INGEN RIKTIG JUL !

Jaha och nu sitter man här - två veckor innan jul !
Ska sitta hemma och såsa på Julafton med familjen. Jag som gärna hade firat jul med min morbror och hans familj men så blev det ju inte ..
Och för någon vecka sen fick jag reda på att vi inte ska handla några julklappar till varandra, utan vi ska spela ett julklapps spel istället, som jag inte vill ! Jag skiter i om jag igeltningen tycker det är roligt eller ej . Någon liten jävla julklapp kan man unna sina nära för att bevisa att man lägger ner lite tid på dom man tycker om ?! Men nej idag blev det helt jävla fel när man började diskuterade de. Diskusionen var totalt meningslös så nu ska jag göra sådär: Om jag vill ha och handla julklappar så handlar jag dom till mig själv och inte till någon annan förrutom  Emma.
Henne ska jag fantomme handla julklapp till. Men fan inte något choklad för 50 spänn som man köper för att bli av med pengarna . Min älskade bästa vän <3 hihi

Och Julgran ? Det som hör till julen , det som symboliserar en del av julen och det som luktar så sablans gott när man kommer in innanför dörren (förrutom plastgranar) - det ska vi inte heller ha !!

Sicken Jul detta kommer bli ! Dom som läser detta kommer tänka "Hon är bara på dåligt humör det är därför hon skriver en massa sånt här" !!! Men vafan .. Tyck och tro vad ni vill !! Jag har väl en blogg för att skriva ner mina tankar och lite om mitt liv eller hur ?!

Och så kommer vi till min önskning i julklapp:
Jag önskar mig en jul - som vilken annan jul som helst. med JULGRAN och att den firas med familjen (däribland min morbror och hans familj, mormor och morfar kan gärna också vara med). Det är min önskan.
Den juklappen kommer jag inte få tyvärr men man kan ju alltid önska sig det ?


Ha en riktigt rolig och mysig jul med era fina Julgranar !

Kram Sara.

Postat av: sandra

jag hade också blivit galen crazy, man vill väll ha en julgran & massa klappar :D

2007-12-11 @ 17:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0