Fredagen den 29/8

Sista dagen på jobbet som sommarvikarie, nu är jag timanställd :) Trivs verkligen bra där..
Gick tidigare från jobb iaf.. Gick och hälsade på några av våra gamla lärare på Petri :) hihi.. Kändes skit skumt att gå in på skolan igen, haha! Sen skjutsade jag hem Michelle och hennes kompis och snackade lite skit med Fia.

Sen bar det av till Rydebäck för att hämta hem pärlan :) Eller pärla och pärla.. Snart blir det en pärla! Ska fixilleras lite så kan den bli som jag vill ha den! ;) haha.. Man kommer på nya saker varje dag som man vill fixa!
Stereo står högst upp på listan för tillfället.. Hej MDS fixa en bra stereo till mig för ett bra pris.
Solfilm står som tvåa :) Detta måste jag få ett bra pris på annars får de fantomme vänta... Och såhär ser den ut :)

klicka för att förstora.





Ha de najs!


HA HA, detta bjuder jag på!

Igår på jobbet skulle jag fylla på blöjor i salarna, så gick jag med två gröna förpackningar med handtag på!!
Gunilla: "Har du nya shopping bags?"
Jag: "Ja, fina va?"
Gunnel: "Sara, du behöver blöjorna, för det har börjat hänga väldigt mycket där bak!"
Jag blev helt chockad av kommentaren och alla skrattar, inklisive transportkillen (han va inte ful heller) som står två meter ifrån, haha! Pinsamt faktiskt!!!

När vi står och packar upp kläder ...
Gunilla: "Fy vad varmt här är." (det hade jag också sagt precis innan)
Sofia: "Ja, men Gunilla det är bara för att vi är feta."
Gunilla: "Men Sara är också fet." ( hon skulle säga varm)
Haha bjuder ännu en gång på en rolig kommentar.. ;)

När jag och transportkillen snackar.
Han: "Jaha, har du lagt ner träningen nu eller?"
Jag: "Ja, det blev så. Jag pallar nog inte... hehe!"
Han: "Men du hörde ju vad dina kollegor sa, det hänger där bak... HA HA HA !!"

Jo tack! Jag är utsatt och kan säga att jag har varit det vid ganska många tillfällen i sommar ;) Men som sagt ... jag bjuder gärna på några knäckningar ibland men 3 stycken på 2 timmar var väl lite väl att ta i!
Nu vill jag bara ge en riktigt rå kommentar tillbaka till transportkillen ;)


Ullared...... Igen !

En tripp till Ullared idag igen med min mamma :) Dom hade inte fått in så mycket nya kläder och annat sen jag och Elin var där! Men pengarna gick tyvärr åt ändå.. Denna gången utan ånger faktiskt :)
Tyvärr var vi där en timme tidigare av misstag. Så blir det när man inte kollar öppettiderna! Jovisst och vi hade kunnat sova en timme till :/ Surt sa räven!


Lugn eftermiddag hemma, uppvilning stod överst på mitt schema. I morron är det jobb igen och jag är inne på min "sista" vecka! Är bara timmanställd hädanefter så jag bestämmde för någon timme sen att jag ska besöka Arbetsförmedlingen på Måndag :P haha!  "Sara Nilsson - arbetslös, söker jobb och tar nästan vad som helst" Shit så dum jag känner mig.. VILL INTE!


Snart arbetslösa Sara säger godnatt !!


Snart arbetslös

Igår påbörjades min näst sista vecka på jobbet, blöö!! Jag vill tillbaka till skolan faktiskt!! Känns inte helt rätt att det är dax att jobba och tjäna pengar som man blir helt beroende av!
När jag gick i skolan klarade jag mig på 1050kr i månaden (knappt), nu kan jag sprara varje månad om jag känner för de.. Helt otroligt att jag har pengar över!! :) Får väl bli en runda till Ullared snart igen så man inte behöver spara så mycket ;)

Hur som helst så har min käre vän Mikael börjat skolan! Undra hur det går för han ;)! Och undra om han har hittat några 17 åriga brudar enu :P  haha.. En cigg och lite skitsnack snart får jag hoppas!


"Titta Cirkus i Billesholm! Sara, du sa ju att du inte skulle jobba ikväll!? Den skrattande grisen ska ju uppträda." (något i den stilen iaf)
Lite irriterad kan jag bli ibland men jag kan fan aldrig vara sur på er ;) <3


Vallåkra

Bilfantasternas helg :) Både i Fredags och igår blev det små kollerundor i Hbg!!
Micke är bäst, han är min nya idol! Han är så jävla speedad så det finns inte, haha! Jag menar "Max 1" och "Max 2"!! Ingen är så mongos som han och mig. KLÅ DE VA!

Ajja, hur som helst så bär det strax av till Vallåkraträffen med hela kompaniet :) Brum, brum. hihi!


HAJ då :)

And a new life is born

Då var det gjort!
Vår underbara Natasja (Chicken Pussy <3) har klämmt ut fina Hugo.
Den 3 Augusti var det beräknat till, men istället blev det idag. Den 11 Augusti :)
Så nu slipper vi vänta ihjäl oss längre.
Jag vill bara hälsa på er på BB och krama sönder er, hihi!

Grattis till er fina son :)
och Natasja, du kommer bli en super mamma :P <3


Och så var min roliga helg över :)

Igår körde jag och Elin till Ullared halv 6 på morgonen ;) Så roligt har jag aldrig haft där uppe... Helt utflippad utflykt med henne! Och roligt hade vi.. haha!! Handlade lite allt möjligt, en vindjacka, två par jeans, mysbyxor, shorts, filmer, en tavla m.m!! Man kommer billigt undan där uppe och det är roligt att gå där och titta på allt :P Speciellt hundleksakerna var roligt för oss ;) hahah!
På kvällen åkte vi på fest hos min kusin :) Hade roligt där också. Jag och Petra hoppade på deras studsmatta. HA HA HA!! Vi hittade vårt kära barnasinne igen och när vi kom ner så var benen ganska ostabila :P  (bilder kommer från festen)!

Idag har jag bara tagit det lungt eftersom man har mått som man har förtjänat.. Legat på soffan och kollat på film och så städat undan lite på rummet!

Tack för en rolig utflyckt till Ullared och vår tröga humor.. Dessutom var det jätte roligt på festen!


Tack för en super helg :)


Man får ta vara på sina lediga dagar.

Tyvärr går dagarna så fort så man knappt hinner med de man har planerat!
Blev i alla fall Väla med Sandra idag :) Gick och lullade lite.. hihi! Inte många gånger denna sommaren som vi har träffats utanför jobbet så det var på tiden!!
Jag provade en skinnjacka som jag antagligen ska köpa och ett armband också.. Men det får vänta till efter vi har varit i Ullared :P Kanske man hittar något liknande där uppe lite billigare? hihi



Peace*


Tisdag

Som jag ska njuta och förhoppningsvis sova länge i morron! Ledig i morgon och det är välbehövt. Var helt slut idag när jag kom hem, fastän att jag bara har jobbat två dagar. Råkade somna när jag hade ätit middag och det gick inte att väcka mig! Nu har jag tydligen börjat prata i sömne också, haha! Inte roligt att bo i detta huset om man råkar göra något annorlunda, då blir man rå mobbad!

Hur som helst får jag väl hitta på något i morgon :) Man får ju utnyttja sina lediga dagar, dem är trots allt ganska få när man jobbar! Får se vad det blir av dagen.


Ullared med Elin på Lördag och det ska bli roligt som bara den!! Hon är helt galen den tjejen så det ska bli roligt att lulla runder med henne, plus att det är rena himmelriket att gå där.. hihi!


RSS 2.0