Gott Nytt År !

Nu är snart år 2009 slut och det är dags att fira in det nya året... Vi välkomnar år 2010 med öppna armar!
Sweeet! Sista dagen på året, det innebär ju såklart fest :)! Tråkigt nog har jag ju blivit svin förkyld och mår verkligen piss. Men det glömmer jag förhoppningsvis bort ikväll.
Det är nog dags för mig att börja göra ve mig snart. Vid 19 tiden ikväll ska jag och Richard till Jim och Linda. Där blir det god mat och fest.

Nu är det dags att avsluta och börja göra sig i ordning.
GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING :)
Hoppas att ni får en bra kväll och att ni har haft ett lika bra år som jag har haft.
Jag älskar dig Richard <3

Vi ses nästa år.
Puss & Kram


30 December

Shit så trött jag var igår och det håller i sig idag. Plus att jag har skit ont i halsen idag! Jag vill inte bli förkyld igen :(!

Helgen var i alla fall hur rolig som helst :)!
I Lördags var jag ju ute och åt med Richard och hans familj på Harrys. Efter det så gick vi vidare till Helsing (inget ställe för mig)... Sen åkte vi till Roger och efter några öl där så gick vi ner i stan och festade vidare :). Riktigt kul :)

Nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag ta mig till Systemet sen ska jag till Klippan och ta lite mått i lägenheten...

Nu måste jag kila.

Puss & Kram

28 December

Jag ville blogga idag men jag orkar faktiskt inte!
Jag kommer med en uppdatering i morgon istället, som kommer innehålla helgens bravader :)!

Fast bara en sak... Idag fick jag nyklarna till längeheten ;) woho! Nu är jag och Elin grannar, haha!

Ciao Ciao.

Julfirande ♥

Tiden går riktigt fort när man har roligt...
På Julafton började jag jobba 14:00 och slutade igår 15:00... 25 Timmar, det är inte illa! *hmm*
Att fira julafton på jobb var inte speciellt farligt faktiskt men där dök aldrig upp någon julkänsla (för min del i alla fall). Jag jobbade med Frida och vi hade en mysig kväll med god mat, film och snacks.

Igår när jag hade slutat så åkte Tobbe och Elin med hem till mig (snart får jag kalla det "hem till mina föräldrar") så gjorde jag ve mig. Sen blev det julklapps utdelning :)! Det är faktiskt alltid lika roligt...

Jag kan lika gärna göra en lista av det jag fick.:
- Två väggsljusstakar av Richard föräldrar och bror.
- Ett Bismack armband och ring av Richard.
- Ljuslyckta med blockljus och stenar, tvättkass och badkarsskum av Elin.
- Vinkaraff av Robin.
- En väggklocka av Tobbe.
- och den största paketen bestod av ett akvarium, små sten, lite små prydnadssaker till det och ett present kort på Djuraffären på Familia. Nu är det dags för mig att ta hand om ännu fler vänner. Det får man inte för många av! Tyvärr var min reaktion inte allt för positiv när jag fick det eftersom jag inte ville ha det, men nu när jag tänker efter så kommer det bli så mysigt i min lägenhet. Och som mamma sa "Du kommer aldrig känna dig ensam", haha! Rättså komiskt. Men jag ber 1000 gånger om ursäkt för min reaktion, jag har inget pokerface ;) Nä skämt och sido!!
Mamma har lovat att ränsa mitt akvarium när det är dags och Elin ta hand om det när jag är på t.ex semester ;) haha. Allt för min reaktion ;) Tänk att man kan få alla att ställa upp, allt för en reaktion :D!



Idag fyller Richard 25 år. Grattis älskling ♥!
Ikväll ska vi till Harry´s och äta med hans föräldrar och hans bror :)!


Puss & Kram
PS! Tack alla för en rolig kväll igår :) Jag har längtat efter en sån kväll. ds.

Dan före doppare dan

Shit, det var några dagar sen jag uppdaterade sist! Jag har inte haft någon lust att sitta här direkt.

Idag har jag jobbat och hela dagen har jag sett framemot kvällen. Jag och Richard ska nämligen till hans föräldrar och äta julmiddag och ha en liten "mini- julafton". Det ska bli väldigt mysigt.

I morgon är det ju liksom Dagen D! Den stora dagen som alla har väntat på i ett helt år! Nämligen JULAFTON (om ingen visste de) ;). Vid 10 tiden ska min familj och jag på kalas utanför Ängelholm. Min lilla solstråle Izabelle fyller 5 år :) Tänk vad tiden går fort! Ska bli kul att träffa den sidan av släkten för en gång skull :) hehe.

Efter kalaset ska jag till Klippan. Dags att jobba!! Jag börjar i morgon kl 14:00 och slutar på Juldagen kl 15:00. Inget julfirande för min del på Dagen D. Men på Juldagen blir det lite mysigt firande här hemma med familjen :) Någon mer än jag som längtar tills det är dags att öppna sina julklappar? haha. Ska bli super spännande ju, hahaha!

Men nu är det dags för mig att öka tempot lite. Jag måste hitta något att ha på mig sen ska jag väl ta på det också innan jag ska köra till Richard!

Höres och synes. Om inte innan så ha en riktigt GOD JUL!
Puss & Kram allihopa.

2009/12/19

Jag vill faktiskt börja med att säga att jag hade jätte roligt på Personalfesten igår :)! Tyvärr vann inte det laget jag var i men vi kom i alla fall 2:a, Woho!

Men nu vill jag faktiskt klaga!
När jag är ute och kör bil och det är glas halt på vägarna så kör jag försiktigt och tar det säkra före det osäkra! Vem fan gör det mer än mig? När jag har varit ute och kört så kör folk som idioter och det menar jag verkligen. Rena rama cirkusen. Det kan hända så mycket och om ni inte värnar om era egna liv så tänk på alla andra ni kan skada!

Nu har jag klagat färdigt tror jag ;) haha.

Bara några få dagar kvar till Julafton och sen är det nyår sen är det dags att flytta :D hihi..


Nu ska jag kolla på Dödligt vapen :)
ciao ciao.


Dagens

Humör: Pigg och glad.
Gjort: Jobbat sen gick jag hem till Elin och där är jag nu :)
Planer: Hoppa in i duschen, göra ve sig sen köra till Helsingborg. Personalfest ikväll på Olympia Bowling :)
Ser på: Inget.
Lyssnar på: Lady GaGa - Bad Romance.
Dricker: Coca Cola, vad annars? haha
Äter: Godis imellanåt.
Klädsel: Tunika och leggings.
Bästa: Inte väglaget i alla fall!
Sämst: Väglaget!
Väder: Snöigt och fint.
Vill ha: Julfirande :) Det ska bli så mysigt.
Kärlek: Till Elin! Hon är så jävla snäll kan ni tro. Det är tur att jag har henne :) Tack för att jag har fått sova hos dig inatt, gumman. I love you so much ♥



Nu måste jag nog börja göra ve mig...

Puss & Kram

Äntligen lite julstämning

Detta blir ett kort och snabbt inlägg.

Jag fick tillbaka "lill-bilen" igår :)! Faktiskt skönt att fått tillbaka den.

Jag fikade med med Steffi på Väla efter jag hade hämtat "lill-bilen". Det är alltid roligt att träffa henne! Och som man alltid säger ... Detta måste vi bli bättre på!

Efter Väla körde jag till Richard och sov där till idag. Han överaskade mig igår kväll med att han hade köpt en julgran till oss ;)! Jag har tjatat om att ha en julgran här hemma men det fick jag ju inte ha för mina päron. Så nu har Richard köpt en gran ;) haha! Så söt. Nu ska jag bara ha tid att klä den och göra den fin!

Idag har jag gjort lite smått och gott.
Jag har bland annat pratat med Treklövern (där jag kommer hyra min lägenhet ifrån). Nu är det bekräftat att lägenheten ska tapetseras den 4 Januari. Antagligen flytt i slutet av den veckan eller veckan därpå.
Och så ska jag få nyklarna till längeheten den 28 December ;)... Som jag läntar. Det är inte många dagar kvar nu!

Nu kallar tvn. Ha en fortsatt bra kväll :)
Puss & Kram


2009/12/11

Idag har det blivit en tur till Väla med mamma, Tobbe och Elin, så nu  är alla julklappar fixade :).

Ikväll har det bara blivit lungt! Såklart har vi tittat på Idol och Cirkus Möller. Nu inväntar vi slutet på Idol och det kommer bli riktigt spännande :)

I morgon bitti är det jobb som gäller och i helgen är inget planerat mer än jobb! Får se om jag hinner med något annat  :)


Puss & Kram

2009/12/11

Idag har det blivit en tur till Väla med mamma, Tobbe och Elin, så nu  är alla julklappar fixade :).

Ikväll har det bara blivit lungt! Såklart har vi tittat på Idol och Cirkus Möller. Nu inväntar vi slutet på Idol och det kommer bli riktigt spännande :)

I morgon bitti är det jobb som gäller och i helgen är inget planerat mer än jobb! Får se om jag hinner med något annat  :)


Puss & Kram

Godmorgon :)

Godmorgon allihopa!
Sovit gott? Det har jag i alla fall. Riktigt gott om jag ska vara ärligt! Dock jobbigt att låta Richard köra iväg till jobbet innan för hälften av all värme försvann.
Jag är fortfarande ganska trött fastän jag har legat och dratt mig i sängen ett bra tag nu. Jag behöver nog bara komma igång :)

Mina planer inför dagen ser nog ungefär ut såhär:
- Morgon ciggen sen gå ner till Lasarettet och hämta nycklen till mammas bil.
- Köra hem och lämna mina grejer sen köra och handla julklappar på Väla (Hoppas att där inte är så mycket folk, Gud bevare mig)
- Köra och hämta mamma klockan 15.00 på Lasarettet (service). Köra hem och göra ve sig...
- Kl. 18.00 är det julbord på jobb som gäller :)

Det blev nog ganska exakt... tror jag!

Nä, nu börjar det suga i lungorna och nikotinbegäret stressar mig. Dags för morgon ciggen!

Hejsvejs :)


2009/12/08

Igår kväll när jag kom hem från jobb åkte jag direkt till Richard. Han var ju så snäll så han hämtade mig där hemma :)! Han är verkligen bäst! Så otroligt underbar och snäll den killen... Kan det vara därför jag tycker om honom så mycket?! ♥ ♥
Vi tog i alla fall en bra sovmorgon idag (det behövde vi), sen var det bara att sätta fart med att riva tapeter! Det var ju inte roligt precis. Men jag berömmer mig själv och kan stolt säga att jag har varit duktig idag ;).

Nu sitter vi i hallen med våra datorer och nördar oss (eftersom där inte är plats någon annan stans till våra datorer). Efter all tapet rivning så är jag något dammig så nu är det nog på tiden att hoppa in i duschen innan jag inte orkar alls.

Men först lite bilder! Jag och Richard har faktiskt väldigt roligt ibland :D!


En duktig Sara i köket!


Lite "extra special" kanske?


Inga tallrikar så det fick
bli en plast kopp för min del :P


Och locket till pepparkaks-
burken fick mannen ha :P


Richard bara kladda med maten så han fick inte vara med på bild, HA!
Sen var kriget igång förstår ni, haha!
Pallar inte lägga upp fler bilder nu...

Puss & Kram


2009/12/07

Igår åkte jag med pappa till Väla för han skulle ha nya glojärn (shit med folk säger jag bara!!). Sen var han så snäll att han körde mig till Richard.
På kvällen gick vi till Fredriksdal för där var julmarknad! Det var riktigt mysigt så dit ska jag nästa år också :)!
När vi sen kom hem till Richard igen, då satte vi igång för fulla muggar! Tänk att man kan ha så jädrans roligt åt ingenting... Sen lagade vi mat... Hmm! Det hade nog blivit bättre om min kära pojkvän hade haft en visp, lite bestick  och några tallrikar ;) Detta har vi bildbevis på så det kommer kanske upp här senare ikväll eller i morgon :D!


Aja! Ny vecka,  nya tag!
Idag står det jobb på schemat så jag förmodar att det är rätt! Och det är det ju naturligtvis för jag jobbar ju alltid denna Måndagen i månaden :)
Ikväll slutar jag vid 22 tiden. Sen ska jag till Rickard! Hoppas att han är så snäll att han vill hämta mig här hemma ikväll <3! (För jag har ju ingen bil *grr*)

Ha en bra kväll allesammans.
Puss & Kram

2009/12/05

Igår kväll blev det bara mys!
Richard kom hit så åt vi och Robin pizza när vi kollade vi på Idol :) Efter Idol blev det en film sen var det dags att sova!

Idag sov vi länge sen när Richard hade kört hem så körde jag och Emelie till Familia :)!
Nu är min nyårs outfit helt klar! Det blev ett långt svart linne med grått mönster och lack-leggings till det :)! Nu är det ur världen.
Ikväll har det bara varit lungt och så kommer det fortsätta :)!!


Puss & Kram


Inte bara en dålig hårdag!

Igår kväll körde jag till Richard, jag var hos han ca 21:30. Han är världens bästa pojkvän ska ni veta! Jag tycker om  honom fruktansvärt mycket ♥!

I morse när Richard körde till jobb skulle jag köra hem! När jag kommer till bilen ser jag att sladdarna under ratten bara hänger och är helt sönder! Någon fattig j*vel har fantomme gjort inbrott i min bil! Dom/den har brutit upp passagerar låset/hantaget, dörren var böjd och inredningen vid ratten var knäckt på mitten + sladdarna då!
Köss mig i r*ven! Shit att man kan vara såhär sur och irriterad!

Denna dagen började i alla fall inte alls bra!! Hoppas att den slutar lite bättre!
Nu tänkte jag ringa och tjöta lite med Elin, hoppas att jag inte stör henne. Jag behöver min ängel ♥ Hon är en så härlig, snäll och bra vän. Jag älskar henne ♥

2009/12/03

Det får bli en dagens idag! Orkar inte skriva så mycket :)

Humör: Känner mig lite halv seg faktiskt.
Gjort: Varit på Personalmöte annars bara varit hemma idag.
Planer: Titta lite på Tv antar jag (!) eller köra till Richard? haha
Ser på: Inget.
Lyssnar på: Radio.
Dricker: Inget.
Äter: Inget.
Klädsel: Joggingbyxor och en tjocktröja.
Bästa: Att jag antagligen kommer somna som en stock när jag ska gå och lägga mig!
Sämst: Att jag var tvungen att köra ifrån Richard i morse :(
Väder: Jag tror att det är molnigt som vanligt?
Vill ha: Helg :)
KÄRLEK: Till Richard! I can't get enough of him.



Puss & Kram


2009/12/01

Tänk att det redan är den 1 December idag! Tiden har gått jätte fort detta året och speciellt efter sommaren känns det som.

Idag är det dags för alla små söta barn att öppna första luckan i sina Julkalendrarna ;)! Det är även dags för mig och Elin att öppna våra också, haha! Det bästa är att Elin bara har en och jag har tre st.
Så jag öppna mina nu ikväll när jag kollade på Julkalendern på tv. Den var verkligen inte bra någonstans så den ska jag inte se fler gånger!

Hur som helst så ska jag inte göra något speciellt resten av kvällen! Det blir väl att åka till Richard (snart förhoppningsvis)! Han har hållt på att flytta till sin lägenhet idag och jag har inte sett lägenheten enu så det ska bli kul att se den :)!


Ha en bra kväll :)
Puss & Kram


RSS 2.0