Allvarligt snack nu alltså.

I måndags var jag och klippte mig hos Cia. Jag tyckte det var dags för en förändring, så hon klippte av mitt hår (med min tillåtelse då alltså)! Nu är det lagom kort i nacken och längre framtill och så har jag fått bort min überfula utväxt och lite mörkbruna effekt slingor som ett plus i kanten :) Det känns som en makeover, riktigt härligt! Det tackar jag för :)


Efter jag hade varit hos Cia kör jag till Tobbe och Elin. När vi satt där och snackade lite skit (som vanligt), så ringde dom från Treklövern i Klippan (en hyresgästförening). Han som ringde sa att dom hade en 1:a till mig och om jag var intresserad kunde jag komma och kolla på den.
Eftersom jag ändå skulle köra hem Elin igår (Tisdag) så kollade jag på lägenheten samtidigt! Nu är det bestämt. Den 1 Januari eller i mellandagarna flyttar jag till Klippan. 2 minuter till jobb, det kan inte bli bättre!
Men ett mycket stort plus i kanten är att det är samma trappa som min kära och underbara vän, och svägerska, Elin bor i. Jag ska flytta in under henne. Woho... Vi ska bli GRANNAR ;)!
Som jag längtar!


Lite mindre roligare (för min del i alla fall), är att jag har blivit jätte förkyld. Jag har fått feber, rethosta, jätte snuvig och ont i huvudet. Jag gör ingen nytta överhuvudtaget - Jag hatar att vara sjuk! :(


Bättre sent än aldrig

Den 12 September var jag och Elin i Ängelholm och fotades av The Studio. Eftersom jag bara har lagt in en bild här på bloggen så tänkte jag att det var dags att slänga ut lite fler :)

(Klicka för att förstora)

             
                    
      

 

Sådär ja. Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder!


Sjukling

Jahapp, nu har jag också gått och blivit sjuk :(!
Har knappt kunnat sova inatt sen har jag fått feber. Ena stunden fryser jag jätte mycket och sen blir jag jätte varm! Inte nog med att jag har feber utan jag har ju huvudvärk och sånt mög också :(! Men jag ska vara glad att jag står på benen!

Förhoppningsvis håller det inte i sig så länge...

25 September

Idag började jag dagen med att åka till Ikea med mormor för hon skulle ha tag på några saker :)! Fick en vas och en filt, som jag ville ha, som tack för att jag körde henne :) När jag kom hem efter ikea så var jag helt slut, efter det har jag bara tagit det lungt.
Tobbe och Elin har varit här så jag har suttit och snackat lite skit med dom och fixat lite med Elins blogg :)! Snacka om att det var rörigt i huvuet, haha!

Ikväll var det meningen att jag, Richard, Tobbe och Elin skulle på bio och se "Flickan som lekte med elden". Men Elin och Tobbe har blivit sjuka så det blir inget för mig och Richard heller! Det blir nog en film och lite gott till det istället faktiskt :)


Ha en trevlig kväll
Puss & Kram


En snabb uppdatering

Idag vad jag och besiktgade bilen (Emma, Elin och Robin var med mig)! Såklart gick den inte igenom, det var jag nästan säker på att den inte skulle göra. Men att jag skulle få tillbaka bilen kassare än vad den var visste jag inte! Den där besiktningegubben hade vevat ner rutan vid förarsidan så nu är den isönder! Skiiiit. Inte speciellt roligt!

Efter besiktningen fick vi köra hem och ta mammas bil i stället så körde jag, Elin och Emma till väla :) Det blev lite McDonalds mat och lite fönster shopping på det :).
Nu är det dags att börja på kvällsmaten här hemma sen är det väl slappe hela kvällen :)!


Puss & Kram

23 September

Igår åkte jag och Richard till Väla och vi gick även in på IKEA en sväng! och en sak är säker, att vi är inte normala någon stans, hahaha! Tur att jag kan vara mig själv när jag är med honom ;) Efter Väla körde vi hem och "lastade" av sakerna sen körde vi ner i stan och åt på Kina Restaurang. Fy fan vad gott det var (Kyckling med cashew nötter, mums)! Tack så mycket för en rolig dag och mysig kväll min finaste <3.

Idag är det jobb som gäller (15:00-21:30) och först ska jag ner till Elin och fika, röga och snacka skit! Det som vi är absolut bäst på, haha :)


Puss & Kram


Den här bjuder jag på :)

Hej!

Folk som arbetar frågar ofta pensionärer, hur dom får tiden till att gå?

OK, härom da´n åkte jag och min fru till stan och handlade i en affär.
Vi var där bara i fem minuter, och när vi kom ut höll en polis på att skriva en parkeringsbot.
Vi gick fram till honom och sa: "Hej! tänk om du skulle visa lite hänsyn och ge oss pensionärer en chans?"

Han ignorerade oss och fortsatte med att skriva boten. Jag kallade honom Nazistsvin.
Han stirrade på mig och började skriva en ny bot för att ha slitna däck. Min fru kallade honom för kukhuvud.
Han skrev färdigt bot nummer två och satte den under fönstertorkaren tillsammans med den första.
Så började han skriva en tredje bot.

Det fortsatte cirka 20 minuter, ju mer vi förnärmade honom desto fler böter skrev han.
Personligen brydde vi oss inte alls om det. Det var inte vår bil.
Vi kom nämligen in till sta´n med buss.


Vi försöker att ha det lite roligt varje dag nu, när vi har gått på pension. Det är viktigt i vår ålder.



Haha, helt sjukt!


22 September

Idag har jag och Richard varit tillsammans i en månad :) Gulligt va? Det tycker jag i alla fall.

Känslorna jag har för honom är obeskrivliga. Jag är så otorligt kär i han ska ni veta! Han gör mig till den lyckligaste i världen <3



21 September

Såja, en helg fylld med jobb är avklarad!

I Fredags fick jag hoppa in och jobba extra (Fredag till Lördag). I Lördags jobbade jag till 13:00 sen körde jag hem och gjorde ve mig för sen var det dags för Kräftskiva hos Richards farmor och farfar :) Jag var väldigt nervös men det var trevligt! Dom var så sociala så det var inget att vara nervös för, haha!

Igår började jag jobba kl 13:00, det var riktigt jobbigt att åka hemifrån! Speciellt när Richard var här så det kändes som jag "körde iväg" honom :(! Men så är det ibland och jag överlevde ju, haha!

Nu är det tv kväll men inte så länge till, jag behöver sooooova!
Väla i morron med min finaste men jag hoppas att jag får sovmorgon i morgon ändå :)



Puss & Kram


Kräftskiva

Såja, efter 22 timmars arbete ska jag åka till Richards farmor på kräfskiva :)
Wish me goodluck, haha!

Här får du extra ...

Idag skulle jag egentligen varit ledig men så var där en som var sjuk på jobb så jag ska hoppa in och ta natten för henne :) Så istället för att jobba från 08:00 - 15:00, så jobbar jag från 15:00 (idag) - 13:00 (i morgon)!

Skönt att få sluta tidigare i morgon så det inte blir så stressigt för mig. Vid 16:00 i morgon ska jag och Richard till hans farmor på kräftskiva :)


Aja, nu ska jag sätta igång med mitt..

Puss & Kram


Oh Happy Day !

O Happy Day! Oh Happy Day! OH Happy DAAY :D

Dagen må ha startat jävligt grötigt men det varade inte så speciellt länge! Denna dagen har varit super bra :)
Vi har haft galet kul på jobb idag, imellanåt skrattade jag så jag knappt fick luft! Tänk att man kan ha så roligt åt så sjukt torra saker, haha! Vi har nog väligt torr humor men någon gång får man faktiskt få flipp, haha!

Och så pratade jag med min underbaring i telefon innan... Han har fått lägenhet och ska flytta in den 1 December :D Grattis min skatt, jag är så glad för din skull hihi!


Shit sicken bra dag, haha!
Puss & Kram



Jag & Elin på torparedagarna förra året,
vi är lika sjuka som vi ser ut att vara :D


Det står still i mitt huvud

Jag säger bara en sak... Just nu har jag bara kall gröt i huvudet!!! Med andra ord står det helt still.


16 September

Idag har jag inte så mycket att skriva om så jag slänger in en "Dagens" istället :)

Humör:
Glad men ganska trött.
Gjort: Väla med Elin Persson sen körde vi till Josse och tog några cigg och snackade skit.
Planer: Slöa i soffan och glo på tv.
Ser på: 2½ men :)
Lyssnar på: Tvn.
Läser: Inget.
Dricker: CocaCola som vanligt.
Äter: Ingenting änsålänge.
Bästa: Jag är så kääääär, hihi !
Sämst: Jag har en förkylning i kroppen som inte vill bryta ut.
Väder: Fint kvällsväder men kallt.
Vill ha: Jag har nog allt jag vill ha just nu :)





Puss & Kram

15 September

Igår efter jobb (jag slutade kl 22:00) så gick jag hem till Elin för jag skulle sova hos henne till idag.
Hon vet exakt vad jag vill ha varje gång jag kommer hem till henne när jag har jobbat kväll - te! Smäll gott är det. Efter det mycket goda teet så gav vi oss på lite coca cola i stället, en massa skitsnack och godis!
I morse gick vi och handlade frallor och när vi kom hem slog vi igång "Våra Bästa År" och åt en riktigt god frukost :D Sååå gott, mums!

Vid 12 tiden idag var det massage som stod i min kalender! Jag behövde verkligen det, jag hade ju inte lite muskelknutor i ryggen! Men massagen hjälpte idag och jag kände mig mycket "ledigare" i ryggen direkt :)


Ikväll händer inte så mycket! Jag kan tänka mig att det blir det gamla vanliga... glo på tv sen gå och lägga sig!


Puss & Kram


14 September

Idag gick vi uppe vid 10 tiden, Richard skulle köra och jobba så jag tvinga mig upp i den vevan också! Det var lika bra annars hade jag säkert legat i sängen fortfarande och jag behövde komma upp i tid för jag ska köra och jobba sen, jag börjar 14:30 :)

Nu sitter jag bara här och väntar på att jag ska köra och jobba och så kollar jag på bilderna från i Lördags imellanåt ;) Det kommer vara ett minne för livet, shit så roligt det var ! :D


Nä nu ska jag ta en ryk med mamma innan hon ska köra och jobba :)


Puss & Kram


The Studio.

Igår var ju jag och Elin i Ängelholm för att bli fotograferade av "The Studio"... Jag lovar att det var helt obeskrivligt grymmt kul! Man kände sig verkligen sig som en modell när man var så fint sminkad och när man stod framför kameran. Fotograferna var super lätta och roliga att "jobba" med (eller hur man ska säga) och vi fick mycket beröm av dom också, haha - det var skit roligt att höra!
När vi satt och väntade på bilderna så var det bara jag och Elin som var kvar och crewet, dom var jätte trevliga och roliga :)
Efter fotograferingen och allt så körde vi till Maxi och handlade godis och massa gott ;) sen blev det McDonalds innnan vi körde hemmåt.

Ni kan tro att jag är nöjd med gårdagen ;)




Jag har många fler foto från igår, dom kommer upp som småningom :)


Godkväll!

Det blev Center Syd med Emma i eftermiddags! Jag hämtade henne vid 15 tiden så körde vi ner dit och shoppade lite. Jag handlade ett par jeans och en tröja :) Mycket fint faktiskt.
Jag var hemma vid ca 19 tiden och då gick jag in i duschen direkt. Efter det var det bara till att börja packa! Jag ska befinna mig i Klippan hela helgen för jag ska jobba och så på Lördag ska jag och Elin äntligen till Ängelholm och fottas - modell för en dag :) hihi. Shit som jag längtar. Det ska verkligen bli super roligt!
Det var dock inte så roligt att packa ner allt jag behöver i helgen för det var inte lite som skulle packas med om jag säger så!

Aja nu är det gjort. Jag behöver bara packa ner det sista lilla, typ som tandborste och smink i morgon innan jag ska bege mig till jobb :)

Puss & Kram 


Torsdag

Igår kom Emelie och Emma hem till mig :) När vi träffas brukar det alltid bli att vi kör till Väla eller något liknande men inte igår, Grattis säger jag bara! Vi bestämde oss för att baka och kolla på film - en god kladdkaka och Brokeback Mountain på det. Mums! Men filmen var så lång så till slut var alla tre så trötta så vi satt och gäspade och höll på att somna så vi såg inte hela filmen. Vi konstaterade att Brokeback Mountain är en höstig söndagsfilm!

Idag är jag ledig vilket är jätte skönt eftersom jag har mått lite halv kasst nu i ungefär en vecka! Jag vet inte riktigt vad som händer idag, jag antar att jag ska ta det lungt och kanske köra till Center Syd med Emma senare i eftermiddag :)


Ha det bra allihopa
Puss & Kram

Nu var det allvar igen...

Så dår var helgen slut, tråkigt att helgerna alltid går så fort! Även fast det oftast är roligt att jobba så kan det vara otroligt jobbigt att ta sig i kragen och köra dit liksom!

I fredags efter jobb och efter att jag hade ätit kvällsmat så  träffade jag Emelie ett tag :). Sen tog jag det bara lungt. På kvällen blev det Fredagsmys men film, coca cola, godis och min underbaring.

I lördags körde han och jobbade på morgonen, så jag fick ligga kvar helt själv i sängen och försöka somna om! Lite jobbigt faktiskt :(. Det blev inte så mycket gjort resten av dagen egentligen, jag bakade en äpple kaka! Det var nog det ända jag gjorde på hela dagen. Jag vågar knappt nämna att jag var på Familia en runda, utan ett ända köp... Jag har faktomme kunnat komma hem utan en ända påse ;)

Igår gjorde jag inte allt för mycket heller, jag låg på soffan och kollade film i stort sett hela dagen! Det var verkligen Söndag. Igår kväll körde jag till Richard och åt tacos sen efter ett tag så slocknade jag som en stock!

Nu ska jag ta och köra och hämta min och Elins hamburgertallrikar sen köra ner till henne och käka, ta en cigg, dricka coca cola och snacka lite skit :) Sen bär det av till jobb, jag har natten idag med Josse :)

Puss & Kram


6/9

Jag har aldrig tyckt om söndagar så varför skulle jag gilla just denna Söndagen? I have no idea.

Det känns som att jag har spenderat hela dagen på soffan, för det har jag i stort sett gjort! Jag har inte mått speciellt bra idag, börjar bli förkyld! Det är värdelöst att gå och vänta på att en förkylning ska bryta ut.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen sen ska jag köra till min underbaring och äta tacos och mysa :)

Puss & Kram


Dagens

Humör: Glad.
Gjort: Jobbat sen tagit det någerlunda lungt.
Planer: Kolla film och ha fredagsmys :)
Ser på: "Derailed"
Lyssnar på: Tvn.
Läser: Inget.
Dricker: CocaCola. Det är ju trots allt Fredag :)
Äter: Chips, mums.
Bästa: Att det är HELG :)
Sämst: Att jag är smått förkyld, annars är ingenting dåligt.
Väder: Blåsigt och jävligt
Vill ha: Hmm, bra bakterier i kroppen?


Puss & Kram


Dagens

Humör: Ganska trött faktiskt men jag är strålande glad :)
Gjort: Inte allt för mycket.
Planer: Har inga planer för dagen, får se vad som händer.
Ser på: Inget.
Lyssnar på: Ljudet från datorn.
Läser: Inget.
Dricker: Ingenting.
Äter: Ingenting här heller, haha :)
Bästa: Att jag är helt obeskrivligt glad ;)
Sämst: Att jag är trött idag :(
Väder: Skinande sol, inte ett moln på himmelen (vad fan sitter jag här inne för?)
Vill ha: Lite energi?



RSS 2.0