2010 !

Mitt första inlägg detta året!
Nyår för min del var jätte roligt. Jag och Richard var hos Jim och Linda fram till typ 01:30 sen var det dags att gå ner till Jimmy och Cindy och efterfesta hos dom med bl.a. Tobbe, Elin, Nille och Sandra.
Även om jag hade roligt hos Jim och Linda så blev det 10 ggr bättre när jag träffade mina vänner. Det var ju lite stelt att fira med folk man inte alls känner..

Hur som helst så var det en bra nyårsafton och igår mådde jag verkligen som jag förtjänade! Stackars mig säger jag bara. När jag hade varit uppe några gånger igår morse så la jag mig på soffan för jag tyckte synd om Richard. Sen väckte han mig vid 14:30 med ett "Hej älskling! Vet du en sak? Vi ska vara på kalas om en timme!" Haha, jätte roligt det kändes. Men vi åkte i alla fall till kalaset. Richards kusin Martina fyllde år :)

Pappa väckte mig 12:30 för vi skulle åka ut och kolla på soffa till mig och när vi väl var ute och kollade så hittade jag en som jag verkligen ville ha... Nu är soffan min och vi ska hämta den i morgon och sen köra och ställa den i lägenheten :)! Nice!

Ikväll är det kalas igen för min kusin Michelle. En sak är säker, jag tänker inte dricka en droppe alkohol ikväll!

Puss & Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0