Fredags myyyys

Nu är det dags för lite vin hos mig med Emelie & Emma :)
Ha en bra kväll allihopa !

Puss & Kraaam


Onsdag

Jag jobbade idag mellan 8 och 15 sen efter det gick jag hem. Sicken snöstorm alltså! Jag såg absolut ingenting eftersom det var motvind mina 100 meter hem. Dock mer synd om dom som gick längre, t.ex Malin.

I eftermiddag/kväll har jag inte gjort speciellt mycket. Var uppe hos Elin och Tobbe innan och kolla in deras nya tatueringar. Riktigt fina alltså ;) Är så stolt över min brors tatuering. Jag älskar dig bruchan <3
När jag ändå var uppe hos dom så lånade jag första säsongen av One Tree Hill, nu är det dags att se den från början. Så nu kollar jag på andra avsnittet. Får nog bli ett till innan det är dags att sova!



I morgon är det personalmöte som gäller mellan 12:30 - 15:00. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter det men i morgon kväll kommer i alla fall min älskling hit <3!

Nu ska jag koncentrera mig på OTH.
Puss & Kram


Helt slut

Nu är jag skit trött. Jag har hållt på hela dagen med tvätt och städ! Men om jag ska vara ärlig så gick jag aldrig ut och handlade eller någon extra runda. Jag gick bara bort till kinesen och handlade cigg! Orkade inte med någon längre runda för jag är helt slut. Men jag fick åtminstonde lite frisk luft.
Annars ikväll har det bara blivit kvällsmat och tv tittande.

I morgon jobbar jag mellan 8 och 13. Hade tänkt att åka ut och handla lite när jag har slutat. Behöver lite av varje! Aja, jag får se hur dagen blir i morgon.

Nu är det snart dag för natta ciggen sen är det sängen som gäller.
Puss & Kram


Måndag

Körde hem från Richard i förmiddags. Har varit en bra helg hos honom :).
När jag kom hem så packade jag upp all min packning som jag hade med mig hem från Richard. Sen var det bara att sätta igång att sortera tvätten och gå ner i tvättstugan och börja tvätta! Jag hade ett stort berg med tvätt plus att jag bäddade rent. Nu är där nog bara två eller tre maskiner kvar :)

Resten av min dag kommer nog se ut ungefär såhär.
Bädda rent i sängen.
Tvätta.
Städa lägenheten.
Tvätta.
Micke från Treklövern kommer och tittar på målarens "vackra" verk han har skapat här hemma.
Förhoppningsvis plocka upp tvätten.
Gå och handla + en extra runda.
Göra mat.
Kolla på tv.
SOVA.


Puss & Kram

...

Orkar inte lägga ner energi på att ens hitta en bra rubrik för detta inlägget.

Varför ska en helg alltid innehålla något tråkigt?
Jag förstår inte hur vissa människor tänker och alltid ska det vara något.

Men jag har sagt till min familj och mina vänner att jag lovar att alltid upp för dom till 100% och det får jag hoppas att ni vet om? När jag säger en sån sak så menar jag verkligen det.
Något som ni också borde veta om är att jag inte alltid kan göra allting men jag ändå försöker göra något. Min familj, min pojkvän och mina vänner är det värdefullste jag har här i världen. Eftersom jag behöver er så vill jag finnas här för er i vått och torrt. Tveka aldrig om ni funderar på att ringa utan bara ring! Jag lyssnar alltid på er <3




L F R <3


Söndag

Klassfesten igår var väldigt lyckad. Alla kom ju inte men det var roligt att träffa dom som kom :)
Det bjöds på en mycket god kyckling sallad och baguette bröd till! Smäll gott.
Det snackades om måååånga gamla minnen och det blev mycket dans och dricka! Hoppas att alla hade minst lika roligt som jag hade. Jag tackar Josse och Elg jätte mycket för att ni fixade en fest för oss <3!

Jag var väl hemma vid 3 inatt, älskling hämtade mig, så vi sov länge idag. Richards pappa ringde och väckte oss vid 13 tiden, haha. Jag brukar aldrig sova så länge men idag passa det utmärkt. Sen åkte vi till Richards barndoms kompis på kalas :)

Nu sitter både jag och Richard vid datorerna. Jag kan i alla fall sitta i sängen med min dator . HA! Snart dags för film, men kommer inte ihåg vad vi hyrde.



Ha det gott.
Puss & Kram


REUNION !

Efter följde jag med min kusin när hon skulle pierca sig. Sen körde jag till Richard! Var in om och handlade mat som jag skulle laga, skit gott hade jag tänkt mig! Kommer hem till älskling så var jag mega trött och inget ville som jag ville så det blev McDonalds mat i sängen och en film på de ;) haha!

Ikväll är det dags för klassfest med dom från Gymnasiet :)
Har precis varit inne i duschen och ska ta och göra ve håret nu när jag har bloggat klart! Fast det får nog bli en cigg först :)

Ha en bra kväll :) Ciao ciao
Puss & Kram


Torsdag

Fick lite sovmorgon i morse, ställde klockan på 9 men låg kvar i sängen till ca halv 10. Riktigt skönt :).
Nu har jag precis ätit frukost och ska gå ut och handla lite snart.

Ikväll är det jobb som gäller mellan 14:30 - 22. I morgon ska jag jobba mellan 8-15 sen ska jag följa med min kusin till Ä-holm för hon ska pierca dig sen ska jag köra till Richard :)
Kanske ska packa min väska som jag ska ha med till honom så jag slipper göra det i morgon!?

Aja, dags att röra på sig.

Puss & Kram

Har tappat tålamodet

Det var längesen jag uppdaterade (som vanligt)!
Helgen har varit bra :) I fredags körde jag till Richard. Vi lagade mat sen blev det Let's Dance och en massa mys!
I lördags körde jag hem så fixade jag, pappa och Tobbe lite här hemma hos mig.
I lördags kväll kom Tobbe och Elin ner hit och drack lite vin och spelade lite Wii :). Tack för en rolig kväll!

Även i Söndags blev det lite fixande och trixande här i lägenheten och på kvällen kom Richard hit. Mitt lilla hjärta, vad skulle jag gjort utan dig? Jag hade varit så jävla olycklig. Han var så gullig i söndags. Han lagade mat och hade hyrt en film som vi kollade på när vi åt. Han är bäst!

Igår smällde jag och mamma upp mina gardiner och lite blommor så nu ser här hemtrevligt ut också ;) Känn på den!

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att mitt internet inte vill som jag vill! Sändningen är full men internet är ändå fruktansvärt segt! Jävla skit modem säger jag bara. Är duktigt trött på tekniska saker nu.
Var på Telenor innan och så gav han mig ett test modem som jag skulle prova och om de inte funkade skulle jag komma tillbaka! Så i morgon ska jag dit igen för jag kan varken lyssna på musik på Spotify eller på Youtube.
Aja, vi får se hur det blir!

Det var väl allt för mig idag.
Ha det så bra
Puss & Kram


Torsdag

Idag körde jag hem till mamma och pappa när jag hade vaknat och gjort ve mig :)
Körde mamma till hennes läkare vid 13:00 tiden och under tiden hon var där så var jag hos älskling. Jag har saknat honom jätte mycket och jag saknar honom redan igen! Men jag får träffa honom i morgon igen så det lugnar mig lite ;) haha!

Annars idag har jag inte gjort så mycket! Det blev kvällsmat hos mamma och pappa sen åkte Elin och Tobbe med till Klippan. När vi kom hit så blev det en liten promenad till jobbet och sen till Ica.
Nu sitter jag och kollar på Grannfejden och när det är slut är det sängen som gäller. Jobb i morgon bitti :)!

Godnatt mina vänner.
Puss & Kram


Tramsebyttor

Idag har jag gjort lite av varje.
Jag gick en sväng till Apoteket sen till Netto innan jag började jobba. Sen gjorde jag ve mig och sen var det dags att gå till jobb! Shit så gött det är att ha mellan 1 och 2 minuter gångavstånd till jobb :)!
Jag slutade vid 21:30 ikväll och när jag nästan precis hade kommit hem så skrämde Emma skiten ur mig när hon knackade på min altan dörr ;)!

Vi har suttit här och snackat en massa skit i 2 timmar! Känns bra att träffa henne igen för det är inte ofta det händer numera. Nu bor vi nära varandra igen så nu kanske vi börjar umgås mer igen!
Nu har hon precis gått hem och det är dags för mig att sova.

I morgon väntar lite av varje igen.
Ska köra mamma till läkaren och under tiden hon är där ska jag till Richard! Sen blir det kanske en liten runda in om mormor och gratulera henne för hon fyller år idag (Onsdag)!



Aja, Sov gott allihopa.
Puss & Kram


Isolerad

Det har hänt en del på de 5 dagarna som jag inte har uppdaterat!

Nu har jag ju äntligen flyttat till Klippan :) Lägenheten blev jätte fin efter tapetseringen, hihi. Min egen lya, shit alltså! Det känns faktiskt riktigt bra att ha flyttat och numera få stå på egna ben. Det är faktiskt tid att inse att man är vuxen!

I helgen har jag haft en fruktansvärd röra i lägenheten men den börjar ordna upp sig. Jag visste inte alls var jag hade mina saker men efter att ha fått upp en massa, så kallar jag det numera "Organiserad röra" :)

Richard kom till mig i Fredags, men innan han kom så var Emma och hälsade på hos mig ett tag. Shit så längesen det var man umgicks med den människan! Hur som helst så har Richard varit hos mig i helgen, han är så underbar. Vi har haft en jätte mysig helg :) Jag älskar dig Richard.

Idag har jag och Elin haft fullt upp. Båda två hade fulla tvättkorgar men hennes var lite värre. Vi började tvätta kvart i 9 i morse och vi blev klara vid ca 15:00. Tur att vi bokade dubbla tvätt tider :)
Nu är jag hos mamma och pappa och har precis kollat upp lite Mobilt bredband och så. Det behövs faktiskt, jag tror att jag är beronde!!! Snart är det dags för middag här sen ska jag, mamma och Robin till både Väla och IKEA.

Dags att kila
Puss & Kram

Från B-holm till Klippan

Idag har jag, mamma, pappa, Tobbe och Elin fixat lite i min lägenhet. Dom är riktiga änglar som hjälper mig :)!
Vi har städat hela lägenheten och satt ihop lite saker däribland min älskade soffa!

Ikväll har jag packat ner det näst sista. I morgon bitti ska jag ta det absolut sista och det är inte alls mycket :)
I morgon kväll är det jobb som gäller för min del och 3 av mina änglar ska flytta alla mina saker till lägenheten så det blir gjort någon gång. Snacka om bortskämd, haha!

Nu är det dags att sova! Ska upp med tuppen i morgon!

Natti natti
Puss & Kram


4 Januari

Nu börjar det kännas lite skummt!
Jag, Richard och pappa var på Härliga Hem igår och hämtade min soffa och körde den till lägenheten. Nu är det gjort! Fan vad fin soffan är, tycker jag i alla fall!
Igår kväll började jag och mamma packa lite smått. Jag trode inte att jag hade så mycket saker och att det skulle gå på en timme och packa allt men icke! Hur som helst så längtar jag tills jag har flyttat och fått ordning på allt i lägenheten för jag hatar röra!

Ikväll/natt och i morgon förmiddag är det jobb som gäller. Innan jag börjar jobba idag ska jag in om lägenheten och se hur det går för målaren :) och så måste jag ju bara såklart upp till min granne en runda, haha!

Ha det bra.
Puss & Kram

2010 !

Mitt första inlägg detta året!
Nyår för min del var jätte roligt. Jag och Richard var hos Jim och Linda fram till typ 01:30 sen var det dags att gå ner till Jimmy och Cindy och efterfesta hos dom med bl.a. Tobbe, Elin, Nille och Sandra.
Även om jag hade roligt hos Jim och Linda så blev det 10 ggr bättre när jag träffade mina vänner. Det var ju lite stelt att fira med folk man inte alls känner..

Hur som helst så var det en bra nyårsafton och igår mådde jag verkligen som jag förtjänade! Stackars mig säger jag bara. När jag hade varit uppe några gånger igår morse så la jag mig på soffan för jag tyckte synd om Richard. Sen väckte han mig vid 14:30 med ett "Hej älskling! Vet du en sak? Vi ska vara på kalas om en timme!" Haha, jätte roligt det kändes. Men vi åkte i alla fall till kalaset. Richards kusin Martina fyllde år :)

Pappa väckte mig 12:30 för vi skulle åka ut och kolla på soffa till mig och när vi väl var ute och kollade så hittade jag en som jag verkligen ville ha... Nu är soffan min och vi ska hämta den i morgon och sen köra och ställa den i lägenheten :)! Nice!

Ikväll är det kalas igen för min kusin Michelle. En sak är säker, jag tänker inte dricka en droppe alkohol ikväll!

Puss & Kram

RSS 2.0