22 Juli

Igår kväll tog jag mig i kragen och körde och solade ståsolarium. Shit så varmt det blev, fläkten på fullt ös vill jag lova! Men det var skönt att få solat för en gång skull, solen tittar ju inte fram så väldigt ofta.
Efter jag hade solat så körde jag in om min morbror, satt och snackade ett tag sen stannade jag på middag hos dom. Han är nog den bästa kocken jag vet, han kan laga mat som ett riktigt proffs. Super gott var det såklart, så när jag körde hem sen så var jag mätt och belåten.

Nu sitter jag här med mitt älskade citron vatten, det var faktiskt riktigt gott idag!
Snart är det jobb som gäller, 14:30 - 22:00. Innan jag kör till jobb ska jag ner om brorsan, snacka lite och ta en cigg kanske?

Helgen närmar sig med stora steg. Man kan se denna helgen på både gott och ont fastän att jag bara vill se det positivt. Hmm mycket blandade känslor.
Såklart ska jag besöka Helsingborgs festivalen, det ska bli jätte roligt och jag ser verkligen fram emot det, hihi. Hoppas att vädret håller sig bara! (Jag har inte festat på skiiiit länge.)
Klockan 15:00 på Lördag, ska jag på bröllop. Det är det som känns sisådär! Det känns lite omogen att jag ska trotsa deras vilja genom att gå och sätta mig i kyrkan fastän att jag inte är bjuden, men samtidigt så är det inte JAG som har gjort något fel.

Vi får la se hur helgen blir, men först så är det jobba som gäller idag och i morgon :)
Ciao.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0