Helsingborgs festivalen 2010

Igår blev det en sväng ner till staden. Mötte upp Spike och Linn på Marina Plaza och när dom stängde så gick vi vidare till Utposten :)! Hade en riktigt rolig kväll. Tack allihopa :)!
Ikväll är det dags igen. Först fest här hemma sen ska vi ner i stan.

Nu sitter jag och älskling i soffan och glor på film. Men det är snart dags att göra ve sig lite :)


Semester

Det var en mysig utflykt till Falkenberg med gänget i Lördags. I Söndags jobbade jag, 12:30 till 08:30 igår (måndag). Så nu är det SEMESTER som gäller ;)
Började min semester med ett besök hos Cia (min frisör). Så nu tycker jag att jag är fin i håret! När jag kom hem så var det bara till att göra ve sig och köra in och hämta min man sen bar det av till Malmö - Entré med min mamma och pappa. Där blev det lite smått och gott. Fick ett fint linne av älskling, köpte ett linne själv och en skiva. Vi fick pengar i förlovningspresent av mina päron så vi handlade lite till lägenheten :)

Körde till lägenheten i morse efter några ärenden. Hela dagen har jag och Richard röjt och fixat här så nu börjar det bli hemtrevligt :) Det känns riktigt bra, hihi!
Ska ta och fixa lite här i morgon förmiddag också sen på eftermiddagen bär det av till Klippan. Det blir lite dricka och brännboll för vår del ;)

Ett stort grattis till Tobbe och Elin som har blivit husägare ;) Så jävla roligt! Är jätte glad för er skull.

Puss

***

Kan börja med att skriva att min helg var helt underbar. Jag spenderade den hos min älskling!
Fredag: Var hos Spike och Linn. Dom bjöd på super god middag och jag hade jätte trevligt. Vi ska bjuda igen när vi har fått ordning på köket :) I promise.
Lördag: Badade i bjuv hos min morbror. Sen framåt kvällen åt vi på Harry's med Tobbe och Elin. Bio efter det - såg den nya Twilight filmen (Eclipse?) . Även om jag inte kommer ihåg namnet riktigt så var den så jävla bra!
Efter bion gick vi fyra ner till stranden och drack några cider/öl. Kvällen var hur mysig som helst <3!
Söndag: Vaknade sent - ångest när man vaknar typ 12:30? Jag fick det i alla fall. Att sova bort hela dagen är inte min grej. Aja, när vi var var tillräckligt vakna och hade gjort vid oss så körde vi till Maxi och handlade. När vi hade lämnat sakerna i lägenheten var det dags för mig att köra hem till Billesholm :(! Alltid jobbigt att lämna min man.

Detta var i alla fall en sammanfattning av min helg. Detta får vi göra om snart igen det var verkligen super mysigt ♥


Jag älskar dig Richard

Söndag

Jag är grymt dålig på att uppdatera här. Har inte suttit vid datorn mycket på sista tiden men varför sitta här när det är fint väder ute?

Det har inte hänt speciellt mycket. Har varit mycket hos min älskling men för en gång skull så är jag hemma i Billesholm! När jag kom hem från jobb la jag mig på sängen och slocknade direkt. Mamma väckte mig två gånger, kl 17:30 kämpade jag mig upp ur sängen. Måste ju kunna somna sen!

Nu ska jag sätta mig i soffan och hålla kväll. Det behövs för min del kan jag lova!


RSS 2.0