Och hur i helvete hamnade jag där?

Sex and the city filmen.. För fan mannen, se filmen om ni gillar serien! Den är grymt bra :) Super!

Torparedagarna i Åstorp denna helgen. Den ända helgen man har något att göra i Åstorp? :).. Bl.a. Jag, Elin, Malin, Josse, Tobbe och Danne (bara dom jag vet/kände typ) rockade loss i öltälten.. Haha helt utflippad och riktigt rolig kväll! Smällde inte ett ända ynka öre (förrutom kinamat till mig och Elin) så det blev en billig runda :D
Mongo bilderna kommer att laddas upp här på bloggen och på min Bilddagbok :) hihi


                      "I wear short, short"


Sex and the city (:

Var och hälsade på på Vårdcentralen i Bjuv igår! Eftersom jag har varit yr mycket på sistonde, svimmfärdig och illamående så var det dax för en riktigt undersökning!
Jag tackar inte för mitt låga blodtryck, vatten i ögonen och blåsljud i hjärtat (som uppstår eftersom klaffarna i hjärtat inte sluter tätt). Däremot tackar jag för att jag inte var gravid och för att jag ska få en tid till undersökning av hjärtat.
Hela dagen igår bestod av att oroa mig över hjärtat.. Men idag känns det annorlunda! Läkarna vet ändå vad de håller på med och det finns ju medicin för nästan allt (om det nu skulle vara något).

Hur som helst så har jag och mamma har varit och handlat blommor och varit på Maxi idag, så hämtade vi min bror på sitt jobb när han slutade.. Så stod jag utanför bilen när han kom ut, övningskörnings skylten hade jag plockat bort  för jag kännde för att lura skiten ur honom :D haha när jag stod där och väntade på att han skulle fatta vad som fattades så blev jag överlycklig! Jag kännde riktigt hur jävla lycklig jag var över att skippa skylten! Var dock tvungen att sätta tillbaka skylten igen så det var inte lika kul :D Hoppas tiden går fort så jag blir färdig snart :D jag vill jag vill jag vill!

Ikväll blir de bio, Sex and the city. Hoppas att den är lika bra som alla säger att den är! hihi.

Ciao


4 Dagars Ledigt

Midsommar var skit roligt :P Kan inte släppa de alltså.. Haha.. Jag menar DET.. Det är DET jag menar! Vissa grejer man diskuterade, så jävla roligt ;) Ajja nog tjatat om det.

För övrigt har jag tagit det lungt i helgen.. Jag och mammi städade och ränsade vindarna igår, haha. Jag äger nog hälften av vindarnas innehåll. Sicken massa skit jag har alltså!! En massa gamla leksaker, barbie dockor, bokmärken, Spice Girl bilder, nallar och en massa till :P haha, sånt är rättså kul..

I morgon är det dax för jobb igen :) Pengar, pengar! Snart helg.


Sleep tight .Ciao


Midsommar 2008 - One of a kind

Festen igår vad helt sjuk och utflippad :P Jag hade riktigt roligt och detta ska göras om igen, tro mig!
Detta årets midsommar fest går inte att jämföra med andra midsommar fester eftersom detta var en fest i en klass för sig ;) haha.. One of a kind.

Minnesvärd fest och riktigt goa personer :)
 Igår var helt enkelt bäst.

"Jag respekterar díg och bostongurkor."
- Judas när han skulle ringa till 118118 och Helsingborgs taxi. Zlatan och Chippen skulle hem förstår ni :P



Våra kända Popcorn Pussar


Maxat


Natta mat

Fler bilder finns på min bilddagbok - saaradenrara.bilddagboken.se

Tack underbaringar för en maxad och rolig kväll.
Ciao


Tjing Tjing

Tisdag idag : Woho!! hmm.....not
Andra dagen på jobbet idag :) Jag trivs bra där och det känns bra att ha praktiserat där innan, så jag känner personalen och känner till avdelningens rutiner :) Men bredvidgång gäller för mig denna och nästa vecka ut... goood så man hinner vänja sig vid arbetet och tempot!

När klockan slog halv 4 slutade vi. Då rusade jag och Sandra ner på S plan och kollade in styrketräningslokalen! Jag menar, vi är ju biffar ;) AKTA!, haha. Den såg faktiskt riktigt fräsch ut och fina maskiner. Kan hoppas att dom är bra också. Jag får väl ägna lite tid där några minuter efter jobbet i sommar. Gratis träning och allt ;) Naaajs!

Istället för att ta bussen hem blev det att ringa Micke, ta en cigg och snacka mängder med skit på 10 minuter, fick erbjuden skjuts till mammas jobb och övningsköra (=fuck) hem... Jag kunde tagit 20 i 4 bussen men jag åker hellre bil hem + att Micke trots allt är rolig också :D Du är bra vännen!

Chillen chillen ikväll, home alone och det är najs ! Förrutom att jag kan känna mig lite ensam när det är reklam på tv.. Det är normalt då när jag brukar snacka sönder mina föräldrar ;)


Peace Out


Hejdå ledighet - hejhej pengar ;)

Min kära semestervecka är slut nu :) Skönt med lite ledigt.. Jag har bl.a. varit på körskolan varje dag denna veckan, varit och shoppat och varit på arbestförmedligen med Emelia. Var på grillfest hos min faster i Fredags. Haha det var faktiskt jätte roligt, haha. Det är inte ofta man sitter och röker vattenpipa med sina föräldrar och sina fastrar :P 

Men allvaret börjar i morron :) Har jobb över sommaren på Avdelning 46 på Helsingborgs Lasarett.. Eftersom jag har praktiserat där innan så tror jag att jag kommer trivas. Det ska bli roligt och spännande att börja jobba där.


Peace


Bättre sent än aldrig (:

Längesen jag bloggade.. Man kan ju inte ha tid till allt här i världen!

Studenten har i alla fall varit och hela veckan var grymmt rolig :P Skit kuuul! Bilder kommer upp på bilddagboken från hela student veckan när jag har tid och lust att ladda upp :) Tack för en helt underbar veckan och inte minst student dagen. Hade skit roligt i torsdags med mina nära och kära och fick jätte fina presenter. Det tackar jag för :)

Annars leker livet som vanligt... Har haft "semester" denna veckan och inget speciellt har hänt mer än körskolan och min födelsedag (Tisdags) ;) Inte för att den dagen var speciell mer än presenterna och att alla helt plötsligt skickade sms och ringde.. Först var jag på körskolan halva dagen sen sov jag resten! Sug mig - inte alls kul att vara sjuk på sin egna födelsedag :(!


Ciao

Tisdag

Restaurang, Steak House och Wallmans igår ;) riktigt roligt. Nu känner man verkligen att studenten är vääääldigt nära .. Blandade känslor men denna veckan kommer vi alltid minnas för vi ska ha skit roligt ;)

Jag och Sandra sov ca 4 timmar inatt för sen var det dax att ta båten till Ven och cykla tandemcykel ;) Lite vingligt i början men de löste sig :D Stack till stranden där och snackade lite skit och solade.. Det var roligt det också . Och jag bjuder på min bränna. Väldigt porrigt nu till studenten! Dra mig i dalen så fyl bränna :D haha!

Ikväller blir de Hamnpaviljongen, Steak House och Swea :) Hoppas det blir lyckat.. hihi


Puss :)

Studentveckan

I morron inleder vi sista veckan på gymnasietiden.. Detta kan bli väldigt spännande. Inga gränser eller vad säger ni? :D

Såhär ser veckan ut:
Måndag: Restaurang och sen Wallmans - syppe :D hihi
Tisdag: Cykling på Hven med 2C på dagen. Tänk er, mig och Sandra lite bra i gasen fortfarande på en tandemcykel ;) haha! På kvällen blir det Hamnpaviljongen och Swea Båten.
Onsdag: Göra ve lastbilen/flaket till studenten. Danmark och grillning på Gröningen? Och Bowling på Olympia.
TORSDAG: Fucking studenten.. Jag kan knappt fatta att det är så snart vi ska ta studenten ;) Riktigt roligt ska det bli hihi.. FYYYY FAAAAN VAD VI ÄR BRAAAA ;)


Jag kommer leva livet denna veckan <3 ;)

RSS 2.0