2009/11/29

Igår var jag och Richard hos hans föräldrar och åt middag. Mycket god mat och trevligt sällskap :)! Det tackar jag för.
Jag sov hos Richard inatt.. Jag tycker verkligen inte om den jädra madrassen för jag har alltid lika ont i kroppen när jag vaknar! Jag hyllar min egen säng ;) ♥ !
Nog tjatat om det.. Idag ska jag och min kära vän, Elin, baka lussekatter och kanske något annat gott! Får se sen ikväll om huset behövs storstädas!
Förra när vi var hos Elin och julbakade så hade hon mjöl i hela lägenheten ;)


Ha en bra dag.
Puss & Kram


2009/11/28

Nu sitter jag här framför datorn igen! Jag hade nog behövt att börja göra ve mig för jag och Richard ska till hans föräldrar och äta ikväll :) Men ibland blir det bara så att man fastnat här!
Jag letade upp gamla disketter för typ en halvtimme sen som jag, Elin och Emma sparade bilder på när vi gick på Hägstadiet. Jag har inte kollat på dom bilderna på flera år. Eftersom min dator inte har sån till disketter så ska jag ta med dom till Richard och bränna över dom på en skiva! Shit som jag kommer skratta, jag är riktigt nyfiken :D!

Jag hittade bilder på mig får 2005 som låg på min externa håddisk nu också! Jag är bara tvungen att ge er några smakprov från den gamla goda tiden! Se och njut ;)
(Klicka för att förstora)









Haha, den gamla goda tiden var det ja :D

Ha en bra kväll allihopa !
Puss & Kram


2009/11/27

Jag har fått hicka! Mina gäspar avbryts hela tiden, lite störigt! Någon tänker på mig kanske? Hmm, vem kan det vara :)?!

YES! Jag fick tillbaka min dator idag. Danne har gjort vid den till mig för den var lite skum. Nu är den formaterad osv. Tack så mycket min vän! Nu är den mycket bättre :)!

Efter jobb idag så körde jag, Elin och Tobbe och fixade present till Robin! Nu är det fixat så nu kan man stryka det från sin "Att göra"- lista. Efter det så blev det en tripp in på City Gross för Tobbe och Elin skulle handla.
Nu sitter jag och väntar på att Idol ska komma igång igen,
sen ska jag sova hade jag tänkt!


Ha det bra allihopa :)
Puss & Kram

Ps! Kött & blåbär, fi fän ! ds.


Dagens

Humör: Glad men trött.
Gjort: Varit och handlat på Maxi sen Väla och Ikea med Sandra och Emelia.
Planer: Titta lite på Grannfejden sen sova.
Ser på: Grannfejden.
Lyssnar på: Ljudet från Tvn.
Dricker: Vatten.
Äter: Inget.
Klädsel: Joggingbyxor och en tjocktröja.
Bästa: Att jag har varit på Väla och Ikea utan att handla någonting ;)
Sämst: Att min dator är konstig, grr!
Väder: Mörkt, molnigt tror jag.
Vill ha: Nästa vecka :) Då flyttar Richard, hihi.
KÄRLEK: Till min bror, Robin. Han flyller 22 år idag:) Grattis!




Puss & Kram

Torsdag

Igår var jag ju på Vårdcentralen för ett läkarbesök! Jag trodde att min läkare skulle envisas om den där röntgen jag vill ha, men icke! Hon undersökte mig, förklarade lite som jag ändå fortfarande har svårt att förstå, sen sa hon att hon skulle skicka en remiss till röntgen. Jag som var förberedd att behöva tvinga henne att skicka en remiss men eftersom jag inte behövde använda min ilska så var jag riktigt glad när jag gick därifrån! Första gången på en evighet man kan gå därifrån och känna sig nöjd.
Min läkare sa även till mig att jag skulle börja träna upp alla mina muskler, så snart kommer jag förhoppningsvis bli lika duktig som Elin och börja träna :D

Idag har jag varit på mitt första besök hos min nya tandläkare. Hon var super trevlig och även när jag gick därifrån så var jag nöjd. Mina tänder var sååååå fina (bara lite missfärgningar av mitt te drickande och mitt rökande som fanns att åtgärda.).

Det känns som min tur dag idag på något sett! Snart ska jag och Elin bege oss till Väla och IKEA för hon ska handla som satan för sina presentkort :)! Hon är allt lite galen!



Puss & Kram


Onsdag

Det har hänt ganska mycket sedan jag bloggade sist.
I Lördags fyllde min kusin Magnus 25 år - Grattis ♥!
Samma kväll/natt blev en av mina andra kusiner misshandlad av vakterna utanför Cardinal. Jävla stolpskott! Vänta bara till den dagen då ni blir misshandlade som han blev :(! Fy fan, jävla svin rent ut sagt!

För övrigt i helgen hände det ingenting speciellt.
I måndags jobbade jag men innan jag började gick jag in om Elin. Ni anar inte hur bäst den tjejen är. Jag älskar dig gumman ♥ Tack för att du finns.

Igår kom Richard hit så gick vi en lång runda i skogen med min hund. Kvällen var lugn som vanligt! Och det bästa som händer om tisdagar är ju såklart.... - Deperate Housewives. I Love It !


Idag ska jag till läkaren. Jag ska se om jag kan få komma till ännu en röntgen av min rygg. Hoppas att hon är så snäll idag så hon skickar en remiss. Annars ska jag byta till Capio Kliniken i Klippan omedelbart!
Det är snart 9 månader sen jag och Elin körde och krockade och jag har fortfarande inte fått reda på vad som är fel med min rygg! Där måste bara någonting, det är jag hundra på, annars hade jag inte gått och mått såhär.
Men men, jag får la se vad läkaren säger sen om en timmes tid!

To be continued.
Puss & Kram


Fredags mys :)!

Ikväll är det Fredags mys i soffan som gäller och det är Idol som visas på tvn!
Efter Idol ska hoppa direkt in i min älskade säng och sova för jag ska upp tidigt i morgon och jobba :)!

I morgon kväll är det massor med mys som gäller för då kommer Richard hit! Jag ska även vara taxi åt mina päron för dom ska på fest så det är jag som står för kvällsmaten i morgon! Hoppas att det blir ätbart, haha!

Nä nu ska jag återgå till tvn och Idol

Puss & Kram

Good morning allihopa everybody :)

Igår eftermiddag/kväll var jag otroligt trött och mådde pyton, så jag tog mig en "powernap" (om man nu kan kalla det för powernap) mellan 17:00 och 19:00! Ni kan tro att det var skönt att sova. Dock kändes det som jag hade sovit i 5 minuter så jag gick och la mig vid 21:00 igen.
Och i morse vid 07:00 tiden vaknade jag och kom på att jag hade glömt att ställa klockan till idag! Jag hade inte försovit mig men när jag jobbar eftermiddag brukar jag ställa klockan på ungefär halv 10!
Jag kunde slumra lite grann till 9 tiden sen var det dags för mig att gå upp... Så en god morgon kanske det inte riktigt var!?

Jag har i alla fall haft tid på mig att göra i ordning på mitt rum! Dammsuga, plocka upp från Ullared kassarna och lite sånt. Men nu sitter jag bara här och väntar på att jag ska köra till Elin. Jag läste precis på hennes blogg att hon inte alls mådde bra igår så jag får hoppas att hon mår bättre idag <3 Nu tror jag att jag ska ta och ringa till sjuklingen!

Ha en bra kväll.
Puss & Kram

Dagens

Humör: Glad :)
Gjort: Varit på Väla och varit hos min "moster" Jessica och grattat henne :)
Planer: Äta middag sen tv kväll antagligen.
Ser på: Inget.
Lyssnar på: RixFm.
Dricker: Fanta.
Äter: Inget men snart blir det Köttfärslimpa till middag.
Klädsel: Jeans leggings, långt linne och en kofta.
Bästa: Att jag har träffat Jessica idag.
Sämst: Att jag börjar bli lite trött.
Väder: Molnigt, kallt och mörkt.
Vill ha: Januari så jag kan flytta till min lägenhet!
KÄRLEK: Till min underbara man <3 Jag är så fruktansvärt kär i honom.


Puss & Kram


9 November

Jag har precis suttit här och skrivit ett ganska långt inlägg och så lyckas jag radera allt... Något störigt, haha! Så klantig jag kan vara ibland!

Idag är jag (tråkigt nog!) trött och seg för jag har jobbat 26 timmar. Efter jobbet körde jag hem, glodde på tv och åt middag sen körde jag och hälsade på Emma. Nu sitter jag här hemma igen och glor. Men jag längar tills i morgon för då jag ska till Ullared med min älskade kusin. Vi ska ha riktigt roligt! "Kondiskaka" i repris (intern skämt)!

och jag saknar mitt fina hjärta! Fastän vi träffades igår så känns det som att jag inte har sett honom och pussat på honom på SKIT länge!
Jag saknar närheten av min kärlek <3



6 November

Jag började dagen på jobb (jobbade natten med Elin inatt). När jag slutade, vid halv 9 tiden i morse så körde jag hem och ringde Vårdcentralen. Jag började få riktigt ont i örat igår och det håller i sig fortfarande så det var bara till att åka dit och sitta där en timme och vänta! Med en handskakning med läkaren och ett samtal på 1 minut så fick jag utskrivet örondroppar som jag ska ta nu i 7 dagar ungefär.

När jag hade varit på Vårdcentralen körde jag till Oasis och solade ett tag. Varför somnar jag alltid när jag solar? haha. Tänk om jag börjar snarka? haha skit kul ju!

Sen körde jag hem, tog det lungt till mamma hade kört till jobb sen började jag storstäda huset :)! Har varit riktigt duktig idag tycker jag! Jag är mycket stolt över mig själv för att jag tog mig i kragen och verkligen sorstädade hela huset!! Otroligt.


Nu är det ju Idol som gäller och Fredagsmys med coca cola, chips och dippa :)
och snart kommer min underbara man <3


Puss & Kram


2 November

Såja, nu har snart denna dagen också gått!

I eftermiddag blev det såhär att jag och Elin åkte till IKEA och kollade på en soffa jag kanske ska köpa och sen blev det en Hot Dog på Familia. Efter Familia körde vi till Elins pappa och började sortera Elins gamla saker! Haha. Shit med bråte den tösen har alltså ;) haha!

Aja, nu är jag helt slut och det är dags att gå och lägga sig! Ska upp tidigt i morgon för jag ska jobba extra!

Puss & Kram


Dagens

Humör: Ganska pigg och glad.
Gjort: Ätit frukost änsålänge.
Planer: Jag tar dagen som den kommer.
Ser på: Inget.
Lyssnar på: RixFm.
Dricker: Min C-vitamin.
Äter: Inget.
Klädsel: Mjukis byxor och en tjocktröja.
Bästa: Att jag har sovit så gott.
Sämst: Vet inte?!
Väder: Tråkigt, molnigt, kallt och blåsigt höstväder.
Vill ha: Nycklen till min lägenhet.
KÄRLEK: Min kära säng. Jobbigt att ta sig upp i morse.


Puss & Kram



RSS 2.0