En resumé av min helg hos Steffi

Fredags: Jag jobbade 08:00 till 17:00 och jag kan ärligt säga att det var drygt, jag ville bara hem! När jag väl kom hem så började jag packa sen körde jag Emelie till tåget! Man får ta vara på dom små stunderna, eller hur? Sen var det dags att köra hem till Steffi :) Det hände inget speciellt i Fredags kväll, vi tog det väl ganska lungt.

Lördags: Vi började dagen med en tur till Väla, rea rea! Tog inte lång tid innan vi hittade parkering faktiskt men köerna inne på väla tog ju betydligt längre tid! Jag gick inte lottlös därifrån; en skjorta, en väst, ett linne, en jack-liknande sak, träningsskor, en väska, vinglas m.m. inte ens hälften var nog på rea men det blev ändå inte en förmögenhet.
På kvällen var det dags för fest :) Drack några Redbull vodka (MUMS) sen åkte vi hem till Steffis kompis, Ylva (vi var bjudna på "Fondue-kväll").... Fruktansvärt vad gott och tack så jätte mycket för att jag fick följa med.
Utgång efter det på Utposten och Tivoli med Steffis vänner. OCH det måste jag säga att fan vad roligt det var. HAHA. Dom var lite konstiga men varför ska alla vara likadana? One of a kind, me like! "Vill du sett min Jacka?" "Nu slänger jag upp min jacka!"

Igår: Lite sega men mådde någerlunda bra ändå. Vi körde till Familia för att jag skulle färga håret och då passade Steffi på att ta fler hål i öronen :) Körde hem till Niklas, vår stora Nicke boy. Vi drack vårt efterlängtade Te och snackade lite skit... Vi saknade ju såklart vår Niklas!
Åt Tacos när vi kom hem till Steffi igen sen var det bara att börja slipa väggarna på hennes rum. (Vi skulle nämligen måla om och lite så på hennes rum). Till sist hade vi inte mycket tålamod kvar och när klockan var ungefär 23:00 började vi måla den första väggen. Deckade gjorde vi båda två, i deras grymt sköna soffa, när vi kollade på "Ryktet går".

Idag: Helt slut när jag vaknade i morse... Dog nästan när vi kom på att vi skulle måla 1 vägg en gång till och 3 väggar två gånger... + städa upp efter oss. Det var bara till att sätta igång och målningen blev klar och städningen är nu halv klar.
Inatt ska jag sova i min egen säng här hemma sen i morgon har jag en massa som jag ska göra.
Framåt kvällen i morron bär det av till Steffi igen för att städa deras hus kliniskt rent :)

GODNATT!

TACK GOTT FOLK OCH SPECIELLT STEFFI FÖR EN
UNDERBART ROLIG HELG <3<3

En annan dag

Livet är bra roligt ibland!
Länge har vi planerat utgång till igår kväll, men eftersom jag är en trogen arbetskollega så skulle jag jobba från 08:00 - 17:00 idag... Alltså blev det ingen utgång igår för min del! Jag blev ju smått festsugen när jag kom till Nille och skulle köra  fyllehundarna in till Helsingborg... MEN man kan ha kul fastän att man är nykter.
Bobby: "Tack för skjutsen... Jag lovar att jag kommer på din begravning om du kommer på min." HA, jag kom ihåg det. Men jag förstod såklart inte det direkt när han sa de :P

Ikväll bär det av till Helsingborg, till Steffi :) Nu ska jag befinna mig där ett par dagar... Ikväll blir det lungt, i morgon kanske det blir lite mellandags rea(?), måla hennes rum och fest!!!
Jag ser i alla fall fram emot helgen, så vi får se hur den blir.


Ha de nice
o kom ihåg, det ska inte vara "I like big buts" utan det ska vara "small/medium buts".. Ingen tycker väl om en fet röv?

Julafton, del 2

Som jag skrev i det förra inlägget så körde vi till min kusin i förmiddags :) Riktigt god frukost och tårta efter det, muums!

Nu precis har vi i alla fall öppnat lite julklappar här hemma. Jag fick ett  Thomas Sabo armband + 3 berlocker (stavning?), Replay's nya parfym och pengar, pengar :P

Jag får inte glömma att vi kollade på Kalle innan också ;) haha. Det SKA man bara göra på julafton, tyvärr har jag ingen julkänsla enu men den kommer kanske nu när vi ska till min morbror och hans familj och äta julmat :)
MUMS en gång till.


Ha en riktigt bra fortsättning på kvällen <3

Julafton, del 1

Idag var jag uppe med tuppen. Enligt traditioner så  brukar vi alltid köra till min kusin i Ängelholm på morgonen, för att fira hennes dotter som fyller år idag :) Och så ska vi även göra detta året. Men mamma jobbar till 15:00 i eftermiddag, Robin skulle inte följa med för han orkar väl inte gå upp och Tobbe mådde tydligen inte bra! Så det blir jag och pappa som kör dit. Det är trots allt julafton och Isabelles födelsedag, då kan man väl bita ihop i 2 timmar!!? (men det är min åsikt).


Jag ser i alla fall fram emot att träffa pappas sida av släkten :) Det är faktiskt alltid roligt...


Varför är söndagar så hemska?

I morse när jag vaknade så var jag fett sugen på att baka så det fick bli kanel och vanilj snäckor ,50/50 :)
Dom blev såklart riktigt smarriga ;) Hör av er om ni är sugna på att ta en fika! MUMS säger jag bara. Efter mästerbakningen så var det dags att klä vår klena gran. Jag har nog tummen mitt i handen, den höll ju på att trilla några gånger. Men, den blev faktiskt färdig :)

Jag har hämtat min bror också idag. Mellan Kvidinge och Klippan hade de precis hänt en bilolycka när jag kom där förbi. Fan vad räligt! Om jag hade varit där någon sekund tidigare så hade det kanske varit jag som kört in i vägräcket? Usch...
Därför ska man vara tacksam för allt man har och det man lever för. Utan mina nära och kära hade jag ju inte varit någonting och därför kan jag ju ta tillfället i akt och tacka mina sötnosar :) (ni vet vilka ni är).

 
Mina kanel och vanilj snäckor och min klena julgran :D



Dunka FETT !!

Idag, när jag ändå hade tid så började jag packa in några julklappar :) En av dom jobbigaste julklapparna var hos mormor och morfar så körde jag dit för att packa in den också.
Påväg dit så lägger min bilstereo av helt. Det står "error 19" på displayen... Eftersom jag är grymt beroende av musik och har musik på ungefär dygnet runt så blev jag inte glad precis. Så jag lyssna på musik från mobilen istället, mobbat jag vet! Men det går inte att köra bil utan musik för min del.
När jag väl är har kommit fram och ska packa in julklappen så räcker inte julklapps pappret!!! Så då slog jag och mormor ihop våra kloka hjärnor och lappade ihop den sista biten med vanligt blommigt present papper ;)

Dagen har kanske inte varit direkt som jag hade tänkt mig men man ska inte klaga!!
Jag har i alla fall ett tak över mitt huvud och får umgås med de personer jag tycker om som mest.




Puss !



forts. av erotik partyt

Jag kan faktiskt erkänna att jag inte blev fattigast igår... Av oss fem så handlade jag på en andra plats, haha :P Det var faktiskt mycket roligt och trevligt. Många roliga saker att känna, klämma och smaka på ;)

När "partyt" var slut så stannade bara jag och Malin kvar hos Emelie...  Allow me to laugh out loud, HAHAHAHAHA!
Fan vad roligt det var sen innan jag och Malin skulle hem..

Får bli en tjejkväll snart igen, tycker jag i alla fall :)

Have e nice night !


Erotik Party !

Kvällens planer är erotik party hos Emelie :)
Äntligen har man något kul att göra, haha! Undra vem av oss som kommer vara fattigast när kvällen är slut :D? haha.

Ha en bra kväll .


En vecka kvar till julafton

Idag blir det en heldag med Steffi :) Luncha, snacka lite skit och sånt. Vi ska bl.a. till Väla och stan... Jag måste in på Gecko (där jag piercade mig), efter en vecka skulle man dit men nu har det snart gått två veckor så alltså är det dags. Plus att jag måste få tag på dom sista julklapparna, helst idag för nu är jag trött på att handla till andra och då är det bättre att få det överstökat :P

Nu håller jag på att ladda min Ipod, för en gång skull ska jag ta bussen för jag pallar inte köra bil. Då måste man ju ha något att lyssna på. Jag klarar mig inte utan musik!


Dags att göra ve sig :)
Ha en bra dag


Jordbävning

Min första tanke när jag vaknade tidigt i morse var att någon stod och riste i min säng. Min andra tanke var att vi hade inbrott. Min tredje tanke var att där kom ett tåg (vi bor nära en järnväg) och min fjärde tanke var att pappa typ slog på andra sidan om min vägg.

Inte förrän mamma väckte mig vid halv 10 idag fick jag reda på att det hade varit jordbävning. Stackars Batti var helt hysterisk i morse men sen förstod jag ju att det var pågrund av de.

Man tror inte att sånt händer så det är ju ganska obehagligt.
Tack och lov att det inte var värre!

Ny vecka igen...

Tiden går fort när man har kul.
Fredags: På kvällen kom några från gamla gymnasieklassen + Steffi och Nina. Åt pizza, spelade spel och såg finalen på Idol. Jo, Fredagen tog slut någon gång i alla fall och som nästan alltid är det kul att träffas igen!

Lördags: Blev inte så mycket utav Lördagen faktiskt. Jag började jobba vid 13:30 och slutade 21:30. Blev en film och lite godis när jag kom hem istället :)

Igår: Åkte med mamma och handlade på City Gross, tramsade oss lite. Sen fick jag ett ryck så jag köpte ett Nintendo Wii !! Blev en del spelande resten av dagen. Även med Tobbe, Elin och Robin. Lite tävling i Golf, Boxning och Bowling :) + lite Guitarr Hero hos Nille sen också.. haha, lätt att jag ska köpa de till mitt Wii :P

Idag: Gick en promenad med Batti. Riktigt kallt ute fastän att jag var fullt påpälsad! Fixade med lite nödvändigheter. Hämtade min kusin på hennes skola eftersom jag ändå var i närheten sen blev det en fika hos henne :) Det händer inte ofta men det var ganska trevligt faktiskt :)
Nu ikväll blir det bara lite tv tittande och soffliggande. Riktigt skönt!


Ha det nice.


I just don't know how.

Jag har blivit utmanad av Sandra.   http://sandrapersson.webblogg.se

Reglerna är:

* Publicera reglerna på din blogg.
* Svara på de sex 8-sakerna.
* Meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram
Desperate Housewives
Sex And The City
Beverly Hills 90210 (gamla+nya)
2½ Men
Simpsons
Sjukhuset
CSI
Criminal Minds

8 saker jag gjorde igår (Fredagen 12/12)
Pratade i telefon (sällan)
Lyssnade på musik
Städade
Handlade på City Gross med brorsan (Robin)
Skogspromenad med Batti
Träffade några vänner
Åt pizza
Spelade spel

8 saker jag ser fram emot
Julafton
Nyårsafton
Skolstart den 5 Januari
Semester
Vår/Sommar
95 års fest (för mig 20 år, Tobbe 25, Krille 25 och Mange 25)
Min 20 års dag
Bulgarien Sommaren 2009

8 favoritrestauranger
Asia kook
Österns Pärla
City wook
Draken
(äter hellre hemma)

8 saker på min önskelista
Tattuering
Ett armband
Duntäcke
Nya högtalare+slutsteg+baslåda till bilen
Pengar
Presentkort
Flytta hemifrån grejer
*Censur*...


8 personer jag utmanar:
Spec. Elin, Josse, Steffi och Jonas.

Skoletösen

Det händer mycket sällan att jag får post i brevlådan men när jag väl får de så är det nog alltid lika spännande :) Som ni kanske vet så har jag skrivit in mig på Komvux, jag börjar till vårterminen och idag fick jag mitt preliminära schema hemskickat. 3 dagar i veckan ska jag gå = Måndag, Tisdag och Torsdag.
En lektion varar ungefär 2h 30min! 
Den 5 Januari är det dags ;)



Kläm-F'tta (censur)

Idag hälsade jag på Malin ett tag :) Mycket att prata om som vanligt! Hon och Nicke åker till Egypten inatt, sicka grisar! Jag fick erbjudandet att vara deras bagage men jag tackade faktiskt nej.. En annan gång kanske :)
Hämtade brorsan efter det. Sen körde vi till Klippan :). Dags för julbakning hos Elin. Superhjältarna var nyktra denna gången :P Alltså var det jag, Elin och Josse plus Malin och Tobbe som bakade! Hahaha. Så roligt har jag nog inte haft någon gång när jag har bakat. Sen började min kärleksfulla bror ett mjölkrig, som vi såg ut (bilder kommer) och slutresultatet av våra, inte så fina, Lussakatter var fantomme roligt.. Vi skulle kunna använda dom som mordvapen om vi hade velat. Sten hårda och dom smakade bara mjöl!

Hur som helst har vi haft jätte roligt ikväll, eller åtminstonde jag :)
Detta var nice, bättre lycka nästa gång kanske, eller något som är ätbart kanske??


Natti natti <3


Vi klara allt, underverk kan bara ta lite tid

Idag har det varit dubbla turer på Väla och Familia faktiskt... Jag och Emma var först ute en runda i förmiddags, sen när Tobbe kom hem så blev det en runda med honom också :) Nu har vi fixat julklappar till våra föräldrar, då kan vi sluta tänka på det i alla fall! Men nu har i alla fall jag dom svåraste kvar, Robin och Emma! Har ni några julklappstips så kan ni gärna säga till mig lite diskret :P?!

Hur som helst så har jag fixat lite skön musik ikväll :) Kan nog inte bli bättre för jag kan inte leva utan musik. Det är mitt liv! Singing Bee nästa, haha!

Måste bara berätta en sak till för att lätta på hjärtat.
Igår kväll innan jag skulle sova så pratade jag med Steffi i ungefär en timme. Vi peppade varandra till max ;) Som jag sa nästan från början, så är vi mycket bra för varandra!!  Fan vad du är bra att ha att prata med  :)


                                                Godnatt

There's gotta be somebody for me out there

Jag ville bara stanna tiden... ett enkelt STOPP! Ta ut batterierna från klockorna, stänga mobiltelefonerna och leva just för stunden.

Detta suger ! Jag visste att det skulle bli såhär, så nu ska jag sluta gnälla... Det har jag lovat mig själv!


Och så var det roliga över...

Hmm. Det är ny vecka och jag vet inte vad jag ska säga om den änsålänge. Snart är det dags att hämta Tobbe på jobbet, så då får han väl lätta upp stämmningen lite. Jag förstår inte varför jag har varit så konstig idag... Jag mår hur j*vla bra som helst men hela dagen har jag gått och varit små irriterad på bagateller. Jag har ingen anledning i världen att vara irriterad så jag förstår inte alls var detta kommer ifrån. Detta är inte min stil alls så det får bli en ändring på detta nu! Snälla brorsan kom hem med ett väldigt gott humör :)


Sånt här är livet, det är dags att börja leva och våga chansa!

Julskyltning i Billesholm, HA !

Idag har jag varit med och kollat på kakel till min mormor och morfars kök :) Nu vill jag också göra ve  hemma, fick en massa ideér på hur jag vill ha det. Men det får la vänta tills jag äntligen hittar min egen lya och flyttar hemmifrån :)

Jag tog mig även tiden att slappna av och kolla på en film idag, Mamma Mia! fick det bli. Faktiskt en bra film som jag blev glad av och digga till Abba låtarna som man dansade och sjöng till när man var liten. Efter filmen så körde jag och hämtade min bror i Klippan. Innan vi skulle hem så skulle vi in om vår fina julpyntade by. KILL me softley... Det var julskyltning/marknad i Billesholm. HAHA. På 500 meters avstånd hör man tomten sjunga "Små grodorna". Muahaha. Den julskyltningen var inte mycket att hurra för ska jag säga.


Lugn kväll ikväll :) Nice.
Ciao


En stor tjock

Natten har jag klarat mig igenom galant med min nya barbell i tungan. Jag har svårare för att spotta idag eftersom min tunga är som en stor tjock korv idag. Fil är min nya maträtt för jag kan inte äta och får inte äta kryddig mat på 2 veckor och helst inte varm mat heller. Hur kommer jag överleva? Jo jag kommer ju äta som vanligt igen när jag väl kan. HA!

Nu ska jag ta min "is-vatten" flaska och köra till min morbror.

Hejsvejs.


Ett löfte är ett löfte.

Joho, nu är de gjort ! Efter jag hade jobbat mötte jag upp Elin och sen gick vi vidare till Gecko i Helsingborg där jag piercade tungan ! I lördags när vi festade hos Danne så bestämmde vi oss för idag och vi kom ihåg det dessutom. Eftersom vi båda kom ihåg de så var det bara för mig att gapa, sträcka ut tungan och få en nål igenom min fina korv tunga! Nu är den helt okej, dock lite öm men ingen stor fara! :)

Tack Elin för att du följde med, utan vår lilla deal hade jag nog aldrig fått tummarna loss ;)

Dax att traska ner och fylla på mobilen om jag ska kunna smsa mer ikväll.

                 Ciao.

Nickelback - Gotta Be Somebody

This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin' my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with

`Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight out on the street out in the moonlight
And damn it this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin' here with you
So I´ll be holdin`my breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I'll spend forever with?

‘Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
When you're Lookin´ for a diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

‘Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There's gotta be somebody for me
Ohhhhhh.

Nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere?
There `s gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
And everyone wants to feel like someone cares.
Somebody else that feels the same somewhere?
There's gotta be somebody for me out there.

Julklapps shopping :)

Det blev Väla för min och Elins del innan! Nu har jag åtminstonde köpt en julklapp! Det blev även lite till mig själv, bl.a. ett par vinterskor :)!

Förra veckan när jag och Steffi hade varit på väla, bloggade jag om den killen på Jack & Jones som var så social :P Samma kille klädde ut sig på H&M idag med en massa accessoarer, hahaha. Jag och Elin skrattade så mycket att tårarna började rinna! Det är inte ofta sånt händer men när det väl gör det, så är det hur kul som helst.

Sen inne på H&M stod jag och diggade till en låt när en telefon ringde. Men det dumma var att det var min egen telefon som ringde när jag diggade :P Snacka om yr istället.


Hej Hopp


Ny vecka, Nya tag

1 December och det är dags för Julklapps shopping idag med Elin :)
Ett besök på väla snart och jag vet bara en julklapp jag ska handla. Tur är väl att det bara är den 1:a idag så jag har ganska go tid på mig :)

Får la se hur dagen löper .

 
Peace .


RSS 2.0