Helgen

Fredag: Gjorde lite smått och gott på dagen sen på kvällen körde jag hem till min baby. Tanken var att vi skulle äta kräftor och lite så. Men det blev inte alls kräftor. Det blev lite räkor och efter det åt vi lövbiff, pommes och vitlöksbröd :)! Riktigt smaskens. Vi var riktigt bra kockar måste jag säga för dom andra tyckte också det var gott, haha!

Lördag: Var och solade och handlade. Vid ca 17:00 tiden så åkte vi till Bjuv. Dags för den årliga traditionen - Middag hos min morbror och hans familj sen ett besök till Bjuvsfestivalen :)! Vi fick god mat och god dricka! Det var mycket roligt hela kvällen. Tack för igår <3

Söndag: Baby sov hos mig till idag och hela dagen har vi baaara tagit det lungt! Har legat på soffan och kollat tv hela dagen. Så riktigt nice alltså!

I morgon är det dags för jobb så det blir sängen tidigt ikväll!

Ullared

Igår morse vid ca 7 tiden, körde jag och mamma till Ullared :). Ska jag vara ärlig så kändes det inte som att jag var speciellt vaken just då, men det gick över efter en timme ungefär.
Eftersom det var ett "ryck" att köra dit så blev det mesta impuls-köp som hamnade i mina kassar. Jag köpte bl.a. handdukar, äggkoppar, grillbestick, en tavla, en jacka och lite till. Lite "flytta hemmifrån" - saker var ju självklart för mig att köpa där uppe. Nu har jag nog snart det mesta, förrutom en soffa :D haha.

När vi kom hem från Ullared så la jag mig på soffan och somnade nästan, skönt att komma hem och lägga sig på soffan efter en tur på Ullared kan ni tro! Sen var middagen klar och då åt jag, efter det la jag mig i sängen och somnade nästan igen. Som tur var så ringde Richard så istället för att somna så körde jag till han.
Meningen var att vi skulle till Viskängen och spela Kubb och lite sånt men det hade inte varit så roligt att sitta där eller spela Kubb i regnet, så det blev en film och lite mys hos han istället <3.


Om ca en timme ska jag bege mig till jobb :). Tänk att jag har fått Vik på 3,5 år, haha! Så jävla härligt.
Snart flytta? YEPP YEPP YEPP !


Ha de bra.
Puss

***

Träffade Steffi ett tag innan! Vi satt på Gröningen och snackade lite skit :) Jag har sagt det innan och jag säger det igen, det är alltid lika roligt att träffa den underbara tjejen! Hon är bara så underbar.

Nu ikväll har jag, mamma och pappa varit hos min kusin och hennes familj ett tag. Pontus har fyllt 3år så vi var och firade honom! Så glad han blev för sin sparkcykel. Dom ungarna är så söta, haha!

och i morgon kommer jag spendera dagen i Ullared med mamma. Hon har velat fram och tillbaka i några dagar nu men hon bestämmde sig innan för att vi skulle köra dit :)!


Dags för Tv mys.
Peace and love.


24 Augusti

I Lördags var det ju tältning... Shit, vi hade verkligen så jävla roligt :)! Jag är glad att jag följde min underbaraste! (Bilder kommer väl som småningom in på Facebook och kanske Bilddagboken).

Igår när vi kom hem typ vid 15 tiden, så satt vi bara här hos mig och tog det lungt (Skönt att vara hemma!).
Vet ni hur skönt det var att sova i sin egen säng inatt? Efter att ha sovit i ett iskallt tält. Det var som om jag hade hamnat i himmelen :D

Nu ska jag ta mig upp i duschen sen ska jag köra till Steffi :)!

Puss Puss.


Dagens

Jag har inte varit speciellt duktigt på att uppdatera, har varit en ganska upptagen vecka. Jag får ta och skärpa mig antar jag :) Här är en dagens...

Humör: 
Glad och lagom pigg för att vara en slö fredags kväll.
Gjort: Gjort några ärenden, varit hos mormor och morfar och nu är Emelie hos mig och flabbar.
Planer: Flabba lite till med Emelie, sen kommer Richard. I morgon är det tältning som gäller :)
Ser på: Emelie ;)
Lyssnar på: Emelie just nu.
Läser: Inget
Dricker: CocaCola, som vanligt!
Äter: Inget, åt precis banana-split.
Bästa: Jag är lycklig :D
Sämst: Hm, vet inte.
Väder: Mörkt, lite lite kyligt ute.
Vill ha: Vet inte, Bjuvsfestivalen kanske? haha





Home sweet home :)

Borta bra men hemma bäst! Det tycker jag i alla fall :)
Nu har vi kommit hem, natten mellan lördag och söndag landade vi i Malmö igen

Jag har haft en mycket bra vecka på Kreta med Elin och Tobbe... Det har varit runt 40 grader varje dag och sol! Där var verkligen jätte fint :) Vi har ätit gott, druckit gott, shoppat, skrattat och verkligen asgarvat, haha!


.
Tack för en mycket rolig vecka :) <3

(Fler bilder och mer om vår vecka kommer)

Shit vad tiden går fort.

I ca ett halv år har vi gått och längtat till denna helgen :)
I morgon bär det av. Jag, Tobbe och Elin åker till Kreta i morgon! 15:30 lyfter planet från Sturup, hihi!
Snacka om att jag haft och har resefeber alltså! Det har varit jätte jobbigt, men i morgon kväll slipper jag oroa mig mer, då är vi äntligen där.
Nästan allting är packat och klart. Som vi längtar!

Det blev Ingen lång uppdatering men har inte så många ord på lager faktiskt.
Ha det så bra här hemma i Sverige, hörs den 16 Augusti igen :)

Dagens

Humör: Glaaad, men trött.
Gjort: Jobbat, sovit och möblerat på mitt rum! Har ju fått tv av Elin och köpt en tv bänk :)
Planer: Snart sova, kanske kolla på en film först, "Norbit".
Ser på: En film på 5an.
Lyssnar på: Ljuder från tvn.
Läser: Inget
Dricker: CocaCola, mums!
Äter: Inget
Bästa: Att jag är så glad, haha!
Sämst: Att jag är trött.
Väder: Det ser ganska molnigt ut faktiskt.
Vill ha: Semester! Jobbar bara 3 dagar till ;)



RSS 2.0