Uppdatering

Det var ju några dagar sen jag uppdaterade sist. Men har jobbat så mycket så jag får ju göra de nu när jag är "ledig"!

Helgen har sett ut såhär, i korthet:
Fredag: Helsingborgs festivalen på kvällen med Elin, Malin, Emma, Josse, Tobbe och Richard.
Tack för en mycket rolig kväll :)

Lördag: Såklart var ju bakis när jag vaknade, skit tråkigt! Bröllop vid 15:00 tiden! Jag skulle ljuga för er om jag sa att de inte var jobbigt. Att gå in i kyrkan var ett av dom svåraste sakerna jag har gjort på mycket mycket länge! Även om det var jobbigt att gå in i kyrkan så ångar jag inte det för fem öre. Nu har jag minnet från deras bröllop :)
På kvällen blev det Helsingborgs festivalen med Michelle, Josse och Emma. Då var det nyktert för min del men hade trevligt då också :)

Söndag: Började jobba vid 15:00 tiden och slutade 21:30. Har inte mycket mer att säga om söndagen faktiskt.

Det har väl inte hänt så mycket i veckan så ni får nöja er med en uppdatering från helgen :)
Puss


29 Juli

Idag hade jag faktiskt tänkt att blogga lite, men känner inte alls för det för jag är super trött!
Jag får göra en rejäl uppdatering i morgon istället :)!

Det blir sängen tidigt.
Puss

23 Juli

Nu sitter jag hos Elin, i min ensamhet.
Jag körde hit vid ca halv 10, det var riktigt räligt att köra för det regnade fruktansvärt mycket.
Vi åt en god frukost med frallebullar och sen körde jag henne till massagen, det är min tur att knådas i en halvtimme mellan 13-13:30. Innan det är min tur ska jag in om systemet och handla lite dricka till helgen, det ska bli riktigt roligt i morgon :)
Efter min massage, innan jag och Elin börjar jobba, ska vi äta lunch. Det blir nog bara något enkelt. Sen är det jobb hela kvällen som gäller.

Ha en bra eftermiddag/kväll allihopa.
Puss


22 Juli

Igår kväll tog jag mig i kragen och körde och solade ståsolarium. Shit så varmt det blev, fläkten på fullt ös vill jag lova! Men det var skönt att få solat för en gång skull, solen tittar ju inte fram så väldigt ofta.
Efter jag hade solat så körde jag in om min morbror, satt och snackade ett tag sen stannade jag på middag hos dom. Han är nog den bästa kocken jag vet, han kan laga mat som ett riktigt proffs. Super gott var det såklart, så när jag körde hem sen så var jag mätt och belåten.

Nu sitter jag här med mitt älskade citron vatten, det var faktiskt riktigt gott idag!
Snart är det jobb som gäller, 14:30 - 22:00. Innan jag kör till jobb ska jag ner om brorsan, snacka lite och ta en cigg kanske?

Helgen närmar sig med stora steg. Man kan se denna helgen på både gott och ont fastän att jag bara vill se det positivt. Hmm mycket blandade känslor.
Såklart ska jag besöka Helsingborgs festivalen, det ska bli jätte roligt och jag ser verkligen fram emot det, hihi. Hoppas att vädret håller sig bara! (Jag har inte festat på skiiiit länge.)
Klockan 15:00 på Lördag, ska jag på bröllop. Det är det som känns sisådär! Det känns lite omogen att jag ska trotsa deras vilja genom att gå och sätta mig i kyrkan fastän att jag inte är bjuden, men samtidigt så är det inte JAG som har gjort något fel.

Vi får la se hur helgen blir, men först så är det jobba som gäller idag och i morgon :)
Ciao.


That's awesome =)

Helgen har varit helt okej! Jag har jobbat hela helgen så det har varit lungt och sansat.
Jag slutade igår vid 13:00 och sen när jag hade varit hemma ett litet tag så körde jag till Väla för att träffa Steffi. Det blev inget shoppande för någon av oss men vi unnade oss en fika på Roberts inklusive skvaller och skit snack.
Det är så roligt att träffa henne, snart har jag kännt henne i 1 år. Det känns faktiskt som många många fler.

Igår kväll kollade jag och Emma på film. Det blev "Yes-man"! Den var faktiskt riktigt rolig så den kan jag rekommendera.

Idag har jag varit ledig. Jag har knappt lyft ett finger. Det ända som var liiiiiite ansträngande var att dammsuga, bädda och gå upp för trappan när jag skulle in i duschen, och det var ju inte särskillt ansträngande! Annars har jag baaaara legat på soffan och glott på tv. Jag brukar aldrig unna mig en så pass soft dag som denna har varit för jag blir så rastlös! Men denna dagen har verkligen varit go.


Jobba jobba jooobba

Nu har jag varit ledig i en vecka så idag är det dags att återgå till verkligheten :) Eftersom jag trivs jätte bra på jobbet så det känns inte jobbigt för 5 öre att komma tillbaka efter en vecka. Plus att jag ska jobba med Malin och Per ikväll så det kommer säkerligen bli en rolig kväll :).

Idag har jag packat upp från mina shoppingpåsar. Dom har legat på golvet och stirrat på mig sen i Onsdags så det var dags att packa upp skiten nu! Och så fick jag mitt H&M paket igår. En super snygg bikini och två linnen (bilder kommer). Allting passade så jag blev överlycklig.

Ha en bra dag/kväll :)


***

SHIT, var ska jag börja?
Detta kommer bli ett sånt inlägg där jag kommer att avreagera mig, så om ni inte tycker om att läsa sånt så kan ni sluta läsa nu.

Dags för bröllop den 25 Juli, på lördagen nästa helg. Det är såna saker jag vanligtvis brukar vara skit glad över, såklart.
Men denna gången är jag inte ens bjuden, inte någon annan i min familj heller! Jag är helt tom. Min morbror, min gudfar ska gifta sig och man blir inte ens bjuden till kyrkan! Jag tycker det är SKIT DÅLIG STIL. Hur fan kan man inte ens bjuda sin egen syster (min mamma) på sitt bröllop? Fastän att man inte pratar så mycket med varandra så är man ju för i helvete ändå kött och blod.
Om mina föräldrar hade blivit bjuda så hade dom gått till kyrkan. Det hade bannemig räckt. En personlig inbjudan till kyrkan så man kan se när dom gifter sig. Efterfesten kan man ju skita i.

Jag har bestämmt mig. Jag ska gå till Kyrkan med min andra morbror och hans familj! Även om brudparet inte betyder så mycket för mig så är det ändå min morbror som ska gifta sig. Skulle det vara så att vi någon gång kommer att börja prata/umgås igen efter detta (vilket jag inte tror) så vill jag ändå ha minnet efter hans bröllop.

Nu när jag sitter här och skriver, så är jag i upplösningstillstånd. Det känns som om jag kommer börja gråta när som helst för JAG ÄR HEMSKT BESVIKEN OCH LEDSEN.  När jag tänker efter så vill jag egentligen inte gå till kyrkan för jag går emot deras vilja. Jag SKA gå emot deras vilja för jag ska gå in i kyrkan, sätta mig på en bänk, syffta som alla andra gör på bröllop sen ska jag köra hem. Därefter ska jag börja dricka sen dra till Helsingborgs festivalen!
Den dagen kommer inte bli som andra dagar.


Jag älskar mina nära och kära över allt annat, ni är bäst och jag kommer alltid att behöva er! So don't go anywere..


Shopping på Väla

Vid 12 tiden körde jag och hämtade Michelle, sen körde vi vidare till Väla :)
Jag köpte det mesta som jag skulle ha tag på och kanske något litet extra som inte var ett måste, haha! Nu har jag bara något litet kvar som ska handlas :)


Tunika från Gina Tricot
Riktigt sköna :)


Body Butter - Mango!
Super bra och luktar himmelskt gott.


Shorts från Team Sportia.
I just love them.


Sjal från Stadium.


Tack för en roligt shopping dag Michelle :)

Kreta

Har precis pratat med Elin i 1 timme och 8 minuter, enbart om vår efterlängtade Kreta resa.
Shit var jag längtar men är ändå nervös. Jag har inte varit utomland på flera år och flygresan skrämmer mig lite! Men jag har Tobbe och Elin med mig så vi kan hålla varandra i händerna :)

I morgon ska jag till Väla med Michelle :)! Det var längesen vi gjorde något bara hon och jag så det är vi värda. Två flugor i en smäll - jag ska handla "det sista" till resan så är det gjort. Jag har 3 intensiva jobb veckor framför mig så här blir inget glidande innan semestern.


Nu ska jag ta och kolla på ett gammalt avsnitt av Big Brother som går på tv sen ska jag banne mig sova :)

Min helg

Fredag: Tog det lagom lungt. Var i Ängelholm och bytade min tung piercing. Elin och Emma följde med mig så blev det McDonalds innan vi körde hem :)
På kvällen hämtade jag Elin och Tobbe hos Elins släkting sen blev det en lugn tv kväll.

Lördag: Gick upp ganska tidigt, för att vara Lördag så började jag göra ve mig, åt liiiite frukost en körde jag och Elin till Åstorp. Falkenberg nästa, det var ju dags för den efterlängtade teatern - "Virus i Bataljonen". Den var verkligen skit rolig!
Innan vi körde hem så körde vi in om Båstad och gled lite med Mustangen. Ole var ju så super snäll så han tvingade mig att köra den i Båstad och på alla små vägar hem till Åstorp igen. När vi anlände i Åstorp blev det en pizza sen körde jag och Elin vidare hem till Billesholm :)
Snacka om en super hel dag. Tack så jätte mycket :) Jag längtar redan till nästa år.

Söndag: Raslös som jag är så kunde jag inte bara ligga på soffan en hel dag! Så jag följde med mamma och handlade på Flower Team och Maxi. När vi hade ätit middag körde jag och Elin till Hbg för att hämta Tobbe och Robin. Så blev det varsin glass medans vi väntade på dom fjörarna :) Mums.





Ha en bra kväll :)

Snabb uppdatering

Idag har jag haft huvudvärk i stort sätt hela dagen.
Den går inte över och det är pain in the ass, eller huvud välj själv ;) haha

Jag har haft en riktigt underbar, lugn och rolig helg men orkar inte skriva om det idag!
Det får bli en rejäl uppdatering i morgon istället.


Snygge balle

Rubriken har absolut ingenting med texten att göra. Jag är urusel på rubriker!

Idag sov jag tills jag vaknade, konstigt va? Det var i alla fall vid halv 11 om någon är intresserad av de. Sen tog jag mig i kragen och tränade idag igen. Shit säger jag bara! Fast det är inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli.
Nu har jag i alla fall ätit lite frukost, duschat och städat på mitt rum. (Snart dags att flytta hemmifrån kanske?)

Idag är jag ledig, för en gång skull :) Jag har jobbat i 7 dagar på rad och det är super nice att vara ledig nu några dagar!
Men som vanligt när man är ledig så brukar det inte hända så mkt. Jag får se vart bilen tar mig idag! Kanske ängelholm och byta min stav i tungan för det behövs verkligen!


Ciao.

9 Juli

Änsålänge har jag varit duktig och ganska effektiv idag. Jag började dagen med att träna, woho! kryss i taket, det var 8 dagar sen ;) Nu när det är gjort så känns det faktiskt bra, jag är stolt över mig själv, haha!
Jag får nog ta och springa upp i duchen snart, jag börjar jobba 15:00 och ska till Elin innan jag börjar också... Och ni vet säkert hur snacke-sjuka och dryga vi kan vara :)

Ha en bra dag.


Dagens

Humör: Glad
Gjort: Varit hos mormor och morfar ocn nu fikar jag, mamma, Tobbe och Elin.
Planer: Skriva "handlelista" till resan :) hihi. Sen jobba mellan 15:00 - 21:30.
Ser på: Elin, Tobbe och mamma
Lyssnar på: Elins planering, haha.
Läser: Inget
Dricker: Päron saft
Äter: Inget
Bästa: Att det är exakt en månad kvar till vi åker till Kreta :D moahaha
Sämst: Att det åskade jätte mycket igår kväll, jag var helt hysterisk.
Väder: Gråa moln och regnigt.
Vill ha: Kreeeeeta, som vanligt. Bara en månad kvar ;)


Dålig på att uppdatera

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera, det var en vecka sen ju! Eftersom det har hänt mycket denna veckan som har gått så orkar jag inte berätta om allt! Därför berättar jag om idag istället.

Jag och Malin sov hos Elin inatt eftersom vi jobbade kvällen igår och började kl 8 idag.
Tyvärr mådde jag skit i morse. Jag tror att det var ett stort blodtrycksfall som jag fick i morse, eller så har jag fått maginfluensa eller ngt! Men jag jobbade ändå och mådde bättre efter ett tag :)

Det har varit en lugn kväll men det ska bli skönt att sova snart.
Jobbet väntar i morgon eftermiddag/kväll igen :)

RSS 2.0