Allvarligt snack nu alltså.

I måndags var jag och klippte mig hos Cia. Jag tyckte det var dags för en förändring, så hon klippte av mitt hår (med min tillåtelse då alltså)! Nu är det lagom kort i nacken och längre framtill och så har jag fått bort min überfula utväxt och lite mörkbruna effekt slingor som ett plus i kanten :) Det känns som en makeover, riktigt härligt! Det tackar jag för :)


Efter jag hade varit hos Cia kör jag till Tobbe och Elin. När vi satt där och snackade lite skit (som vanligt), så ringde dom från Treklövern i Klippan (en hyresgästförening). Han som ringde sa att dom hade en 1:a till mig och om jag var intresserad kunde jag komma och kolla på den.
Eftersom jag ändå skulle köra hem Elin igår (Tisdag) så kollade jag på lägenheten samtidigt! Nu är det bestämt. Den 1 Januari eller i mellandagarna flyttar jag till Klippan. 2 minuter till jobb, det kan inte bli bättre!
Men ett mycket stort plus i kanten är att det är samma trappa som min kära och underbara vän, och svägerska, Elin bor i. Jag ska flytta in under henne. Woho... Vi ska bli GRANNAR ;)!
Som jag längtar!


Lite mindre roligare (för min del i alla fall), är att jag har blivit jätte förkyld. Jag har fått feber, rethosta, jätte snuvig och ont i huvudet. Jag gör ingen nytta överhuvudtaget - Jag hatar att vara sjuk! :(


Postat av: Elin

det ska bli helt underbart att få dig som granne! jag längtar <3

2009-09-30 @ 14:11:40
URL: http://eejjlin.blogg.se/
Postat av: Sandra

Grattis eller vad man säger ;D Gud vad kul o flytta hemifrån!!

2009-09-30 @ 15:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0