AVSLUTNINGSBAL ;)

Igår var det avslutningsbal för alla Helsingborgs studenter på Gröningen :) Jag hade skit kul och jag tackar för en riktigt rolig kväll med både nytt och gammalt folk ;) Jag trodde inte att det skulle bli så roligt som det blev. Man förväntar sig alltid det värsta utav människor man aldrig har pratat med innan! Onödigt att man gjorde de för jag hamnade bredvid hur goa människor som helst :)

Maten kan man säga var sådär men därefter blev dansen så mycket bättre ;) Om högtalarna nästan trillar kan man säga att folket som stod och dansade hade kul!! hihi

Idag känns det verkligen som att balen har varit. För det första känner jag en lättnad och är inte är lika stressad och för det andra har jag har värsta blåsorna på fötterna och för det tredje har jag träningsvärk i benen ;) hahaha! VÅGA VÄGRA HÖGKLACKAT NÄSTA GÅNG ;P

Tack för en riktigt rolig kväll igår, det var super! Jag träffade nya roliga och goa personer igår, det gjorde kvällen mycket lättare ;)

Bilder kommer förhoppningsvis synas inom det snaraste !


Fullspeckat

Igår var det chillen i skolan :) Nu har vi ju knappt några lektioner kvar och knappt några dagar heller att gå! hehe
Varje gång läraren på Kriminologin öppnade munnen så började Filip sjunga "Sjung om studenten ...." la la la la :D haha

Och efter skolan följde jag med Sandra till Landskrona :) Åkte och kollade på Gisse, Nina och Larsson, dom hade bal igår :) Ohh vad fina dom var. På Torsdag har vi vår bal, hopp om fint väder och en lyckad kväll. hihi!! Kl. 16:00 är det samling på sundstorget i Helsingborg så kom och kolla om ni vill se mig extra fin för första och sista gången ;P
Igår kväll blev det mys hemma hos Hampus. Spelade kubb och satt och snackade lite skit :P Dom gamla vanliga samtalsämnena blev det ju. Haha!


Ikväll blir de inget speciellt! Ska nog ägna kvällen åt Melodifestivalen eller en film med päronen.. Får la se hur de blir :)

Ciao


Shopping shopping ;)

Var på körskolan efter vanliga skolan.. Hade körlektion och den gick som den gick - Alltså inte alls! Skit dåligt och jag vet inte riktigt var jag hade huet. Inte med mig i alla fall!
Efter körlektionen gjorde jag teori prov :) Helnöjd med resultatet, hihi.

Nu ikväll har jag varit på Familia och handlat bikini så nu behöver jag inte tänka på de. Eftersom dom hade erbjudande på Change så fick jag en gratis Bh. Riiiktigt naaaajz. Ingen ångest heller idag för att jag smällde så mycket pengar, hihi!


Nu kan den riktiga sommaren komma och värmen :)


Grattis

Emma klarade sitt körkort idag ;)
Road trip i sommar för faen.


Effektivt för en gång skull.

Idag har jag bestämmt mig för att åka till körskolan och göra en jävla massa teori.. Jag ska sitta där tills jag storknar!

Just nu sitter jag i skolan och har precis skickat en inlämningsuppgift till min lärare, och jag kände mig tvungen att uppdatera bloggen och skriva att jag ska vara flitig hela dagen ;)

Efter körskolan ska jag nog till min älskade Emelie <3 har inte träffat henne på as länge.. Saknar dig snäckan..


Ciao ;)

Typiskt sagt av Emelia

"Man vill bara ju bara ha 20 cm korv men man får alltid en hel jävla gris"
 ;) hahaha, detta vad grymmt sagt (grymmt sa grisen) ;) haha!



Saja äj tjött och skja soovaaa nuw!


Helgens händelser :)

Fredags: Käkade glass på Tropical Beach med Sandra och Hampus :) Mysiiigt! Stack vidare hem till mig och åt middag sen blidde de filmkväll hos Hampus :) Beerfest och Alvin och gänget .. ääägt! hihi

Lördags: Sov länge :) riktigt skönt ! Marcus och Emma kom och hämtade mig och då åkte vi till vårt lilla extra knäck ;) Servering på en 40 årsfest.. Så roligt har jag nog inte haft nykter på en fest (det händer inte så ofta)!! haha.. Goa pengar och det tackar jag för.. Shopping i veckan och syppe till helgen sen är dom pengarna slut ;)

Dagens: Sov länge idag också, skit gött !! Sen var det plugg dax! Satt 4 timmar i sträck, utan paus och skrev klart 3 inlämningsuppgifter som ska in i morron! Inte roligt alls. Annars har dagen varit lugn och fin!


Sov gott , ciao ;)

Prov, prov och åter prov

Hatar denna veckan! Jobbigare än något annat..
Hade prov på Hår och nagelvård igår, idag hade vi sjukvårdsprov och i morron har vi prov i kriminologi! Köss mig i röven så tråkigt denna veckan har varit!! Men det ska bli skönt att få pusta ut i morron kväll i alla fall :)

I morron kväll blir det att umgås med Sandra och Hampus :) Men vad ska vi göra? Några förslag kanske?!


Ciao

Måndag

Jag är as trött och förstår inte varför och jag somnade på religionslektionen och när jag kom hem! Jag har liksom inte ansträngt mig alls idag så varför detta?!
Men det positiva idag är att min balklänning och sjalen är klar och hämtad. Check!!! Riktigt najs. och så att jag blev pigg efter att jag hade sovit. Nu är jag på fjant humör så akta er :)

Nu är det tv dax sen plugg och godnatt som gäller !

Hejsan svejsan


Sammanfattning av helgen :)

Fredags: Friluftsdag på örbyängar :) Lätt den bästa friluftsdagen jag har varit med på och jag hatar sånt annars :P Detta gjorde ni bra pågar :) Dessutom var vi utklädda till 80-talare och gick runder med vår bärbara cd spelare och lyssnade på Aqua och Spice Girls ;) (bilder kommer så småningom från dagens hittepo) Stekte i solen när jag kom hem sen på kvällen följde jag med Micke och dom andra sjuka små människorna till stan och yrade.. Dock tråkigt som sören så jag var hemma tidigt!

Lördags: Började dagen med lite läxa :) Efter det åkte jag, Tobbe och Elin till Västervång för att spela fotboll. Men det blev att jag och Elin solade istället. Alltid najs ju :) Kvällen blev chillen chillen. Emma kom och kollade på film sen gick jag och la mig!

Dagens: Gjorde lite läxa idag också, mycket flitigt av mig, hehe! Dessutom har jag legat och stekt i solen hur länge som helst idag så nu är man riktigt slö i kroppen!

Helgen har varit super, från början till slut! Riktigt skönt med en såna här helg.. Nu längtar man bara tills nästa :) NAJS!


Ciao

Den fina delen av skåne


Ska snart köra till Sandra (till Häljarp = den fina delen av skåne) eftersom jag ska sova där till i morron då vi har friluftsdag på Örbyängar :) Vi ska klä ut oss till 80´talare och det ska faktiskt (för en gång skull) bli kul med friluftsdag. Jag som normalt hatar det och har nog inte varit på en enda?
Men har vi inte kul så ska vi bara dra igång Spice Girls och sätta oss med solbrillorna i brassestolarna ;)


hejhej


Projekt arbete - inlämnat

Nu är vi äntligen klara med vårt projekt arbete. Vi har jobbat som in i med vår rapport den sista tiden och vi är nöjda. Hoppas bara att lärarna också är det. Vi nöjer inte oss med Godkänt, vi ska ha högre :) för vi är bäst och vi är värda högre. Så mycket som vi har kämpat och slitit för att det skulle
vara perfekt (någerlunda iaf)!!
Nu är man hädanefter helt ledig på Tisdagar :) gottis!

Idag i skolan hade vi ansiktsmassage på Hår, hand och ansiktsvårds lektionen. Det var så skönt att jag somnade, hihi :) Lite extra slö har man ju varit resten av dagen, fast det är tillåtet.
Sen jag kom hem från skolan idag har jag inte gjort så mycket, mer än att prata med min dator support i 3 timmar i telefon för att dom inte kan hjälpa mig med mitt internet och min router. Köss mig i röven Peter, Chack, Lucas, Pontus och allt vad ni nu heter.. Dra mig i dalen va, va va, va!

Ledig från skolan i morron :) Det blir chilleen chilleen på hög nivå, förrutom körlektion 12:55. Lätt avklarat sen ska man hem och chilleen igen..


Ciao

Svenska Nationellt

Jag har en jävligt kass inställning just nu men jag kan verkligen inte hjälpa de.
Jag säger att jag inte bryr mig om denna muntliga delen i Svenska Nationella och det gör jag faktiskt inte heller... Bara för att jag skiter i denna delen eller kuggar fett (som jag kommer göra) så betyder inte det att jag får IG för de! Detta är nog det svåraste jag någonsin förberett i hela mitt liv och detta suger fet röv!

Vet fortfarande inte vad det är vi ska göra i morron för presentation och bryr mig faktiskt inte längre heller!


Förresten så har jag haft riktigt skönt dessa dagarna vi har varit lediga.. och grymmt roligt i Torsdags ;p

hejhej ;p


Ingen ångest för fem sledna ören ;)

Förfest sen Parken igår med bl.a. Josse och Emma <3 Ojoj vad roligt de va haha! Helt galet.
Det blev förfest hos Daniel, det tackar man för! Det var kul att träffa nya människor med vissa undantag som fanns där. Dra åt helvete motherfucker vad arg och irriterad jag var.
Micke och Jude kom i alla fall och hälsade på utanför parken .. Ni är helt galna båda två. Kom kom kom ... stanna stanna ... usch usch! Då fick man sig ett gott skratt ;p

Jag är helnöjd med gårdagen, förrutom de där onödiga tjaffset som varade hela kvällen som man kunde varit utan... Tur att man kunde ha roligt undertiden ändå och jag träffade både gammalt och nytt folk ;p hihi



Bilder kommer komma upp från gårdagen så småningom på min bilddagbok http://saaradenrara.bilddagboken.se


Natti natti


Festelalal :)

Det blev ingen cykling idag.. Kan bero på att det regnade som f*n i morse så jag, Josse och Emma körde rundan istället :D Kollade på alla nördar som vågade sig ut i pisseregnet ;) dock inte lika roligt att köra som att cykla rundan :(

Nu är det snart dax för förfest sen fest och dans i parken :) hihihi kasedans med alla gammlingar muahaha!


Ha en bra ikväll :)


RSS 2.0