Tidningen kan aldrig skriva rätt.

Igår ringde jag ju och polisanmälde den idioten som ringde mig i lördags natt och idag står det i tidningen :D hahaha! Innan jag körde till skolan i morse så skrev jag en lapp till mina föräldrar ".... och vet ni, det står om mig i tidningen" :D Jag tyckte det var skit kul, haha!
Men journalisten har skrivit fel! Det stod fredags natten men det var på lördagen. Dom hade också skrivit att personen i telefonen inte hade presenterat sig men det gjorde hon faktiskt... Idiot !

Visst ni att om man ringer och lämnar falska uppgifter så som hon gjorde till mig alltså tjuvringa, så kan de ge fängelsestraff!!! Otur om dom får fatt i personen, hahaha! Jag kan skicka lite nötter eller nått till personen när den sitter i fängelset då :D haha.



Ta de lungt .
Peace =)


Rubrik

Hej alla glada =)

Jag har precis suttit med telefonen i näven och pratat med polisen i ca 40 minuter... Deffinitivt inte det roligaste jag kunde göra men det skulle ju göras.

I lördags var där någon idiot som ringde till min mobil 23:40 från dolt nummer! Personen presenterade sig och sa att hon ringde ifrån polisen i Helsingborg. Hon sa att jag var inblandad i en bilstöld och dom ville att jag skulle komma in på förhör på söndagen!
Det lät inte trovärdigt för fem öre så jag bara skakade på huvudet hela tiden, flinade och svarade kort.
Eftersom där är fler som har "råkat ut för" samma sak så ringde jag och polisanmälde de idag =) 
Polisen som jag fick prata med bekräftade att det inte var polisen som hade ringt till mig. Hon sa också att där inte var en ända anteckning om mig i registret och ingen bil som hade blivit stulen vid den platsen och vid den tidpunkten.

Haha, så fruktansvärt onödigt gjort! Om dom spårar numret som ringde till mig så kommer personen nog inte vara så lycklig längre, haha! Se vad en sån liten grej kan göra =)


Håll i hatten

Lördag

Vid 18:00 ikväll ska jag, mamma, pappa och Robin till min morbror och hans familj på middag och eftersom min morbror är en gud på att laga mat så kommer det säkert bli skit gott, jag blir alltid så nyfiken =)

Vet inte om det händer något mer idag men det återstår att se!

Ciao


Dagens =)

Har lite dötid över just nu så jag slänger in en dagens =)

Humör: Pigg och glad.
Gjort: Varit i skolan och varit på Väla (igen) .
Planer: Leta upp lite nya låtar, köra Tobbe till Elin och sen blir det en lugn kväll ikväll antar jag!
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
Läser: Bara det jag skriver.
Dricker: CocaCola - det är ju Fredag idag.

Äter: Ingenting.
Bästa: Att jag klarade Historia Provet, haha.
Sämst: Vädret.
Väder: Mulet, regnigt och hagel imellanåt.
Vill ha: Sommar och sol :)



Ögonhänge från Indiska, 39:50:-


Väska från Indiska, 249:-


Kväll igen

 

Idag har jag varit på Väla kära Emelia =) Det var ju jätte längesen vid träffades sist och det märktes verkligen idag, haha! Det är ju nästan sorgligt att man faktiskt har tappat kontakten så pass mycket ändå. Men båda var överens om att det måste bli en ändring på detta nu... =)
Vi tog en god fika på Roberts och gick en runda och kollade lite.
Jag köpte faktiskt en fin tröja som är skit skön, ett riktigt bra köp om jag får säga det själv.


Gina Tricot ; 129 kr


Tack för en rolig shopping tur :)





En egen åsikt, tack?!

Helt plötsligt är det fel att ha en egen åsikt!?
Jag blir så fruktansvärt irriterad på folk som tror att dom kan och vet allt om alla. Hade ni vetat vad man har gått igenom hade ni också formulerat era ord som jag har gjort!
Det är absolut ingenting jag skämms över utan jag står för vad jag har sagt, ord för ord och jag kommer aldrig ändra mitt beslut!

Dagen har kanske inte börjar som jag ville att den skulle göra eftersom min gårdag var så bra... Men vad vore livet utan motgångar? Inte speciellt lärorikt. 


Tänkte bara slänga in en bild på mina nya skor också.
59 kr... billigt eller vad säger ni ;)?


Nervös i onödan ;)

Gårdagen på jobbet var jätte bra! Jag kan ärligt säga att jag verkligen trivdes där igår, det känns jätte roligt! Mycket är nog tack vare att jag vet/känner några stycken redan som jobbar där vilket gjorde det lättare igår :) hihi!

Kul att jobba med folk man känner i sommar så det kommer nog bli en riktigt rolig sommar i år :)

Peace <3


25/3

Ojoj...
Ni måste veta hur det känns att gå på typ arbetsintervju eller när man kommer första dagen någonsin till nya jobbet.... Jo, så känns det för mig just nu!
Idag ska jag gå bredvid för första gången på mitt nya jobb och jag faktiskt ganska nervös! Men det är i alla fall tur att jag ska gå bredvid med Elins mamma ikväll från 16:00 - 22:00, och jag vet ju vem det är redan...


Nu ska jag bege mig så jag uppdaterar när jag kommer hem igen :)
Wish me good luck...


...

Nu är jag lite lagom trött. Jag har nyss varit i skolan och haft engelska... Det är kanske inte det roligaste man kan göra om dagarna, haha! Men sånt är livet och jag ska klara av skolan.

Tanken är att jag ska sätta lite fart på mig själv!! Jag ska ta något att äta, ställa vatten på kylning, byta om och öva på min 8 så jag kommer igång lite eftersom det är dans lite senare! Josse hämtar mig och Elin vid 16 tiden så jag ska fantomme vara klar då.

Puss.


Söndag

Jag hatar söndagar för dom har alltid varit så deprimerande... Efter söndag kommer måndag och det innebär skola!

Just nu hade jag tänkt att ta en sväng om in i duschen, sen ska jag till Elin (som är hos Tobbe). Kolla film, käka pizza, röga och snacka skit :) Vem vet, vi kanske river lägenheten, haha?!


Men i alla fall, ni får ha en trevlig söndag.
Ciao.


=)

Jag hade jätte trevligt igår när vi var på Asia Kock och åt! Maten och sällskapet var ju jätte bra men jag avrundade kvällen efter restaurang besöket. Tog tåget och var hemma runt 23 igen, men jag är nöjd med hur kvällen blev :)

Idag har jag pluggat både historia och matte, inte det roligaste men det behövdes faktiskt! Jag har även varit hos min kära bror och Elin och hälsat på ett litet tag innan sen körde jag och handlade så jag kunde laga middag...
Efter jag hade ätit så satte jag mig vid datorn och började kolla på några avsnitt av Laguna Beach  och sen gick jag över till The Hills. Jag ska börja kolla på serien från början till slut!
Det programet är deffinitivt på min top 5 lista av favorit program :)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt till sen ska jag hoppa in i soffan och vara social mot min pappa, haha!

Ciao .


20 Mars

Jag älskar verkligen detta vädret, sommaren är på G och vad finns det att inte gilla med vår vädret? Snart är sommaren här och jag längtar så, så mycket :)

Hur som helst så har jag varit hos min mormor och morfar och fikat idag <3
När jag kom hem ifrån dom så satte jag mig vid datorn och började kolla på The Hills... Nu har jag kollat 5 avsnitt, dom är ju så bara så det är svårt att sluta, men eftersom jag ska ut ikväll så måste jag sluta någon gång för att jag ska hinna göra ve mig :)

Nu är det dags att ladda kameran för ikväll ska jag ut och fira Emma med några till förståss.
Först ska vi till Asia Kock och äta, Mongolisk Babeque - mums! !! Jag vet inte riktigt vad som står på listan efter det men det blir säkert jätte roligt.


Ciao ;)


Torsdag

Gomorron gomorron :)

Snart bär det av till skolan. Ma lektion i en och en halv timme! Sen vid 12:30 ska jag till sjukgymnasten så han får kolla min rygg igen.
Orkar inte gå runt och ha så ont...
Efter sjukgymnasten ska jag och Malin in till Nautilus och simma, det kan vara bra med lite sällskap hehe!
Får se vad jag mer ska hitta på idag för jag har inget mer planerat mer än att plugga till mitt Historia prov som jag har i morgon!!


HejHej.

Söndag.

Min helg har varit bra :)
Igår var jag med Michelle och Fia på Väla. Nu slipper jag bekymra mig för Emmas present mer för det är fixat, hehe.
Igår kväll körde jag Michelle och hennes kompis till Ekebo! Det var ju inte igår jag var där men vägen dit kunde jag som en smäck, haha! Emma följde med mig som sällskap sen körde jag in henne till Hbg men hon åkte med hem igen, haha!

Idag har jag gjort min Engelska recension/analys, skönt att ha det avklarat! Annars idag har jag spenderat min eftermiddag i soffan, jag har kollat på The Hills! Resten av kvällen ska jag fortsätta att spendera i soffan för ikväll är det ju Beck :)


En bra dag för att vara söndag :)
Ciao


Dagens.

Humör: Pigg å glá
Gjort: Varit hos Tobbe (sällan), räknat matte m.m.
Planer: Väla (måste ha en present till Emma), Malodifestivalen ikväll och inatt ska jag va taxi till min kära kusin :)
Ser på: Naturen utanför fönstret, haha ;) 

Lyssnar på: Pippifåglarna
Läser: Ingenting.
Dricker: Ingenting.

Äter: Ingenting, ska sluta med sånt :D haha
Bästa: Att det är helg?
Sämst: Att jag har ont i ryggen.
Väder: Molnigt med solglimtar! Vårkänsla idag, peppar peppar!
Vill ha: Sommar :)


Flitiga-Lisa

När jag kom hem från skolan tog jag mig i kragen och körde in till Nautilus och simmade ett tag :) Det blev ungefär 20-25 längder men jag började få ont i ryggen så då gav jag upp!
När jag kom hem efter att jag hade simmat, så promenerade jag och Battie och hälsade på Tobbe :) hihi. Battie var inte helt klok hos honom. Han sprang runder och gnällde som aldrig förr, haha! Söta lilla vännen.. Inte nog med att han sprang runder i hela lägenheten och gnällde utan han började dricka av Tobbes juice också, haha! Ae, Battie är inte dum och det har han aldrig varit ;) Min underbara hund!

Nu ikväll blir det bara en soft kväll :)
Har börjat kolla på Let's Dance och det ska jag fortsätta med, sen får jag se vad tvn erbjuder !


Puss och hej.


Mig lurar ni fan inte ;)

Det blev en runda till Väla för mig och Elin innan idag :) Och även en smaskig lunch på Grafitti för min del och Wook för Elins!! Mycket gott, det godaste idag.

Jag hatar verkligen försäljare inne i telefonbutiker. Vi skulle in på "3" för Elin skulle visa en mobil hon ville ha. Då dyker killen oss direkt! Hallå tjejer, hittar ni något..... bla bla bla! Vi menade på att ett abenomang för oss är inte bara för vi ringer för djävla mycket då, ändå försöker han. (konversationen gick ungefär såhär:)
Jag: "Nä jag är lus-pank, jag har ingen inkomst"
Han: "Men vad lever du på då?"
Jag: "Mina föräldrar, jag är arbestlös och fattig"
Han: "Men hur kan du då fylla på ditt kontantkort?"
Jag: "Aee de gör jag när mormor är generös och ger mig en hundring"
Han: "Jaha?" tystnad

haha!!!
efter ett tag....
Han: "Denna telefonen gäller för erbjudandet jag pratade om och telefonen innehåller även Facebook!!"
Jag: "HAHA, vad är Facebook?"


Jag tyckte det var klockrent för vem går på väla när man är absolut luspank

Tack för en rolig tur på väla, Elin =)

Torsdag.

Godmorgon, eller?

Jag har precis varit i skolan och haft matte! Det är inte världens roligaste ämne men jag ska bannemig klara de, så är de bara!
Alltså innebär det plugga, plugga!!

Snart ska jag och Elin. P och fika eller luncha någonstans. Får se vad det blir men för min del känns Grafitti ganska lockande :), hehe.


Ha en bra dag .
Puss .


Dagens.

Lite tidsfördriv :)

Humör: Sliten men glad ändå.
Gjort: Varit med Tobbe & Elin hela dagen. Vi har fixat & trixat i Tobbes lägenhet & har även varit en runda på City Gross, haha!
Planer: Bara ta de lungt, kolla lite TV sen gå & lägga mig.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Ljudet från TVn
Läser: Inget.
Dricker: CocaCola (sockerbomb)

Äter: Lion choklad (inte bättre än cola)
Bästa: Att min mamma har fått fast anställning på sitt jobb, hihi. Kul för henne :)
Sämst: Jag vill också flytta till mitt eget.
Väder: Mörkt, det är kväller.
Vill ha: Miljoner på mitt kontot !



Tisdag.

Igår blev det ny vecka och nya tag!

Jag började gårdagen med att följa med på en "shopping" runda med mamma, Tobbe och Elin. Sen var det dags för skolan och sen vid fyra hämtade Josse mig,  måndag är ju vår dans dag :)!
Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så roligt med Hip Hop. Men jag trivs verkligen jätte bra med det, jag tycker att det är skit roligt!

Hur som helst så hade jag ont i ryggen igår så det blev lungt på dansen för min del. Och i morse när jag skulle köra till skolan fick jag ett blodtrycksfall, detta höll då i sig ca 15 minuter... Aldrig att jag sätter mig i bilen och kör till skolan då liksom. Första gången jag har sjukanmält mig och det känns dumt. Inte nog med att jag har fått blodtrycksfall 3-4 ggr idag utan jag fick döds skit ont i ryggen så jag fick köra till sjukgymnasten...

Min muskelsträckning i ryggen sen olyckan har inte blivit bättre. Den hade inte blivit bättre än på ett tag, sa min sjukgymnast, för att en kota i kors ryggen var sne efter smällen (inget allvarligt, men ont)...
Nu går jag här och lider som in i helvete för det gör riktigt jävla ont i ryggen just nu! Jag känner mig som en invalid för jag kan typ inte göra någonting.


Hoppas att jag inte har tråkat ut er allt för mycket med mitt gnäll!!

HejHej!


Dags att tycka till:

Sveriges Värsta Bilförare - Någon gång när jag sappar så dyker det programet upp... Kom igen, jag diggar "Gurkan". Han är fan störtskön och han kommer ,enligt mig, utan tvekan förlora i det programmet, alltså komma sist. Han har nog IQ som en badboll men det är därför jag diggar han, han skämms ju inte för något av dom korkade sakerna han gör! Klipp körkortet, ingen vill ha en sån idiot i trafiken.

Let's Dance - En mycket bra Fredags underhållning om jag får säga vad jag tycker :) Jag sitter bänkad framför tvn för att kolla på det varje Fredag. Men inse fakta... Vad gör hon Elisabeth kvar där? Hon kan inte dansa och hon får skit kassa poäng. Ut med henne!

Melodifestivalen 2009 - HALLÅÅÅ! Är det menat som en skämt till svenska folket (och för världens befolking för den delen) eller? Dom flesta låtarna som har varit med i deltävlingarna kan ju slänga sig i väggen. Vem kommer på såna skit kassa låtar och hur många är där som vill lyssna på dom egentligen? Skärpning, många håller nog med mig när jag säger att "det var mycket bättre förr"!!!

The Hills & Beverly Hills - Varför lägger man två av dom bästa serierna samtidigt på varsin kanal? För det första vet jag inte vilket jag ska börja titta på och sen är det bara jobbigt att sappa emellan kanalerna!
Jag tror det är dags för mig att köpa boxarna faktiskt.


Lite av en Fredagskvälls sysselsättning i Let's Dance pausen.
Ciao :D

Dagens i-landsproblem

Jag och Malin hade ju tänkt att vara flitiga idag så vi körde till Nautilus för att simma! Men oturen följer med mig - simhallen var stängd idag!
Jag såg verkligen fram emot att börja simma eftersom jag behöver träna upp min rygg långsamt... Jävla skit ! Riktigt besviken.

Aja, jag får ta och börja simma nästa vecka istället :)


Dagens

Humör: Vet inte riktigt, typ pigg! 
Gjort: Sovit och ätit frukost bara.
Planer: Borsta tänderna sen ska jag och Malin och simma :)
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Ingenting
Läser: Inget mer än det jag skriver.
Dricker:Inget.

Äter: Inget, har precis ätit!
Bästa: Finns inget bästa idag, mår inte bra just nu .
Sämst: Mycket är sämst just nu.
Väder: Soligt och blåsigt - vår på ingång?.
Kläder: Jeanse och ett linne.
Vill ha: Sommar!!


Brad Paisley - Whiskey Lullaby


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.



1 Mars

25 årsfest för min älskade kusin igår :) Trots att det var riktigt segt i början, tyvärr, så kom festen igång sen :) Tack för en riktigt rolig fest, Krille och Petra <3

Men kvällen/natten slutade inte som förväntat!
Detta börjar gå till väldigt överdrift nu och jag orkar inte med det längre! Det känns som att jag håller på att gå under för att jag alltid ska bry mig om alla andra! Jag måste kunna ta hand om mig själv också!

Fy fan, vad jag är besviken på er två! Så gör man fan inte.
En besvikelse som denna, det är ingen ny känsla för mig! Jag kan inte räkna på mina fingrar och tår hur många gånger jag har känt såhär!

Det kommer ta lång tid för att läka dessa såren och ni två ska inte tro att ni kan räkna med mig på ett tag framöver !
Man ska ta vara på dem personer som står en varmt om hjärtat...

RSS 2.0