Torsdag

Igår var jag ju på Vårdcentralen för ett läkarbesök! Jag trodde att min läkare skulle envisas om den där röntgen jag vill ha, men icke! Hon undersökte mig, förklarade lite som jag ändå fortfarande har svårt att förstå, sen sa hon att hon skulle skicka en remiss till röntgen. Jag som var förberedd att behöva tvinga henne att skicka en remiss men eftersom jag inte behövde använda min ilska så var jag riktigt glad när jag gick därifrån! Första gången på en evighet man kan gå därifrån och känna sig nöjd.
Min läkare sa även till mig att jag skulle börja träna upp alla mina muskler, så snart kommer jag förhoppningsvis bli lika duktig som Elin och börja träna :D

Idag har jag varit på mitt första besök hos min nya tandläkare. Hon var super trevlig och även när jag gick därifrån så var jag nöjd. Mina tänder var sååååå fina (bara lite missfärgningar av mitt te drickande och mitt rökande som fanns att åtgärda.).

Det känns som min tur dag idag på något sett! Snart ska jag och Elin bege oss till Väla och IKEA för hon ska handla som satan för sina presentkort :)! Hon är allt lite galen!



Puss & Kram


Postat av: Elin

Tack för en underbar dag, gumman! <3

2009-11-20 @ 10:48:26
URL: http://eejjlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0