har varit många gånger nu tycker jag <3



Allting har en mening & allting löser sig till slut    ...


Första dagen i skolan.

Hur kommer detta gå?! Det är en bra fråga och det återstår att se :)
Hur som helst så är mitt schema ganska bra men nu går jag varje dag (några timmar om dagen) eftersom jag valde till Historia A för att komma upp i antalet procent för att kunna få studiemedel. Så nu är nästan allting ordnat med, bara böckerna som saknas (de ska jag fixa i morgon) och sen ska brevet till CSN skickas iväg (när skolan har skrivit under).


Jag hoppas mycket på att jag fixar detta :) Jag SKA fixa detta, annars fan ta mig.


Skolstart

Ja, i morgon börjar skolan för min del!
Matte B, Engelska B och antagligen ska jag lägga till Svenska C! Vi får se hur detta blir men jag ska klara av matten. Mycket spännande faktiskt...


( v )

Muskelknutte .

Nu är det dags! Idag har jag köpt träningskort. På Fredag börjar jag dagen (klockan 09:00) med ett träningspass där en gym kille/tjej ska hjälpa mig med vad jag ska träna osv.  därmed lägger personen upp ett schema till mig som jag ska följa och trappa upp. Detta ska bli spännande och väldigt roligt.
På Måndag så börjar jag, Josse och Elin på Hip Hop i Helsingborg... det ska också bli roligt! Vi får peppa varandra och (för min del) hopp om andra mått om ett tag.

Idag har jag även varit på Gecko och bytat min stav i tungan till en mycket kortare. Fy vad skönt det var! Men utan den överhuvudtaget kändes det jätte tomt. Den ska alltså inte ut förrän det verkligen är nödvändigt!
Efter Gecko körde jag och Tobbe till väla. Vi handlade vars ett par skridskor (tobbe köpte ett par till Elin).

Om man summerar kvällen så kan man säga att vi har bott nere på isen... Bambi på hal is, men riktigt kul ;)


( v )

It's been a long, long time.

Denna kvällen hör inte till mina vanliga kvällar... Jag körde till Malin och skulle flabba lite skit och helt plötsligt så var vi några stycken från vår gamla nyårsfest (som ägde rum för två år sen hos Oskar)... Där satt vi och pratade minnen från den festen, som vi nog aldrig har gjort tillsammans innan. Dom minnena var helt otroliga, både roliga och pinsamma minnen (mycket censur). Men det roliga överväger starkt. Det är en av mina bästa nyårsfester och den kommer jag alltid att minnas :) Men vem fan trodde att vi skulle sitta och snacka om den jävla festen en kväll som denna? Inte jag i alla fall.

08-09's nyårsfest var såklart också en av dom bästa... Dom två får dela på en första plats. Dom är roliga på varsitt sätt och tur är väl det. 


Hoppas aldrig för mycket och tänk på vad ni gör,
tack för mig.


ingenting förvånar mig längre

Jag skrev precis ett väldigt långt blogg inlägg för att avreagera mig... Men lika fort som jag hade lagt upp det, så tog jag bort det! Om jag avreagerar mig på det sättet vet jag vilket skitsnack som hade börjat gå. Så nu börjar jag om igen.

Jag känner mig som en hackig skiva, om och om igen... Repeterar allt, precis allt.
Jag svarar för mig själv när jag skriver att jag inte orkar med sånt här längre. Hädanefter kommer jag köra mitt eget race och så kommer det vara. Ska ni hatta fram och tillbaka så varsågoda men blanda inte in mig i er skit.



ingenting förvånar mig längre,
tack för mig och ha de bra
:)

Gott Nytt År 08/09

Jag trodde att gårdagen skulle bli otroligt stressig men så blev det inte som tur var. Jag fick sluta från jobb redan 13:45 så jag hann med allt, gott och väl, som skulle göras innan gästerna skulle komma :)
Snälla Josse gjorde ve mitt hår, det blev jättefint måste jag säga, tack gumman! Hur som helst så hade alla kommit till oss vid 18:00. Preve och Erik hade gjort fläskflié gryta och till det hade vi skivad potatis och sallad. Hur gott som helst, det receptet ska jag lägga vantarna på, mums. Till efterrätt hade vi min supergoda kladdkaka, jag tackar för berömet och dom som sa att det var en tio poängare. Fan vad jag är bra :)!

Vid 20:00 åkte vi vidare hem till Erik. Gott, onyktert och roligt folk på festen.
Vid 12 slaget var jag så otroligt glad för ett roligt avslut på år 2008 och när vi sen hade gått och lagt oss var jag dessutom glad för en superbra början på år 2009 .

Dans, trams, dricka, hicka. Skratt, fnatt, bål, SKÅL! 
TACK allihopa för en super rolig och oförglömlig nyårsfest <3

2008 i sammanfattning

Gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Tog studenten och körkort

Höll du några nyårslöften?
Jag hade inga, men har för år 2009 :)

Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur var.

Vilka länder besökte du?
Danmark, om det räknas?

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Nej, inte vad jag vet


Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
5 Juni, när vi tog studenten och den 23 Juli, när jag klarade körkortet

Vad var din största framgång 2008?
Bra slutbetyg från gymnasiet och jobb på Lasarettet i Helsingborg

Största misstaget?
Inga misstag har gjorts vad jag kan komma på

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Min mystiska sjukdom (blodtrycksfall och svimmningskänsla)

Bästa köpet?

Många köp var bäst måste jag säga

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Balen, studenten, en stor del av våra galna fester och nära och kära

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2008?
Bl.a. studentsången, "Dancing in the moonlight" mfl.

Vad spenderade du mest pengar på?
Bilen och kläder tror jag.

Var du gladare eller ledsnare år 2008 jämfört med tidigare år?
Nej, det var jag inte. Man har ju sina "ups and downs"

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåts med vännerna mer efter studenten och sparat mer pengar.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar och ätit onyttigt

Hur tillbringade du Julen?
Först med min kusins familj och släkt sen med mamma, pappa, Tobbe, Robin, Elin, Dick, Fia och Michelle


Blev du kär i år?

Nej, bara förtjust :)


Största musikaliska upptäckten?
Massor med bra musik

Något du önskade dig och fick?
Ett armband från Thomas Sabo + 3 berlocker och en massa mer.

Något du önskade dig men inte fick?
Nej

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag var på körskolan för att plugga Teori sen mys hemma med familjen på kvällen :)

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Alldeles säkert men jag är hel nöjd med år 2008

De bästa nya människorna du träffade?
Bl.a. Mikke, Niklas, Elin, Josse och Steffi <3



Tack till alla som har hjälpt mig att få ett lyckat år (2008)


RSS 2.0