Gåsebäck för satan :P

Det var riktigt najs på Gåsebäck idag ;D

Satt och väntade på bussen vid olympia när vi skulle dit men fick skjuds av Dennis istället ! tack för skjudsen och grattis till körkortet ;)
När vi väl kom dit visste vi ju inte var brandstationen låg så frågade vi två killar som stod där vi hoppade av .. Så pekade dom på byggnaden där vi stod och började skratta som fan .. haha. Lite pinsamt .. eller hur Sandie Candy ;D haha.

På gåsebäck så kollade vi på ambulanserna och kollade i dom sen gick vi igenom utrustningen som finns i dom :) hihi, kul var det också..
Jo, så blev jag ju utpekad att prova en grej .. och det var lustgas ! haha. omg .. Så tog jag 10 djupa andetag som jag blev tillsagd att göra , jag kännde inget när jag väl andades i den men sen, fy faaaan vad det snurrade i huet ..  jag bara : "Oh fy fan vad det snurrar i bollen" . så började alla asgarva .. jag såg nog ganska full ut också ! Kunde inte stå på benen och det varade typ 5 minuter på mig haha.. Lättpåverkad ;D

Men det har varit riktigt kul i eftermiddag :P Längtar tills nästa gång ..

PUSSSS . <3

....

Gick till körskolan efter skolan ju .. Så sa hon i reseptionen att jag skulle gå på ngt informations möte först innan jag kunde skriva in mig.. Vilka är varje måndag 18:20... jag som hade lust att smälla 10.000 spänn idag ;D haha. Så sa hon så "När du har varit på det mötet DÅ kan du skriva in dig så du vet vad du ger dig in på" .. Hrms :S vad går dom igenom igeltningen ? haha.

Då hade jag haft råd med den fikan ändå...
"Hallå snäckan ska vi ta en fika, du bjuder ?" haha. dommis .


Gåsebäck i morron på Ambulansen, vet inte riktigt vad vi ska göra (?) men ska bli spännande ..

Och ett stort PLUS till vår engelska lärare som flyttade fram läxan tills nästa vecka ;P Naaaajs.


Adios.

All alone, laughing in the bibliotek :P

haha. sitter här i min ensamhet, bara några få andra personer här inne i biblioteket på skolan och skrattar för mig själv ;P Hade jag varit hemma hade jag säkerligen asgarvat men kan inte hjälpa det när man snackar med ett flummhue på msn :D

Det är inte ofta jag stannar kvar på skolan när jag har slutat .. :O Meeen ska faktiskt ta mig i kragen och skriva in mig på körskolan :) Så sitter och väntar på att Emma femma ska sluta !!



Pusss <3

(:

Haha, bussresan ner till knutan när vi hade slutat ! Hahaha omg ..

När vi hoppade på var han helt glad och trevlig , ovanligt för att vara busschafför på eftermiddagen ! Så sa han typ ngt såhär i högtalaren "Jaha, ni töser där bak, det är väl rättså onödigt att trycka på stoppknappen när jag ändå är påväg till slutstationen, men ni ser ju sååå intelligenta ut, tror ni inte att jag stannar där? Ja iaf, ha en fortsatt trevlig resa och låt bli stoppknappen" hahah. så var det tyst i några sekunder sen började exakt alla på bussen asgarva ;P hahaha. fy faaaan vad vi garvade ;)

OMG LOL NOOOOB ;D

"Dededede känns som att stolpen lutar" ... hahahah.


Pusss . <3


Bjuvsfestivalen once again .

Var bjudna till Dick och Fia igår på middag innan festivalen .
Riktigt god mat och mätta blev vi :P
Gick ner till festivalen vid ungefär halv 10 så gick jag, Emma, Sophie, Sassa, Hampus & Hansson åt varsitt håll ! Haha kul att träffa en massa folk :D De é najs . riktigt kul faktiskt !

Sen när vi satt vid Fyrkanten när Älsklings-Malin och Nicke också var med så hade vi skiiiit kul .. Fy satan som vi skrattade, vi skrattade så vi knappt fick luft ;P hahahahah...  (vill inte skriva vad det var här i bloggen så alla kan läsa de) !


Tack för igår allihopa :)

Idag så har jag väl inte mått 100 .. Och Emma skulle jag ringt när jag hade vaknat till så jag får väl ta och ringa henne nu ;D haha . har varit heeeelt off sen jag vaknade ..


Bilder från helgen laddas upp på Bilddagoken inom kort...


Pussss . <3


Bjuvsfestivalen ;D muahah


Satt och röga vattenpipa till 10 igår kväll, så jääävla gott.. "Mitt namn är Bosse Ringholm" ;D hahaha. ..  sen åkte vi till Bjuvsfestivalen haha eller ja, festival och festival .. vet inte om man kan kalla det det riktigt men sak samma ;)

Kul hade vi iaf, Jag och Emelia ;D haha. orkar inte skriva alla vi träffade där man det var ganska många . iiiih ..
Satt och drack hemma hos mig innan sen fortsatte vi ju i Bjuv. Jag hade precis öppnat en cider och satt en klunk så kommer det en vakt .. Jävla vakt :@ grrrr. dumbum. - jag fick såklart hälla ut den.. men men .


Idag ska jag iaf till Dick, Fia och Michelle .. som alltid på lördagen på bjuvsfestivalen .. Men denna gången ska vi fira Fia för hon fyller 35 år nästa vecka :)

Ses i Bjuv .. Har såklart mobilen med mig . ;)
Pussss . <3

Back in hell ?!

Mja inte riktigt helvetet men är i skolan nu .. :)

Börjar halv 9 och har först ambulanssjukvård sen ambulanssjukvård sen lunch sen ambulanssjukvård och sen slutar dom med vanlig sjukvård och då har vi ambulanssjukvård tills 4 idag :/
Lite segt men jag och Saaaaandie ska äga fett hela dagen . hihihi..

Haaa dee ..

Välkommnar det nya - OP3C !

WOHO, nu har vi börjar i OP3C ;) Känns konstigt att det är sista året på gymnasiet - blandade känslor.... Vi har riktigt roligt i skolan och jag gillar dom något otroligt (finns undantag), så man vill inte sluta för det . Men på samma gång vill man sluta så man kan jobba och tjäna sina egna pengar, flytta hemmifrån osv .

Kollade mina inval innan också - gissa om jag gick Hår, Hand och Nagelvård ?! Aaaa ja att jag fick . blev helt glad ;) Få gå en kurs man kan och är intresserad av . Riktigt najs detta.. Fick också reda på att jag och Sandra fick praktik på Ambulansen nu i höst ,  v. 39 - v. 43 . Ska bli spännande :)




Pussss . <3


Sista dagen på sommarlovet :/

Blev ingen uppdatering igår efter Vallåkra så skriver det nu :P

Var på Vallåkra ungefär vid 10 igår, så gick jag och Zarah på ett håll och Robin och Chrille på ett annat. Riktigt många fina bilar och fina ljudbyggen :P

Jag och Zarah träffade bl.a. två Göteborgare ;) hahaha .. mongolider men roliga . Synd att han ena va så ful när han tog av sig solglasögonen ;) hahaha.

Efter Vallåkra så stack jag, Emelia, Emma och Mikaela i Malmö :P Så jääääävla dött, fy fan säger jag bara ... Malmö är ingen stad för mig !
Men så bestämde vi att vi skulle dra oss mot centralen så vi kunde åka hem .. Gick där något tåg ?Nej det gjorde det ju inte ;) hahahahaha. fy fan, Vi fyra strandsatta på Malmö Centralen .. ;)
Sen satt vi och väntade på Robin där ute så kommer där hur många idioter som helst .. Dom gav oss iaf ett gott skratt !

(Men men , lägger upp bilder från bl.a. gårdagen på min bilddagbok .)


OCH idag, när jag vaknade kollade jag mobilen så hade den ingen kontakt med nätverket eller vad där stod .. Så stängde jag av den .. Och så gick den inte att starta igen .. GALEN MAN BLIR PÅ DE JÄVLA NOKIA SKITEN :@ blaaaaaah. Jo så nu får man ut och lämna mobilen på väla igen ...


Hejsan svejsan ...

Vallåkra nästaaa !

Robin, Christian och Zarah lyckades locka med mig till Vallåkra idag :)
Efter många om och men fick man ju med sig !! ;D men det ska bli kul att gå där och kolla läget .


Uppdaterar senare idag efter gårdagens ståhej ;) haha måste läsas . haha.. überrolig kväll igår . muahaha


PussHeeej :)

Gat damn street racors ;)

Så här är det .. var i Hbg igår, riktigt många fina bilar , men dom bilar som var så jävla snygga hade ju grymmt fula förare .. varför ska det vara så :S? Jo för att man har ju oturen med sig vart man än går ?!

Var iaf där inne med bruschan och Eddie :) Hade ungefär lika kul som en vanlig fredag där inne .. Riktigt mkt bilar men lite race (som vanligt) för att polisen kom och började sin metod - jag citerar (ungefär) "Vår metod är inte att ge ungdomarna böter, vår metod är att störa ut dom" ! haha, pantade i huet om jag får säga så ...

Och så måste jag citera Eddie vännen - "Men Saaara , sluta putta-knuffas" ;D haha så jävla bäst .. det var faktiskt dagens (gårdagens) ;)

Ikväll ska jag och Emma in till stan med Robin :) Blir säkert skoj men får nog ta med en normal skiv annars får man lyssna på kass musik hela kvällen :/


Hejsan svejsan .. :)


Nu var det slut ;)

Nu är det slutjobbat , iaf på schema :) Så jävla gött ye !

Dom gammla var så söta mot mig idag ! Fick t.o.m. en dikt av en gammal man som är ny där från i sommar :) Så riktigt söt han är .. hihih !


Äntligen har Vallåkra-helgen kommit som man har längtat efter nu sen ett år tillbaka :) Och blir det som man har tänkt sig ? Nope , blir ju inte det ! Just nu sitter jag hemma och tråkar som sören :/ Iiiisch..
får la se hur det blir ikväll och resten av helgen !


Och sen börjar man ju skolan på Tisdag . ska fan blir roligt att träffa alla andra , mina älskade älsklingar .. Honaaays ;)


Pusss <3


TVÅ DAGAR KVAR (:

I Måndes jobbade jag , sov när jag kom hem sen var jag grymmt rastlös .. Ringde Emma och kom på att Väla var lösningen ;) Gick där ett tag - kollade bl.a. resor . och hittade en lämplig :) Gottis !

Igår var jag ledig , riktigt najs . Bestämmde mig för att vara lite social så åkte buss till Bjuv och besökte min mormor och morfar . Så söta dom kan vara ibland . hihi !
När jag kom hem var det dax för middag sen åkte jag, mamma och Robin till IKEA :) Köpte en kudde som antagligen är bra för min nacke och en cool trasmatta till mitt rum ;p

Idag har jag jobbat igen! Sov när jag kom hem , har varit konstigt trött nu flera veckor :/ Menmen , TVÅ DAGAR KVAR på schemat sen är jag ledig i helgen . Naaajs :)


Hej hopp / kallestropp ;) (Fyndigt eller hur, haha? )
Pusss . <3


(: Miiiiiiiip

Muahah .. lekte med Robin ett tag igår kväll , var och glodde på film med/hos Christian och med Viktor (?) . Var hemma vid 1 tiden inatt riktig jävla sleden .. skulle upp kvart i 6 i morse för att jobba :/


Nu ikväll har jag varit på en mysig utflykt med kära familjen min <3 Jag , Mamma, Pappa, Robin , Tobbe & Jenny vår egna lilla ryska Olga ;D ! Oh vad mysigt vi hade .. körde till Sofiero kiosken och åt glass , stora jävla glassar istället . krydd alltså ! (bilder på bilddagboken inom det snaraste , muppa sig nu iaf så inte idag)
Mega kul kväll . Skrattat åt Tobbe så jag började böla .. minst 10 ggr alltså ;)

ääääälsk ´´ .


Sova nu - jobb i morron :/

Pussss & godnatt .


BJUVSBADET ;P

Muahaha .. Ledig idag så var och flummade & givetvis badade med Olga (Jenny) & Sundsvall (Emma) på badet idag ;P stackars Emma hade en ful randig bikini hon lånade av Jenny ;) haha !

Så jädrans stekigt väder det har varit nu flera dagar , riktigt nöjd med värmen :) Riktigt göttansväder .
Äntligen är sommaren här !

 
Detta är najs som sören ;)


Usch ja .. 
& så ringde dom från jobb i förmiddes
 - behövde folk i morron så får hoppa in och jobba från 07:30 till 15:00 .
men spelar inte så stor roll , jag behöver ju pengarna + att jag jobbar helg så det är go OB :)


Pusss & kram <3

(:

Var på bio igår med Emelia-hjärtat <3 . Skulle igeltningen se Evan - den allsmäktige men bytade till Ciao Bella istället . De va najs - filmen var faktiskt bra  .. och som Sebbe sa: "oooooooh en massa naken scener, så jävla gött" .. haha och han var ju helt extas när han berättade det också , så jävla sött ! ;)

Åkte med Robin på Street Race sen, ganska mycket bilar ute faktiskt, najs väder ju ! Sen blev det Stattena , så satt vi och pratade med Maousen och hans kompisar ett tag ..


Idag har jag varit på Familia och City Gross med Jenny .. :)  haha usch , fick ju klättra upp i vagnen och ta shampo som stod på översta hyllan och jag hade kjol på mig, tur att jag hade leggings under :P  Oh my gud,  men det var kul iaf .. ;)
Har inte gjort så mkt annat idag och ska nog inte göra något mer nu heller :) Slappe vid tvn med päronen ..


Ciao ! <3

iiiiih <3

fan vad glad jag blev igår ... iiiiiiiiiih ;)
denna gången kommer det gå bättre, det är jag nästan 100 på.
Hoppas med hela mitt hjärta att det går alltså !!


Nu ska jag nanna, jobb i morron ..

Pusss & godnatt <3


RSS 2.0