Dagens

Humör: Seg och slut i huvudet
Gjort: Skolan, IKEA och tagit det lungt
Planer: TV kväll ikväll med CocaCola och chips sen sova
Ser på: Miami ink
Lyssnar på: Ljudet från TV:n
Läser: inget
Dricker: CocaCola, mums

Äter: Ingenting
Bästa: min CocaCola
Sämst: Denna dagen har varit alldeles för mycket.
Väder: Soligt
Vill ha: Mer kontroll till festen nästa helg så jag inte känner mig som en gäst på min egen 20 årsfest :(


Jag blir gråhårig

Vid 15:00 idag gick jag av mitt 26 timmars jobb pass. Gårdagen, natten och idag har varit lungt så det känns bra för att vara första natten för mig! Men det var faktiskt skönt att 26 timmarspasset var över, haha.
Istället för att bli sov-trött när jag kom hem i eftermiddags, så blev jag övertrött istället så därför åkte jag och mamma på en liten shopping runda :)

Ikväll innan jag skulle sova tänkte att jag skulle vara lite "social" ikväll på MSN men eftersom min dator klabbar så kommer jag såklart inte in på MSN. HJÄLP, det suger. Det har inte varit något problem på länge men nu är det såklart... Nu när jag inte har någon dator support längre. SHIT alltså... Jag blir gråhårig.


Godnatt.


24 Maj

Igår var det Dansshow på Dunkerska och det gick faktiskt bra för oss, fram till slutet. Det gick jävligt kasst och fattar inte vad dom andra tänkte på, men men! Nu är det gjort och jag hade gärna gjort om det om jag hade fått, fast då skulle det ha blivit ett perfekt slut :)
Jag tog det ganska lungt igår kväll när jag kom hem, kollade på Tv och så. Sen körde jag och hämtade min morbror och hans familj i Hbg runt 23 tiden.

Idag ska jag gå på mitt 26timmars pass. Jag börjar klockan 13:00 och går av i morgon 15:00.
Det är första natten för mig på jobbet så det ska bli spännande faktiskt... Vi får la se om spökena hittar upp till mig, haha ;)


Ha de nice


Folkfesten jag alltid har älskat

Jag och Josse ställde klockan på 07:40 igår morse. Vid ca 9:30 mötte vi Emma, Tobbe, Elin och Preve för att bege oss till parken :) Vid 9 gick starten och vi spenderade ca 6 timmar på varsin cykel. Har vi ont i rövbenen idag eller? Jag har i alla fall, fett mycket! Förrutom alla dom små ungar som var livsfarliga och som inte kunde trafikreglerna, så var det värt att cykla i 6 timmar för vi hade skit roligt ;)

Ett tag efter vi hade kommit hem så käkade vi lite och började dricka lite. Vid 22 så gick jag, Mickis, Josse, Emma och Sandra till Parken för att dricka och skaka loss.

Tack till alla för en rolig dag och kväll :)
Bara ett år kvar till nästa folkfest.


20 Maj

Idag har jag varit Tobbe och vi har varit sååå glada ;) "Jak är så glat"! Vi var först på Väla en snabbis sen på Bali. Han som jobbar på Bali var jätte trevlig och glad mot oss så när vi gick ut därifrån så var både jag och Tobbe super glada ;)
När vi var påväg hem körde vi in om bagaren i Bjuv för att handla lite bullar till fikan... Även hon var glad och trevlig! Det är nästan lite skrämmande var människors humör kan smitta av sig till andra :)!
Eftersom dom båda var glada mot oss är vi glada tillbaka så det blir en positiv cirkel med glatt humör :)

Vi får la se hur resten av dagen blir men förhoppningsvis så är de en glad dag!
Nu ska jag och Tobbe cykla och möta Elin och Josse i Bjuv sen blir det dans för min och Josses del mellan 17:00 och 19:00!

Kisses and hugs.


19 Maj

Tisdag idag och inte långt kvar till Cykel Grand Prixen, den är på Torsdag! Nu hoppas nog vi alla att det kommer bli någerlunda bra väder så vi kan cykla och ha roligt.
Efter cyklingen kommer det bli lite chill sen grillning och dricka till det sen blir det Parken och dans till SoundTrip ;)

Jag längtar faktiskt till torsdag...

Pretty Woman

Det har varit en ganska bra dag men otroligt seg i mellanåt.
Jag var i skolan innan och det är ju som det är - inte speciellt roligt längre!
Efter skolan hann jag vara hemma i ca 2 timmar sen var det dags för dansen. Det var meningen att vi skulle dansa mellan 5 och 8 men vid halv 7 körde jag och Josse därifrån och stannade till på McDonalds istället ;) Det var mums.

Efter dansen var det sååå skönt att ta en dusch och sen sätta mig soffan för att kolla på Pretty Woman :)
Me like denna kvällen!


I'm in love with a Farytale

Igår kväll blev det lite vin och skitsnack hos Tobbe :) Men det var en lugn kväll och jag var hemma vid 12 inatt. Anledningen att jag var hemma så tidigt var för att jag inte var sugen på att festa på riktigt, jag nöjde mig med min flaska Black Tower och sen var jag hur nöjd som helst :)
Tack för en mycket rolig kväll!

Well Well, Norge vann ju Melodifestivalen... Dom var faktiskt värdiga vinnare men var lite besviken för att Danmark låg så  långt ner på listan för jag tycker dom är riktigt bra.

Moving day

Halv 9 i morse anlände vi hos mormor och morfar. Idag var det dags för dom att flytta ifrån sitt fina hus och super fina trädgård efter 25 år :(! Usch, det känns faktiskt ganska tungt och tråkigt. Jag har ju växt upp där, typ!

Aja, nu är det gjort och det finns ingen återvändo!

Ikväll blir det något/några glas vin med Elin, Josse, Steffi, Tobbe och Nille :) Det är dom jag vet i alla fall!
Får la se hur läget blir ikväll :)


Ciao .


Dagens

Humör: Go å Glá.
Gjort: Träffat Emelie, varit hos mormor och morfar och cyklat en runda
Planer: Kolla på TV sen sova, upp med tuppen i morgon
Ser på: Talang 2009
Lyssnar på: Ljudet från TV:n och när Batti gnäller
Läser: inget
Dricker: CocaCola - det är ju trots allt Fredag

Äter: Popcorn
Bästa: Att mormor och morfat äntligen flytta i morgon, till en 3:a i centrala Bjuv. Det kommer göra dom gott :) Plus att det ska drickas lite vin med Elin i morgon kväll!
Sämst: Att vi ska börja flytta redan klockan 8 i morgon bitti, haha!
Väder: Fint, en smula kyligt men fint
Vill ha: KRETA ! :D


AWESOME !

Hurra! för denna dagen. I förmiddags när jag kom till skolan så hade jag besämt mig för att ha Historia istället för MaB men jag träffade min Ma lärare i trappan... Så hon berättade att jag inte behöver gå att vara nervös och illamående länge för jag fick fantomme Godkänt på Nationella provet som jag gjorde i tisdags, vilket innebär att jag har nått mitt mål för våren = Jag har klarat av Matte B, Jag är Godkänd !!
Just nu är jag så nöjd med mig själv... Många gånger denna terminen har jag tvivlat och varit påväg att hoppa av men nu har jag klarat de :D haha! Skit GLAD!

Eftersom jag var så glad så körde jag snällt till Maxi med Tobbe, fikade hos Tobbe med mormor, morfar och mamma, sen när jag kom hem så började jag skriva min bok analys i Engelska B... DONE! Jag är färdig med den också!

Eftersom dagen har varit så fruktansvärt bra så avslutade jag även dagen med att gå en lång runda med Tobbe, han fick dra ut mig! "Orkar du sitta här och tugga i dig popcorn kan du fantomme följa med ut och gå en runda!" Han hade rätt... Jag måste komma iform, i alla fall få upp min kondition!


Om inget annat så kommer jag sova som en prinsessa inatt . AWESOME !
Puss


Hej alla glada =)

Vid 12 idag så körde jag till Väla för att möta upp Steffi och ta en fika med henne :) När vi hade fikat och gått en runda på Väla så gick vi in på IKEA en sväng också! Jag älskar IKEA och eftersom jag samlar på "flytta hemifrån- saker" nu så blev det ett och annat där inne. 6 vanliga dricksglas så nu har jag 12 st likadana, 6 snappsglas (ett måste) och en söt vas! Snart är det bara flytten som saknas, haha!

 
 dricksglasen 49:-        snappsglasen 15:-           vasen 59:-  


Hur som helst så är det alltid lika roligt att träffa Steffi. Vi kom på att vi har kännt varandra i ca 9 månader och vi är så bra vänner! Hmm, det är skumt men vi är ju trots allt lika på många sätt och vis :)

Nu hade jag tänkt att jag ska lägga mig på sängen och läsa ut min Eng. bok så jag kan börja på min analys snart :)


Ciao/Bye


Tidsfördriv

Hur många gånger har du varit kär? Tillräckligt många för att det kan räknas som livserfarenheter.

Favoritgodis: Lakrits.
Coolaste stad du har besökt: Hmm, ingen cool direkt men jag hade skit roligt i Sthlm när jag var där. 

Action eller Skräck? Action men skräck om man har någon att krama.

Vill bli när du var liten: Inte Undersköterska i alla fall!
När fick du din första kyss: Det kommer jag faktiskt inte ihåg :P

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Ojoj, en riktigt bitch... Några som kan styrka det är Emma, Emelie och Elin P ;) Vi var det coola gänget, haha.
Vad är du beroende av? Cigg.

Dagens roligaste händelse: Får väl säga promenaden med Svenne på jobbet, hehe.

Dagens tråkigaste händelse: Att jag inte har mått så bra idag, huvudvärk och illamående :(

Dagens humör: Nervös inför Matte Nationella i morgon!

Vilka tv-program följer du? Desperate Housewives.

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är positiv för det mesta, har nästan alltid ett leende på läpparna, och att jag alltid ställer upp för mina vänner :)

Vad gillar du minst? Att jag har ganska kort stubin.
Vad är det roligaste du vet? Att umgås med dom bästa människorna i mitt liv.

Har du något motto? "Lev dagen som om det vore den sista".

Hemlig hobby? Hmm, ingen aning Röka med Elin kanske, haha.
Något vi inte vet om dig? Det berors på hur väl ni känner mig!?

Vad ångrar du? Tror inte där är något speciellt.

Vad önskar du? Att jag klarar nationella provet i morron och att jag och Tobbe får en super fest :)

Vad klarar du inte dig utan? Mina nära och kära <3

Vad gör du helst en vardag? Glor på Tv och pratar i telefon.

Vad gör du helst en lördagskväll? Umgås med mina vänner, vi hittar alltid på något skoj.

Vad har du mest av i din garderob? Jeans och linnen.

Drömjobb? Har inget drömjobb, vi får se vart vindarna tar mig.


10 Maj

Min helg har varit bra. Mat och film med kompisar i fredags, igår var jag med min kusin och idag har jag mest slappat och gjort lite matte!!
I morgon ska jag jobba mellan 08:00-15:00. Jag måste komma in i rutinerna innan sommaren så det var bra att dom behöver mig lite då och då :) Det ska bli kul att göra något annat än att gå i skolan, hehe!

Nu hade jag tänkt att läsa mina matte anteckningar innan jag somnar.

Godnatt :)


Gå en charmkurs, kärring!

Folk som jobbar inom vården måste kunna prata med folk på rätt sätt, det tycker jag i alla fall och jag tror att många andra gör det också...eller?
Hur som helst så ringde jag till Ungdomsmottagningen i morse, väldigt intressant att veta eller hur? ;) haha. Den sura kärringen som jag fick prata med var så jävla otrevlig och kräng mot mig, hade jag pratat med henne "face to face" så hade jag klöst ögonen ur henne! Shit så arg jag blev. Om man ringer för att man behöver hjälp med något och en surkärring svarar i telefonen så blir man inte så glad precis!
Först blev jag chockad.... Sen blev jag riktigt irriterad så jag sa faktiskt ifrån. Såna som hon borde gå en charmkurs eller överhuvudtaget lära sig lite vett och etikett. Hon borde inte få jobba med människor överhuvudtaget.... Hoppas att hon blir arbetslös!!!

I alla fall så sittet jag här med mitt KitKat och ska snart köra min bror till Elin :) Jag var bara tvungen att blogga lite och få avreagera mig från i morse!

Haha.

Ciao allihopa everybody.
<3


5 Maj

En härlig seger för HIF mot mff igår :)
Tack för igår, jag hade jätte roligt!


Jag har inte sovit någonting inatt pga. min hosta så idag har jag bara sovit eller legat på soffan, käkat halstabletter och kollat några filmer! Med andra ord har jag varit rastlös och haft jätte tråkigt idag!
Men vad ska man göra?

Nu hade jag tänkt börja göra lite inbjudningskort för min och Tobbes fest. Det är nog på tiden att man sätter igång med det nu, det är bara en månad kvar :)


Ciao.


Grattis brorsan :)

Idag fyller Tobbe 25 år, hihi! Vi firade honom igår för att vi skulle på skånederbyt ikväll (HIF-mff)! Det ska bli riktigt roligt!
Jag och Elin ska försöka vara så lång ifrån mff som möjligt innan och efter matchen, om det nu är möjligt! Vi ska i alla fall åka in till stan ungefär 16:00. Så ska vi sätta oss på någon uteservering om vädret tillåter annars får vi ju sitta inne!!
Jag hoppas att kvällen blir lyckad... Att Tobbe får en bra födelsedag, att jag och Elin får en bra "premiär" (inget regn tack) och att HIF krossar mff med dunder och brak :)

Men först ska jag bege mig till skolan och hålla i min muntliga redovisningi Engelska, sen förhoppningsvis kan man få sluta lite tidigare så jag slipper stressa hem!


Hores och slynes !

3 Maj

Jag, Elin och mamma började dagen med att köra till Väla... Vi skulle fixa present till Tobbe! Det roligaste idag var nog när vi skulle köra hem därifrån.
Vi kunde inte stänga bagageluckan när vi väl hade fått in soffbordet i bilen ;) hahaha! Det slutade med att mamma fick stanna kvar på Väla så fick jag köra och hämta henne när jag hade varit hemma och lastat av ;) hahaha!

Men idag har vi firat Tobbe eftersom vi inte ska vara hemma i morron!
Jag och Elin ska åka in till Helsingborg vid 16:00.. Det är äntligen dags för HIF-mff! Tiden har gått fort sen vi beställde biljetterna och i morgon är det den 4 Maj redan liksom :)

Aja.. Ha de nice allihopa everybody!


1 Maj

Igår var jag hos min kära vän Josse och hälsade på
(Josse från gymnasiet då alltså)!
Det var jätte roligt att träffa henne, men jag var inte där så länge...
Jag är världens bästa syster så när jag hade varit hos Josse så körde jag till Tobbe och höll honom sällskap till Elin kom hem :)

Idag har jag inte gjort något ansträngande... Jag vaknade klockan 7 i morse när Billesholms musikkår och drillflickorna gick utanför huset spelade som satan :P Samtidigt som det är fruktansvärt störigt så väcker det många gamla minnen... Jag kommer ihåg när jag var yngre och jag var drillflicka! Haha, vi hade så jävla roligt!!

Denna dagen har varit ganka tråkig för jag har inte haft något alls att göra :(

Aja morgondagen kanske blir bättre ;)


RSS 2.0