Ödåkra - Väla

Dagen började med att jag sov alldeles för länge så det blev ingen läxa gjord. Sen ville min bror inte följa med mig till Väla så jag åkte själv (vad förväntade jag mig?) Det slutade i alla fall med att jag åkte hem, 2 linnen och en "tröj-tunika" rikare, dock fattigare på kontot!! Men inte surar jag för de för det är meningen att dom jävla pengarna ska ta slut!!

klicka för att förstora
  

hejhej

5 dagar ledigt (:

Efter det nationella provet idag åkte jag hem.. Somnade på soffan och vaknade efter 3 och en halv timme. Det är härligt när man inte har något annat som ska göras..

Nu är det bara min egna rapport till projektet som ska skrivas och lämnas in på onsdag, svenska nationellt muntligt på måndag och det ska skrivas ett PM till de också.. Prov har vi gott om, så det räcker och blir över, fram tills studenten.
Ska bli skönt att ta slippa tänka på skolan, prov och allt sånt!

I morron ska jag försöka plugga lite och sen bär det av till väla tror jag.. Shopping till friluftsdagen då vi ska vara 80-tals klädda ;D

Och vad händer i morron kväll? har inget bestämmt så kom med förslag.. Valmorgsmys?



Tja


Skolan - rena döden just nu!

Trodde man skulle vara något utvilad efter praktik och lov men icke.. Det har inte hållt i sig i alla fall !
Vi har liksom skriftligt nationellt prov i morron i Svenska B så därför man är lite deprimerad just nu...
Och plus att det ska råskrivas på Projekt rapporten i morron efter det nationella också! Pallar inte med allt nu.. Det går in och ut genom öronen och jag har inte ens lust att lära mig det så därför fastnar det inte överhuvudtaget..

Men som Emelia precis skrev till mig (något i stil med): Det är inte lönt att oroa sig för saker som kommer i morron!
Bruden har faktiskt en poäng i de hela :D


Godnatt

Kristihimmelfärdsdag/Första Maj.

Så jävla roligt vi ska ha på Torsdag :P Man får hoppas på att det fina vädret kommer till byn som senare följer med oss genom Åvarp, Stenestad, Kågeröd och sen tillbaka till Billesholm igen :)
Förfest hos min innan cyklingen och förfest innan parken på kvällen antagligen..

Längtar tills Torsdag jomen!!!!


Ha de :)

...

"Praise the lord for this... penna "
Av Micke (detta var bara ett av Mickes många uttryck idag)
---

Människa.. Man kan inget annat än att skratta åt dina uttryck ;) haha
Och vi har precis startat en helt ny religion och den äger fett mycket. Det är en special anpassad religion för såna som oss :P
Kings of Kings!



Dax att krama kudden
GODNATT

KINGS OF KINGS ;)

AKTA jag äger dig.......naaat!


Hur som helst så har jag varit ute på shoppingrunder både igår och idag så nu har jag allt till balen och studenten! Balklänningen är hos sömmerskan för redigering, studentklänningen är köpt, skor är köpt.. Jaa, allt är köpt :D Känns skit bra för nu slipper man oroa sig längre.. Har haft flyt hela helgen, det tackar jag för <3

Igår var det mys hos Hampus.. Jag, Sandra, Emelia, Hampus(såklart), Hansson, Micke och Elg :P Satt och snackade en massa skit, röka vattenpipa, spelade spel och hade allmänt kul :) Längesen det hände något i den stilen! Men Kanada är ändå en stad i USA och Bulgarien är en stad i Grekland ;) Jag bara älskar mig själv så jävla mycket, hahaha! Dom fick jag bjuda på!

Ikväll vetefan vad som händer, bär väl av till Helsingborg som vanligt :P Ska ut och hitta på hyss!!
We are Kings of Kings så AKTA!



Kramis bananis

Rest In Peace

Var på begravning idag. Min gamla mentor - världens bästa mentor dog i cancer :(
Fast än att vi inte har träffats på länge så känns det så tomt utan henne, saknar henne redan! Jag hälsade på henne ibland på skolan och det var ju henne jag ville hälsa på. Nu är det ju helt tomt. Men tyvärr ska alla gå den vägen men hon dog i tidig ålder!
Begravningen var fin, precis som hon hade velat ha den (förrutom dem små glöttarna som satt och fnissa och petade på varandra framför oss).. Att ta förväl och lägga blomman när kantorn spelade Amazing Grace var jätte jobbigt, kunde knappt andas för jag bara grät och grät..
Det känns som jag har gjort en god gärning. Jag fick chansen att ta farväl :)

Efter begravningen hände något som var riktigt underligt. Vi hade precis snackat om Sindys stulna cykel i bilen så kommer det en kvinna på den cyklen när vi stod vid Bilisten.. Så Sindy fick tillbaka cyklen men vi kunde inte få hem den. Då kommer det en snäll människa och erbjuder sig att låna ut sin cykelställning till bilen om hon lämnade den sen igen.
Vad är oddsen att någon kommer på ens cykel precis när man snackat om de? Och vad är oddsen att en vilt främmad människa kommer fram till en och erbjuder utlåning av en cykelställning?
Kanske lite glöttigt men jag tror att det var Agneta som ville ha något sagt med de. Sånt händer bara inte...


Hoppas att du har det bra, en vacker dag kommer vi ses på andra sidan.
(men inte än för jag har en massa jag måste göra, vill inte lämna alla än <3)


Snart valborg - 06 i repris?

Året var 2006 och valborgsfirandet var i full gång på Kyrkbacken..Det är LÄTT den bästa Valborgen jag varit med om i mitt liv :D hahaha
Jag och Sandra snackade senast om den i skolan idag (tror jag att det var). Vi snackar om den festen hur mycket som helst :D Kan det vara för att vi hade så sjukt roligt?! hahaha. Emelia och Mikaela gjorde hela festen... (vill inte vara taskig så ska inte gå in på detaljer). Den kvällen var bara utflippad, ingenting som stod rätt till :P


Sitter och små skrattar för mig själv nu, vilket nog ser jätte roligt ut men det skiter jag i för just nu har jag roligt i min ensamhet :D haha..

Dagen slutade med ett välbehövt skratt.
Dax att krama kudden / GOD NATT

Kram


...

 

jättefint väder idag också ju, så det blev chilleen i solen idag :)
Hoppas att det fina vädret är här för att stanna.

Balskor (:

Hämtade mina balskor igår,
ska bara sy upp klänningen också
(:

image12




...

Vårvärmen och solen är äntligen här!
Softelering på altanen är vad som gäller resten av dagen.
                                                                                           sommaren är på väg ...


Ny vecka, nya tag

Satt nästan hela dagen igår och pluggade på Religion som vi hade prov på idag.. Det handlade om Judendomen, Kristendomen och Islam! Väldigt intressant måste jag säga....... Det är tillåtet att vara ironisk ibland! När vi fick provet i näven fick jag hjärnsläpp som vanligt - vad va de för frågor egeltningen?!
"Vad ska du tänka på när du bjuder hem en jude och en muslim på middag?"
Det vet väl alla att man ska plocka undan värdesakerna? Nej, nu var jag dum. Det är inte min stil att vara dum men ibland är man bara tvungen! Typ när jag säger att Mr. Very Small är sjuk i huvudet. Fast det var ett dåligt exempel för det var inte direkt dumt ju! - han är ju sjuk i huvudet. Förlåt min vän :)



2008-apr-18 skrev jag ett fint inlägg "Gråt dax" - någon har kommenterat mitt fina inlägg.. Anonym = hata! Vem fan fyller år den 5 Juni som jag har glömt bort?! Du har fått mig att riktigt tänka efter men kommer icke på de! Våga träda fram min vän annars blir du ju  tyvärr inte grattad!



kram


You Made My Weekend

Hade helt ställt in mig på den värsta och tråkigaste helgen någonsin men den blev fantomme lyckat, trots allt.
Josse kom och räddade mig, haha!
Var i Helsingborg igår också, lite segare än i Fredags men vi hade kul ändå!
Josse, detta måste vi göra om ;)


Puss

Helt sjukt kul :P

Umgicks med Yoursofine (Josefin) igår. Körde runder i Helsingborg!
 och kul som sören hade vi!

Det finns inte mycket att säga, mer än att vi va helt sjuka i huvudet.. Helt sjukt inne på McDonalds, ska lägga in bild på Bilddagboken någon annan dag ;) Mumma alltså! (Chilli Cheese med McFlurry med Smarties och chokladsås - ÄCKLIGT) 
och ni hade nog garvar ihjäl er om ni hade hört oss sjunka.. Jag kan ju säga att det inte var vår starka sida :P

Ikväll bär det av till Helsingborg igen, återstår och se hur sjuka vi är idag :P


hejhej


Gråt dax :'(

Snackade om studenten idag på vår tråkiga mentortid!
Då var det dax för mig och Emelia att gråta en skvätt..
Är det bara hon och jag som inte vill ta studenten? Vi vill ju vara barn alltid!
Det kommer bli så jävla roligt på student dagen men dagen efter kommer man ju ha världens ångest :'(
Snacka om att vi kommer böla den 5 Juni!

Vi får trösta varandra.


Köss maj nånstans

Dra långt åt helvete vad sleden jag är idag också!
Denna dagen var psykad i skolan... Det började på Svenskan när jag skickade ett sms till Emelia som satt bredvid mig. Det löd: "Cuttan" - ett annat ord för Klippan. Fattar ni? hahaha.
Sen berättar Emelia om en kille som inte hade någon hand. Så säger Sandra något i stil med: Frågade du om ni skulle hålla hand? .. haha Sandra, du var LÄTT bäst idag. Se - jag visste att du också har dina ljusa stunder ;)
På Sjukvården hade jag och Sandra riktigt långtråkigt så hon flätade typ 100st flätor i mitt hår. (Fast det var bara 3st)

Sandra skulle köra oss till Knutan så vid ett övergångställe säger...
...Jag: "Emelia, är jag inte fin i håret?"
Emelia: "Jo du liknar en sån indian"
Jag: "Jaaa, jag är hon Pocahontas"
Så börjar jag hoppa runder och låta som en indian över övergångstället.
Jag tror Sandra sprang bort till bilen för det var nog ganska pinsamt, hon brukar skämmas för oss ;)

Älskar denna dagen.. Lawi Lawi.


Ha de

Helgens händerser :)

Fredag: Sista dagen på praktiken ;) De é naaaajs ! Hämtade min studenttröja också :D as läcker!
På kvällen bar det av till Hbg med min kära nyblivna vän Micke. Mr. Chilleeen Very small ! Lika roligt som dom andra gångerna.. Vi psykar varandra TOTALT ;) Kom, Kom, Kom !

Lördag: Gjorde läxa när jag vaknade.. Det tog inte lång tid för sen pallade jag inte mer! Chilleeen i trädgården, gott väder. FUCK yaaa :P Hade inget alls att göra på hela eftermiddagen förrän allt kom på en gång.. Emma kom hit sen bestämmde vi att Micke skulle komma och hämta oss :) Race för sören.. Då ringde Tim och ville ha med oss på fest också.. Blev dock Hbg med Micke och kul hade vi!!

Söndag: Chilleeeenn för hela slanten, sov hela dagen eftersom jag har blivit sjuk igeeeen! Pallar inte detta, dax för ett läkarbesök snart kanske?!

---

Måndag: Denna dagen var inte bra, skolan sen körskolan! Gick dock bra men jobbigt med denna jädrans hostan! inget plugg idag heller, sparar det tills i morron ;)


Hej


Halli Hallå Gunn !

Jag mår fantomme piss idag.. Orkar inte med att må dåligt hela tiden!
Duktiga och intresserade Sara satt för fan nästan och somnade på ronden idag sen när jag väl satt på bussen påväg hem efter praktiken så somnade jag.. och när jag kom hem gick jag och la mig, då somnade jag som en stock! Jag som skulle vara flitig idag och göra lite läxor och plugga men jag har sovit från 16:00 till nu!
Känner att något är på gång, typ någon förkylning eller något. Detta suger!

Ledig i morgon, skönt ska det bli! Kan tyvärr inte sova ut i morgon bitti för jag ska köra 09:10..
Orkar inte med den jävla körskolan! Ge mig en uppskrivning, halka och uppkörning snart, får snart panik av stress.


Have it chillen


Mindre än två månader kvar...

Jag var och hämtade min studentmössa på skolan idag ;)
As läcker, hihi.



image11




Vem vill gå i ettan nu: ingen ingen. Vem vill gå i ettan nu ingen ingen alls!!!
Vem vill gå i tvåan nu: ingen ingen. Vem vill gå i tvåan nu ingen ingen alls!!!
Ingen ingen alls, ingen ingen alls, för vem vill gå i tvåan nu: INGEN INGEN ALLS!!!
Vem vill gå i TREAN nu: ALLLA ALLA!!! Vem vill gå i TREAN nu: ALLA ALLA VIIII!
ALLA ALLA VI, ALLA ALLA VI. VEM VILL GÅ I TREAN NU ALLA ALLA VIIIII !!!!

JAG ÄLSKAR OP05C !!


KOM KOM KOM ! and very small

Det blev ingen lugn hemma kväll och film i Lördags utan jag följde med min bror in till Helsingborg för att kolla lite race och för att träffa Emelie, min älskling. Har alltid lika roligt du och jag..  Stupid tramp, bitch, hoe ;)
Kvällen slutade med att jag åkte vidare med Micke, Ante, Robin och Ulf.. Sjukare och mer utflippade människor får man leta efter :P Och som dom diskriminerade kvinnor.

Hahahah, efter en låååång eftermiddag på praktiken igår fick jag värsta skrattanfallet när jag startade mobilen igen på kvällen.. "Kom kom kom" - ingen kommer nog aldrig fatta sig på vår humor Micke för du får mig fantomme att bli galen. jag skrattar så jag nästan får hjärtattack så fort du kommer med några av dina kommentarer ;) Han kommer fylla min Inkorg i mobilen med sjuka sms ganska fort! Skulle inte förvåna mig om telefonen bara lägger av "ERROR ERROR" ! haha

Nu är det dax för chillen.
Ha de


Sledet

Sov helt great inatt. Vet inte varför, det var bara überskönt att sova och jag var helt utsovd när jag vaknade vid 12 :)
Dagen började alltså bra!
Åt frukost och läste tidningen sen var jag faktiskt flitig och gjorde lite läxa. Så nu är Sjukvårdsuppgiften nästan klar, ska redigeras och renskrivas bara. Nu har jag bara rapporten till projektarbetet, reflektionen på föreläsningen och pluggning till både Kriminologi och Religion kvar!
Det börjar sakta men säkert sina i läxhögen nu och bra känns det :)

Ja, det har inte hänt mycket mer idag och kommer förmodligen inte göra det heller :/ orkar inte göra något speciellt idag. Festa är helt uteslutet, för längesen! Ska praktisera i morron liksom. Det får bli en lugn hemmakväll med en bra film och popcorn kanske?



tjo hej faderittan, fem fingrar på fittan
(av Gert Fylking)


Värd en klapp på axeln.

Hade föreläsning idag på Kriminologin :) 
Det var en föredetta kriminell och narkoman som berättade om sitt liv.. Han började knarka när han var 9 år och slutade för ungefär 10 år sedan och har hållt på med en mängd olika brott.
Han var en riktigt bra föreläsare, han berättade precis det man ville veta.. Han visade verkligen oss att om man bara har viljan så är nästan allt möjligt! Kan man klara sig ut ur det kan man nog klara sig ut ur nästan vad för skit som helst!

Riktigt imponerad ;) super.


Eftersom jag var ledig från praktiken idag så åkte jag hem till Emelie i morse som bjöd mig på frukost :P Hon är för söt. Kändes som dagarna på jullovet (fast idag var det sol ute) som jag spenderade hemma hos henne.. En massa snack, skratt och bara var riktigt flummiga!
Åkte ner till stan vid 13:00 och mötte Sandra... GINA nästa!! Vi handlade samma lika armband och varsin ring ;) Så cooolt.. KNUD & BEBIS ;) muahaha !


peace, love and understanding

Die motherfucker!

Hälsade på på Bjuvs Vårdcentral igår. Alltid lika roligt att vara där (eller inte)! Men såklart var det ögoninflammation jag har så jag fick ögonsalva/droppar. Känndes onödigt att gå dit när jag redan visste vad de var plus att jag missade praktiken..
Gjorde egeltningen inget att jag missade den för senare på dagen fick jag feber IGEN. Just nu mår jag inte som jag skulle vilja för jag hostar som jag vet inte vad! Hata detta!!!!

----

Vad skulle jag gjort utan mina vänner ? Det hade varit min död för jag hade aldrig klarat mig utan dem helt enkelt.
Tänk så roligt vi har har haft/har. Ibland kan jag bara sitta och skratta för mig själv när jag tänker på vissa saker.  Haha vi är bara så bäst :P Kommer alltid finnas för er <3
Och igår, tack min vän för att du berättade - det var inte roligt att höra men så är det bara! Är det sant har jag otur. Jag ska varken tänka positivt eller negativt men jag ska vara på min vakt.. Jag ska ta en dag i taget!!

Älskar er mina kaffebönor, rulltårtor, chokladdrömmar och allt ni nu är för mig <3

RSS 2.0