HJÄLP!

Ge mig styrka någon...
Som ni kanske vet har jag slutat röka! Slutade röka i tisdags, alltså är min 3:dje dag snart över (woohoo!!). Men gud så jobbigt det är. Det kliar i fingrarna på mig för jag vill hålla i ciggen och lungorna skriker efter rök/nikotin..
Jag har inte varit på apoteket och handlat nikotin tuggummi än men lär väl behöva det eftersom det är jobbigt redan nu! Jag och älskling ska till Ullared på lördag också så nikotin tuggummi är ett måste i väskan då.... apoteket i morgon efter jobb.

I morgon när jag kommer hem från jobb ska jag gå ner till Capio city kliniken på söder och skriva in mig där så jag slipper den störda Vårdcentralen i Bjuv! Dom är ju helt sjuka i huvudet där (inte alla men bland annat den otroligt tröga människan som svarade och dum förklarade mig här om dagen). För övrigt blir morgondagen lugn, blir nog en myskväll kan jag tänka mig :)

Akuten är tråkig.

Har haft väldigt ont i magen några dagar men igår var det dags att kolla upp vad det var. Det blev ett väldigt långt besök på Kirurg akuten. Men dom hittade åtminstonde vad det var - Blindtarmen. Men efter lång väntan och mycket klämmande på min mage så började smärtan avta. Så jag fick gå hem och komma tillbaka i morse kl 8. Där hände det inte så mycket mer än lite mer klämmande på magen och så konstaterade dom att det var lika bra att jag gick hem. *puh* då slapp jag en operation idag. Men det kommer väl tyvärr någon annan dag.

Elin, tack så jätte mycket för att du kom in och höll mig sällskap på lasarettet <3 Du är en räddare i nöden min älskade vän ! Och tack mamma för att du alltid ställer upp för mig. Jag älskar dig fruktansvärt mycket! <3

Nu ska jag göra kvällsmat och mysa med min älskling <3

RSS 2.0