Shan da man ;)

Lätt att jag hittade honom idag på Youtube ;D Fett med najs mannen .
VI BJOODAAA FLITELAD BANAN MED GLAAAAAAS :P

Iaf , nationellt prov idag - två stycken . Fy vad min lilla IQ befriade hjärna jobbade.. Så nu är jag riiiktigt trött - riktigt överansträngd :P


Öppethus i morron på Petri mellan 17-21 :) välkommna allihopa .
Själv ska jag och Sandie B vara på skolan klockan 16.00 - möte hos rektorn (ska få belöning, muahaha), sen har vi inget att göra fram till klockan 18.45 :/ riktigt segt istället ...
Sen när det är slut på skolan bär det av till Häljarp - hem till Sandie B då alltså - så ska jag sussa kudden där sen ska jag, Sandie B och Najna till ULLAREEED på fredag morgon ;) iiiih . Se upp alla som ska dig . vi är galna så att ni vet ! Håll käften och sov vidare för fan ..


Kram Sara .

HELT OFF !

Dag jävel !!
Snällla, jag pallar verkligen inte vara såhär trött - jag blir ju så taskig och irriterad ! Fast jag har varit glad också idag, några goa garv har man ju lagt ut men jag blir ju bara så trött på det minsta lilla någon säger ! (Om det är något jag inte gillar då förståss)

Och ännu värre i morron .... Faaaan två Nationella prov i Engelska B efter varandra, sen lunch och sen timme efter timme efter timme efter timme (osv.) i Ambulans. Förstår ni hur dryga dom lektionerna kan vara i ambulans ? nej det gör ni inte förståss . Hon bara står och babblar och skriver på tavlan, för det mesta,  så får vi sitta i timmar och skriva av !
Kanske liiiiite överdrivet .. men inte mycket. Fråga själv Sandie B :) nönö !

uuuusch har varit så grymmt irriterad på alla möjliga saker idag, igår också för den delen ! Ae man kan väl inte mer än att bara skratta eller gråta, därför väljer jag att skratta åt det och bara skita i vilket för jag ska försöka att inte bry mig om såna saker som får mig att bara gå och grubbla och vara så jävla irriterad..


Godnatt sov gott !

Kram Sara .

Tröttare än tröttast

Shit att man kan vara såhär trött !
Har varit cp trött hela dagen, har varit både irriterad och glad som in i sören . Först den ena stunden står man och är irriterad och i andra stunden är man hur glad som helst och bara garvar åt absolut ingenting .

har iaf varit en bra dag i skolan. bara lite onödigt att vi var där över huvudtaget för vi gjorde knappt någonting alls !


Dax för sängen nu tror jag ..


Kram Sara .

Och så var helgen slut .

Fredag: Robin fyllde 20 år och Emelia klarade uppkörningen, Grattiiiis till er båda ;) Jag, Emelie, Robin och Aziz fick skjuds in till stan av Emelia såklart . hihi ! rally kalle... wrooooom
Jag och Emelie gick till Steak House, var där nästan hela kvällen . Jag hade skit roligt,  hihihi . Haha och bästa på knutan när vi skulle hem - Det skulle vara ett såkallat "slagge" men blev att dom typ kramades på golvet, skit sött Hahaha så mongo det såg ut ! Tack för en great kväll iaf :)

Lördag: Fest för Robin . (Min lilla stjärna var ju också med - Izabelle . Min älskade solstråle ! Hon är något alldeles extra den lilla tösen)
Emelie kom också ett tag och jag försökte få tag på Emma, men hon var hos Marcus såklart. :)
Men iaf , var inte hemma speciellt länge , Johan och Danne kom och hämtade oss så glodde vi på film och tv hos Johan hur länge som helst . Fan va hungrig jag var !! Fick nästan kramp i magen, haha ! Men blev ingen mat för det blev Sean the man istället, grymmt bäst den snubben är istället !! shit vad jag garva, skrattade tills jag började gråta ffs :P

Söndag: Kom hem 20 i 6 i morse .. Hade dock ej skadat om jag varit hemma lite tidigare men jag ska inte klaga för jag hade skoj som sören! Jag var glad nästan hela kvällen och natten. kuddkrig och roliga skämt är inte helt fel och jag kunde sysselsätta mig själv för jag började tänka på en massa roliga saker så låg jag och asgarvade . Ingen fattade varför ! Men jag är inte sjuk i huet jag är bara väldigt skrattig .
Och en sak grabbar : Ni kommer aaaaaaldrig kunna  lista ut vaför jag inte ville bara i den där Jacuzzin :P hahaha
 Händer inte ett skit mer iaf tror jag, helt off i skallen ! Och snart kommer Tobbe och Jenny och då kommer man väl bli tryckt mot väggen och bli utfrågad om gårkvällen ! Nyfikna jävlar ;) haha

men iaf , tack alla för en go helg - detta får vi göra om , fast inte allt kanske ?
Over ´n out

Kram Sara

Hahahahaha ;)

hahahahaha, Shit asså !  Sandie Boy , jag kan inte sluta garvaaaaa . hahahahahaha

Vi var med om världens grej idag , fy sören vad kul det var ;) muahahaha ...
Synd att Emelia inte var där. Meeeen hon hade ju slutat för dagen ! haha. Synd om henne ..

Garvet igen .. hahahahahaha !



Vi hade förresten nationellt prov i Engelska B idag .. Writing .. SKIT TRÅKIIIIGT !
Men skit i den sorgen det kommer fler .


Kram Sara

Tiden bara springer iväg !

Dagarna går grymmt fort ! Man är överlycklig för att det är fredag - liksom äntligen helg ! Sen är det söndag kväll och skolan dagen efter liksom !
Men det blir fredag lika fort igen så man ska väl inte klaga ;) det är ju inte så att vi har tråkigt i skolan precis för vi har ju ganska roligt ihop ;) haha

Läste precis Sandras blogg --- det är nu det är dax att sätta fart med våra bus ;) höhöhö !


Katastrof övning på kemira igår ..  Orkar inte skriva in i de minska detalj men grymmt dåligt sammarbete . Det måste dom veeerkligen träna på ! Jag hoppas verkligen inte att det kommer bli någon riktigt katastrof här i närheten ;)
Hade dock roligt fast än det var kallt och jävligt ;)


Pusssss <3

Dumma mig .

Fy vad dålig jag har blivit på att uppdatera detta möget . men kan bero på att jag fortfarande inte har fått tillbaka min dator ?! Så när jag väl sitter vid datorn så sitter jag kanske här i max15 minuter för att det är min brors dator.

Men men .. Skolan har börjat igen efter 5 veckors praktik och 1 veckas lov . Jävligt sugigt kan jag säga !


Det är bara till att bita ihop och se grymmt glad ut ;D


hejsan svejsan ..

RSS 2.0