Julfirande ♥

Tiden går riktigt fort när man har roligt...
På Julafton började jag jobba 14:00 och slutade igår 15:00... 25 Timmar, det är inte illa! *hmm*
Att fira julafton på jobb var inte speciellt farligt faktiskt men där dök aldrig upp någon julkänsla (för min del i alla fall). Jag jobbade med Frida och vi hade en mysig kväll med god mat, film och snacks.

Igår när jag hade slutat så åkte Tobbe och Elin med hem till mig (snart får jag kalla det "hem till mina föräldrar") så gjorde jag ve mig. Sen blev det julklapps utdelning :)! Det är faktiskt alltid lika roligt...

Jag kan lika gärna göra en lista av det jag fick.:
- Två väggsljusstakar av Richard föräldrar och bror.
- Ett Bismack armband och ring av Richard.
- Ljuslyckta med blockljus och stenar, tvättkass och badkarsskum av Elin.
- Vinkaraff av Robin.
- En väggklocka av Tobbe.
- och den största paketen bestod av ett akvarium, små sten, lite små prydnadssaker till det och ett present kort på Djuraffären på Familia. Nu är det dags för mig att ta hand om ännu fler vänner. Det får man inte för många av! Tyvärr var min reaktion inte allt för positiv när jag fick det eftersom jag inte ville ha det, men nu när jag tänker efter så kommer det bli så mysigt i min lägenhet. Och som mamma sa "Du kommer aldrig känna dig ensam", haha! Rättså komiskt. Men jag ber 1000 gånger om ursäkt för min reaktion, jag har inget pokerface ;) Nä skämt och sido!!
Mamma har lovat att ränsa mitt akvarium när det är dags och Elin ta hand om det när jag är på t.ex semester ;) haha. Allt för min reaktion ;) Tänk att man kan få alla att ställa upp, allt för en reaktion :D!



Idag fyller Richard 25 år. Grattis älskling ♥!
Ikväll ska vi till Harry´s och äta med hans föräldrar och hans bror :)!


Puss & Kram
PS! Tack alla för en rolig kväll igår :) Jag har längtat efter en sån kväll. ds.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0