über najs

Jag älskar sommaren.. Den såklart bästa årstiden!
Nu har det varit sol några dagar och det ända jag vill är att vara på stranden och gotta mig. Men kan jag det? Nej icke.. Istället jobbar jag och tjänar pengar.

Snart dags att köra till jobb igen!
Segt som bara den.. det hade varit gott att lägga sig och sola ett tag


a -> c

Jobbade till ungefär halv 4 idag sen skulle jag och Sandra besöka gymmet ;) Jag hoppas inte på någon träningsvärk i morron, men det skulle inte förvåna mig om jag får det eftersom det var i November jag tränade sist..  Det har varit en lugn kväll. Jag och Tobbe var hos vår morbror och badade innan! Jag säger bara en sak: små barn roar sig lätt ;) haha!

I morgon är det dax för en C tur på jobbet (13:30-21:30).. Vilket innebär att jag kan sova ungefär 6 timmar längre än vad jag gör om jag jobbar A tur! Riktigt najs + att det är Ace Ventura på Televisionen ikväll, muahahah! Chikakahh :P


Förresten! Jag var och hämtade min rosa lilla inplastade lapp igår på posten! HA HA säger jag bara. Varför ska man se så grymmt roligt ut på körkorten? hahaha. Give me a break! ;)

Ha de nice :)


Helsingborgsfestivalen slut ...... redan !

Helgen har gått alldeles för fort men det har varit skoj ;)

Fredag: Jobbade till ca: 15:00.. Sandra följde med mig hem, gjorde ve oss och sånt här innan Helsingborgs festivalen :) Blev en sväng in om familia också, haha. Vi som inte skulle handla något!! På festivalen kollade vi in Rix Fm festivalen ett tag, tog några cider, dansade och hade jätte roligt :)

Lördag: Jag, Tobbe, Michelle och hennes kompis körde till Röstånga marknad och gick där ett tag. På kvällen bar det av  till Helsingborg. En alkoholfri dag för min del så jag körde :) Jag och Emma körde och hämtade Josse i Åstorp - förfest i Ekeby hos Mr. Nagelfil mannen. Hahaha! Så sjukt roligt! Det är inte konstigt att jag umgås med dom nästan varje helg för dom är bäst helt enkelt. "Ingenting att dela, Josse sväljer dom hela" (om Dennis korvar)!
Inne i Helsingborg hade jag och Josse skit roligt! Jag tog en nalle, Bosse, i en sån automat sak grej.. Skit söt! Sen åkte vi karusell med Elin och Malin! Härligt :) Kvällen slutade med att jag körde till Bjuv och snackade skit med Micke, Kullberg och Ulf!

Söndag: Såklart veckans tråkigaste dag! Det har alltid varit söndagar. Men idag var jag och mamma och handlade det sista som jag ska ha på rummet. Nu ska det bara sättas upp på rätt ställe också.


Helt super OK helg..Grymmt nöjd! Det är bara synd att ens lediga dagar går så fort..

Måndag.

Idag har man jobbat och stått i!
Jag och Sandra har förmågan att undvika varandra på jobbet :P haha! Vi har blivit duktiga på att gå om varandra i korridorerna. Så vi blir lika chockade båda två när vi ser varandra, båda tänker "Ah hon är säkert ledig idag"! Men så är de ikke alltid.
Efter jobbet idag blev det lite skitsnack, en cola och spaning i caféterian på sjukan med Sandra P som har gonoreé :) Me like..





Det har varit en bra dag och i morgon är jag ledig . HEJ!


Har man tur eller har man tur?

När jag skulle åka och fika hos mamma och Kristin så missade jag bussen med en halv minut inne i Hbg!! Riktigt segt att sitta och vänta på bussen ju men helt plötsligt kom Sandra och Gisse! Så jag fick skjuts till mammas jobb :D hahaha! Jag tyckte det var lite roligt att dom dök upp där när jag satt och surade efter bussen ;) COOLT!


Det var på tiden

Tänkte informera dom som är intresserade att jag äntligen har tagit mig tid att lägga in bilder! Så nu finns det lite bilder från studenten den 5 Juni på min bilddagbok :) Orkar inte lägga in alla så jag har sorterat ut lite!
Jag har även lagt upp några bilder från min grillfest den 5 Juli... :P

http://saaradenrara.bilddagboken.se

I want to know what love is

Riktigt lugn och skön kväll ikväll :) Alltså har jag inte gjort någonting.
Ledig i morgon, lite sovmorgon. Sara längtar ;) Men eftersom jag jobbar helgen så kommer jag säkerligen inte vara speciellt utvilad till Lördag ändå!!
Pengar - Pengar - Pengar !




Om bara kärlekt vid första ögonkastet hade existerat...


Onsdag.

Gott med sovmorgon men snart bär det av till jobbet :) Jag trivs som fisken i vattnet och det känns skit bra, hihi! Jag är nöjd med mitt val...

Ha de :)


Träning.

Det blev lite träning idag trots allt. Inte på gymmet men det blev powerwalk en lång runda i en av Billesholms fina skogar, hunden bredvid mig och musik inpluggad i öronen ;) Jag hade tempot uppe där ett tag!

Ikväll hyllar jag min sovmorgon som jag har i morron!
Dock dax att sova nu :)


natti natti

kom kom (:



Vi har byggt om lite här hemma så nu bor jag på entré plan :) hihi!
Och jag är faktiskt väldigt nöjd med reslutatet - I'm loving it !

Jag hör INTE hemma i köket

Alla killar säger att kvinnorna hör hemma i köket... Det gör i alla fall inte jag ;)

Jag och Elin vaknade typ samtidigt... rastlösa som vi var så bestämmde vi oss för att baka en kladdkaka!! "Kan du smälta margarinet Sara för jag kan inte sånt." sa Elin till mig. Jo, då gjorde jag de. Men när de va smält så hamnade de inte i bak-skålen, för de bara plashade ut över hela köksgolvet ;) hahaha. Hur fan lyckas jag? Jävla klumpeduns.
De va ju bara att ta fram skureborsten haha! Köket är ingenting för mig!!

Och grannens katt. Den går mig/oss på nerverna! För i helvete - hoppa från fönstret där du sitter varje dag så vi slipper höra när du sitter där och gråter!! haha kattajävel :P


Har ni fest eller?

Fest hos mig igår! Grillning, cider, skitsnack, musik, mys och härligt folk :)
Blev lite som en återförening med några från klassen. Igår var det exakt en månad sen vi tog studenten så det var speciellt moment där ett tag med lite minnen och allt ;)  Synd att vår speciella Emelia inte kunde komma, vi saknade dig där faktiskt.

Där finns ju några exempel och händelser från igår som man aldrig kommer glömma, iaf inte jag och Sandra ;) hahaha!

Bilder kommer upp på bilddagboken när min porriga Sandra har skickat bilderna ;) (Bilderna kommer ha en lite mer exakt beskrivning av vad som hände också, hihi)


Tack för en super kväll igår :) Detta ska lätt göras om.


RSS 2.0