Nyårsafton - fest för hela slanten :P

Ville bara önska alla ett GOTT NYTT ÅR och med hopp om en ännu bättre nyårsfest detta året ;)


ps ! Malin- gumman min , idag för ett år sen träffades vi för första gången eller iaf snackade för första gången ! Du är hur go som helst, biatch ;) <3<3 ds.


Måndagsexemplar !

Dags för en avreagering !
Om jag så kommer förlåta dig någon gång i detta livet, skulle i så fall vara om du slutade hönsa runder och för en gång skull kunde stå upp och visade vem du var !
Sicken dum idiot du är, att vända ryggen mot en del av sin närmaste släkt ? men jag borde vant mig vid detta laget, var trots allt ett par år sen nu.
Du sårade så väldigt många när du vände oss ryggen - det är tyvärr jag som tagit det hårdast ! Du var min förebild , den bästa i min släkt.
Nu är du bara så jävla trög i huet ! Du påstår att jag är alkolist ! Snacka skit, du vet inget om mig . Inte vilken skola jag går på, vilken linje, årskurs eller hur gammal jag är. Du vet inte ett smack (och tur är väl det för annars hade väl hela världen vetat det så mycket skit som ni snackar) !

Ha ett bra liv.. CIAO


Skärpning Sara !

Ja, nu har man fått tummarna loss ur röven och köpt sig en ny mobiltelefon som fungerar (så om jag inte svarar nu är det inte för att den inte fungerar)! har samma nummer kvar, så det är bara till att ringa om det är något ... ;)
Jag har även varit väldigt duktig idag - städat rummet, sorterat bland mina tidningar och rensat bland allt skit som ligger utspritt på rummet ! Riktigt kämpigt förstår ni .

Har inte gjort mycket annat idag förrutom att ringt till min datorsupport och varit hos min morbror och hans familj :) åt lite mat och kolla på film och sånt mys !


Tror faktiskt att vi även har bestämmt oss vart vi ska fira nyår :D Blir antagligen i stan hos min lille vän, Stoooffeee ! hihihi ;p wohooo .
Inte för att jag är så himla värst sugen på att fira nyår men man får väl ta vägen någonstans ?!
man kan ju hoppas på att nyårsfesterna blir bättre och bättre för vart år som går ;) haha


Adios

Vecko uppdatering !

Tisdagen blev så jävla lyckad ;) Det är nog den roligaste utgången någonsin skulle jag kunna tro, eller en av dom roligaste iallfall :P
Det bästa var nog när Robin Hansson satt och spelade luft-trummor och undertiden såg han helt besatt ut :D skit skoj ! Men det blev kanske inte riktigt som man tänkt - jag skulle ta de lungt men när jag väl hade kommit dig blev jag nog fullast på hela stället ! Så kan det ju bli ! Hel galen kväll men det tackar jag för ;)

Onsdagens utgång blev kanske inte lika rolig ! Jag och Emelie stack till Cardinall, det var faktiskt roligt som sören ! Blev lite irriterad men lite av det löste sig .. När vi väl skulle hem så sa jag så till Emelie : "Antingen får vi fel jackor eller så får vi inga alls". Så kommer han snyggingen från garderoben med Emelies jacka och en tom galje till mig . Jo då var min jacka såklart väck ! Lite galen jag blev ... *aaah* 2 sekunder från att börja böla alltså !
Skulle gå till Dalhem utan jacka och de va minusgrader ute . No fucking way ! Fick vaktens julklapp som var en fleecefilt :) Snällt faktiskt ! Ringde och väckte Jesper så han fick köra till oss till Dalhem - så jävla snällt-  Guld värt !

När jag vaknade igår snackade jag med Jenny, irriterad blev hon också när jag sa att jackan va borta! Så vi stack ner till Cardenall - fick pengarna som jackan var värd sen körde vi till väla och fixade en ny jacka :D Blev tyvärr inte den fina röda mysiga Everest jackan men en svart lika fin Mc Kinley jacka :)


Jävla vecka detta ;) haha men ganska roligt när man tänker efter :D När vi skulle gå och lägga oss i Onsdags natt - jävla pådrag där alltså ! Snacka om att vi var skrajja eller hur Emelie :D? hahaha


MEN jag kommer iaf minnas veckan länge :D om jag ens kommer att glöma den, tror jag knappast ?!


Adios .

Utgång på gång !

Ganska längesen sist så nu har vi bestämmt att det var dax för en utgång ikväll ;)
Nu är det bara ett problem - hur man ska komma hem ! Fast det löser sig alltid ! I värsta fall kan man ju alltid gå hem !

Men uppdatering kommer i morron ;) inklusive bilder ?!


Adios

Det var på tiden !

Nu har jag börjat lägga upp lite bilder på bilddagboken - http://saaradenrara.bilddagboken.se

Är ganska gamla bilder och börjar lägga upp ifrån Oktober ;) haha
Men ska skärpa mig nu när jag har fått tillbaka datorn !

Det kommer komma fler inom de närmaste dagarna .

Enjoy !

GOD JUL !

Idag fyller Pappa, Izabelle och Tim år (som jag kan komma på nu) :D GRATTIS TILL ER !
Var hos Izabelle innan i morse. Riktigt sleden man var ist men hade lika roligt där för det ;) hihi

Har bara tagit det lungt resten av dagen och är nöjd hur dagen blev.
Är jätte nöjd med mina klappar - jag hade varit snäll i år ändå för tomten har varit här idag :D !
Fick iaf vad jag önskade mig ! Tack Jultomten :P


GOD JUL ALLA <3


Du vet såna pennor , smala är dom !!?

I morron är det dax för Julafton .
Alltså frulle i Hjärnarp och fira min lilla solstråle Izabelle. Sen ska vi hem igen och fira pappa som också fyller år :)
Bara vara hemma och ta de lungt - fira jul med familjen ! riktigt skönt ska de bli och skit gott med julmat .. hihi. Kalle Anka ska vi ju inte glömma . dock ej julens höjdpunkt längre men det ska ändå ses ;)



Från oss alla till er alla , en riktigt god jul :)

GRATTIS .

Mina föräldrar firar sin 18:de bröllopsdag idag :D

Grattis !


Älskar er <3

Äntligen klar

Nu är jag klar med julklapparna ;) äntliiiigen.
Har till och med handlat till mig själv idag nästan .. En klänning, strumpbyxor och skor ;D äääälska <3 hihi

Har varit på väla hur länge som helst idag, är helt totalt jätte slut !

Meeeen nu är det dax att slänga i en film sen somnar man väl gott på soffan !



Adios.

Jullov

Dax för jullov , jul avslutningen var igår i skolan. Var där vid 10 och fikade.
Igår kväll var det dax för att äntligen få vara social. ;) Då var nämligen jag, Sandra, Emelia och Elin och åt kinamat och var på bio :) ! Tack för en rolig kväll - var nog vad jag behövde . hihi <3


Idag har jag mest tagit det lungt och har bl.a. sovit på soffan med vovven min <3
Varit på väla har jag också, har handlat resten av julklapparna, förrutom en så nu är det nästan klart . Det bär av till väla i morron också så ska jag handla klart julklapparna, ett par skor och ngt fint att ha på mig på julafton :P hihi
Man får ju skämma bort sig själv ibland och nu till jul passar det ju extra bra . eller vad tycker ni ?


Adios .


Tisdagens


Plats: Min brors rum. (min bärbara är ut funktion forfarande)
Gjort: Varit hemma , varit hemma och varit hemma
Lyssnar på: No music, blir galen
Humör: Trött och lite halft flummig, höhöhö ;P
Äter: Inget, men längtar tills julmaten står på bordet.
Dricker: Inget
Vill ha: Vet inte, kanske en tatuering men först JULAFTON och snö
Tråkigaste: Att jag saknar mina älsklingar som jag inte har träffat på jääääättelänge (känns det som)
Roligaste: Ska ringa Emelia snart , kan bli spännande ;)
Att göra nu: Lite tvtittande och sen sova ?


Adios.

Always Coca-cola !

Okej så här är det, jag älskar coca cola (för att jag inte har något bättre för mig) !

Men jag läste precis på min brors coca-cola flaska som stod här bredvid mig .
"Live on the coke side of life." Tycker dom ska ändra sin slogan (eller vad dom kallar de)
Det låter inte allt för bra tycker jag !

Under all kritik, fy för !

Kollade precis på det sista avsnittet av Traveler (hur det nu stavas) som går på kanal5 . Shiiit sicket avslut + att dom sa att där inte finns en säsong 2. Fy för vad orättvist . Lönt att göra en första säsong då ?

hata såna serier . blöö . hihi


och snälla - låt något roligt men lungt hända i helgen ? HÅLLER PÅ ATT GÅ UNDER JORDEN HÄR HEMMA .. :O

Redan Torsdag .

Fy vad jag saknar dom i skolan ! Är helt jävla ensam här hemma :( skit tråkigt. vill inte sitta och glo på Despan säsong 1 alla dagar ju .
Känner mig grymmt osocial och så kan jag inte göra ett jävla piss ! blööö på detta hatar att vara hemma när jag vet att dom andra är i skolan och har mega roligt !
Har dock fått info från Sandra och Emelia . + klassens kära/roliga blogg :P vad hade min vecka varit uten den och dom ?

Och så har jag ju då tonvis med läxor som ska göras . Så jag får ta mig i kragen och se till att få de gjort i helgen! Gaaaaaaah. blir mega galen !


ha de fett .
Kram Sara


INGEN RIKTIG JUL !

Jaha och nu sitter man här - två veckor innan jul !
Ska sitta hemma och såsa på Julafton med familjen. Jag som gärna hade firat jul med min morbror och hans familj men så blev det ju inte ..
Och för någon vecka sen fick jag reda på att vi inte ska handla några julklappar till varandra, utan vi ska spela ett julklapps spel istället, som jag inte vill ! Jag skiter i om jag igeltningen tycker det är roligt eller ej . Någon liten jävla julklapp kan man unna sina nära för att bevisa att man lägger ner lite tid på dom man tycker om ?! Men nej idag blev det helt jävla fel när man började diskuterade de. Diskusionen var totalt meningslös så nu ska jag göra sådär: Om jag vill ha och handla julklappar så handlar jag dom till mig själv och inte till någon annan förrutom  Emma.
Henne ska jag fantomme handla julklapp till. Men fan inte något choklad för 50 spänn som man köper för att bli av med pengarna . Min älskade bästa vän <3 hihi

Och Julgran ? Det som hör till julen , det som symboliserar en del av julen och det som luktar så sablans gott när man kommer in innanför dörren (förrutom plastgranar) - det ska vi inte heller ha !!

Sicken Jul detta kommer bli ! Dom som läser detta kommer tänka "Hon är bara på dåligt humör det är därför hon skriver en massa sånt här" !!! Men vafan .. Tyck och tro vad ni vill !! Jag har väl en blogg för att skriva ner mina tankar och lite om mitt liv eller hur ?!

Och så kommer vi till min önskning i julklapp:
Jag önskar mig en jul - som vilken annan jul som helst. med JULGRAN och att den firas med familjen (däribland min morbror och hans familj, mormor och morfar kan gärna också vara med). Det är min önskan.
Den juklappen kommer jag inte få tyvärr men man kan ju alltid önska sig det ?


Ha en riktigt rolig och mysig jul med era fina Julgranar !

Kram Sara.

Skit & mög !

Jaha, nu har man tappat rösten också . Blir galen alltså - plus att jag hostar som in i bomben! Jag som trode att min förkylning var på bättringsväg men tydligen inte ! Och tänkt mig, utan att prata ? Det finns bara inte i min värld .
(Jag låter som Hampus , piper till imellanåt som han brukar göra ;) haha)

Adios.

Tjo hej faderittan, fem fingrar på fittan !

Gert Fylking på Morron Zoo - jävla snuskhummer ! ;)


Avslutade veckan med två prov . Ambulansprov - brännskador, elskador och köldskador och ett Rättskunskaps prov i allt möjligt. Har redan förträngt vad det handlade om :/ Säger nog ganska mycket om hur intressant det var ?

Vi är bara för sjuka i skolan ! På Projektarbetstiden flummade vi bara som fan . "Grab my strong hand" - från Scary movie :D haha .
Finns inte mycket att säga om oss igeltningen. Vi har iaf blivit faddrar till en tös .
Vi har adopterat ett annat sär från Petri. Natasja "Chicken Pussy" Jensen heter hon :P Vi föll för henne direkt så vi var bara såå tvungna att adoptera henne :P
Sjuk i huet är vi iaf och roligt är de ! hihi


Ha en grym helg. Ring om det händer något roligt :)
Adios .


Mer än jag som hatar onsdagar ?

Ja, överskriften säger väl allt ??
Ingen speciellt kul dag för mig idag heller ... men är det så konstigt ? Svar: NEJ !
Checka in vårt schema : Börjar 08:15 med Engelska B, dubbeltimme utan rast för vi hade mycket att göra (skulle ju fortsätta att göra klart den bunten med papper, som vi fick för ett tag sen av engelska läraren, som aldrig tar slut?), Ambulans lektion efter det, en och en halv timme ungefär - halva lektionen var ganska soft - fick lyssna på stations chefen från Gåsebäck om kamratskap som var ganska ok att lyssna på . När han var klar hade halva lektionen gått och då skulle vi såklart sitta kvar och lyssna (och anteckna) på vår kääära lärare som står och babblar om brännskador/el-skador och köldskador . Fick anteckna fort som sören för att hänga med ..
Lunchen tillbringade vi iaf på City Wook och gott va de . Ambulanslektion igen efter lunchen och ännu mer att lyssna på och att anteckna . Ännan till klockan var 13:45 fick vi hålla på . (lektionen slutar då, men det är aldrig så att vi får sluta tidigare någon gång :( )
- - Dagen blev inte bättre av att Sandra var sjuk (bli bättre tills i morron, förstår du de ?) . Alltså ingen att prata och garva med på (speciellt) Ambulanslektionerna och PLUS att alla från sjukvårdsgruppen fick sluta redan 11:45 .. Sicka grisar !! orättvist som bara den .....


När jag väl är hemma, deckar jag på soffan, blir väckt och äter middag, deckar återigen på soffan, vaknar själv och inser att jag verkligen är tvungen att plugga på rättskunskapen ! Pigg och glad man blir istället ?


Det är nog dax för mig att börja äta vitaminer eller något liknande för både humöret och tröttheten ! Palla att vara trött dygnet runt ? nej skulle inte tro det .


Tjarå .
Kram Sara

Mer än jag som hatar tisdagar ?

Tisdagar - dagen man verkligen inte vill gå upp på ! Gaaaaaaaah. blir helt galen och irriterad när jag vet att det är Tisdag . OCH lektionerna på tisdagarna, shiiit säger jag bara . Kan det bli mer onödigt ? Projektarbete - Svenska - Lunch - och dubbeltimme i Engelska jävla B. Faaan varför straffas vi på detta viset ? haha

Inte världens roligaste dag för min del, som kanske märks !!!?
Har inte hänt något som jag borde vara irriterad för jag bara är det och det kan inte hjälpas. Men dagar som dom här behövs också . Annars vore man väl inte männsklig ?

- - - - - - - - - -

Nu börjar nervositeten komma och det är mindre än en vecka kvar ! Jävla skiiiiit .
Fattar ni att jag hatar att vara gnällig ? Jag hatar verkligen att vara gnällig för alla runt en blir skit sura , det är mitt största problem just nu !
Stackars dom där hemma som ska behöva stå ut med de ? Men de är ju faktiskt inte mitt problem. Ajja, har dom klarat de innan får dom fan bita sig i läppen och klara av de nu också !
Nu ska jag sluta böla, ta mig i kragen och tänka att allting kommer att bli så jävla fint asså !




Kram Sara.
(glöm inte vår klassblogg - http://petriop05c.webblogg.se )

Tannaplågaren .

Jävla kötthue som lagade min tand förra året. Han borrade inte tillräckligt så där var fortfarande hål i min tand. Hur jävla dum får man vara ? Var han praktikant eller bara jävligt IQ fiskpinne ?
Idag lagade dom iaf tanden . Spänner som sören i hela käften nu och kan knappt äta ! iiisch men det går nog över tills i morron så jag kan prata och skratta som vanligt ;) vi får ju hoppas på det bästa . jag som alltid ska höras mest av alla ;)

Ajja, efter tannaplågaren var jag inne hos min mormor (hon som cyklar om bussen) och morfar och hälsade på :) Min morfar lyckas alltid förvåna mig med sitt humör - Antingen är han sur och krängd eller så är han som idag . Överglad och lyser upp när han ser mig ! Idag var det iaf roligt att se dom båda :) Så söta dom är . haha


Kolla klassens blogg förresten : http://petriop05c.webblogg.se


Sovedax :)

Kram Sara.

McDrive på Stattena

Jag och Sandra - sitter och asgarvar i bilen. Precis när Sandra ska beställa lägger hon ut ett asgarv, harklar till sig och lyckas beställa vår mat. Efter vår beställning frågar hon på McDonalds:
"Var det något mer ?"
"Nej", svarar Sandra,  "men vi skulle gärna vilja ta med de" ..


När vi står och väntar på maten asgarvar vi som vanligt och skrattar åt absolut ingenting .
Då kommer hon från McDonalds fram till bilen och ska prcis knacka på rutan när hon hör att vi garvar, i samma ögonblick förstår hon att rutan är nervevad . Coolt istället om hon hade drämmt Sandra en jävel ;)
Sandra frågar : "Är där ketchup i påsen?"
"Neeeej", svarar hon lite nervöst och går in och hämtar ketchup till oss.
När hon kommer tillbaka tänkte Sandra fråga om den stackars tjejen kunde gå in och hämta peppar till mig också ;) Vafan är hon, någon spring tös eller ;)?



haha. asså fy fan ... Det måste vi göra om ! hahahaha hallå så jäävla roligt vi hade istället ;)



<3

AJ MIN PANNA !!!!

Fredag: Ullared med två hetingar - Sandra och Najna . Var där ungefär 2 och en halv timme var hemma redan vid 1 igen :P Riktigt najs va det ;D Utgång på kvällen vilket jag inte var så pigg på igeltningen .. Hade dock roligt den stunden jag var ute :)

Lördag: Fest här hemma .Riktigt roligt ! Detta tackar jag för ;) Flippa med Emelia, så jävla roligt de va och vi var sär ;) haha ! Och fy sören vad jag är öm på min panna idag .. Jävla gris Tobbe som puttade Nille på mig så att han skallade mig .. Aj aj aj. Men de va kul det också ;D Dock ej kul när folk ska bråka , varje gång man festar så är där någon som bråkar. men inte mitt problem ? Hade iaf kul igen . haha

Söndag: Jaha, söndag. kan väl inte säga så mycket om söndagar ? Det är veckans slappedag helt enkelt ! Helt snorigt förkyld är jag . fett med ont i halsen och hostar typ hela tiden :( Hata förkylning .



Veckans hissning går till Sandra, Nina och Ullared . (shit vad jag älskar mitt rosa påslakansett som lyser i mörkret ;) )

och dissningen går till .............. förkylningen . Har bara varit förkyld sen i torsdes och redan efter 2 timmar var jag riktigt trött på det ! Palla gå runder och hosta hela tiden.


hejsan svejsan :)


RSS 2.0