Dan före doppare dan

Shit, det var några dagar sen jag uppdaterade sist! Jag har inte haft någon lust att sitta här direkt.

Idag har jag jobbat och hela dagen har jag sett framemot kvällen. Jag och Richard ska nämligen till hans föräldrar och äta julmiddag och ha en liten "mini- julafton". Det ska bli väldigt mysigt.

I morgon är det ju liksom Dagen D! Den stora dagen som alla har väntat på i ett helt år! Nämligen JULAFTON (om ingen visste de) ;). Vid 10 tiden ska min familj och jag på kalas utanför Ängelholm. Min lilla solstråle Izabelle fyller 5 år :) Tänk vad tiden går fort! Ska bli kul att träffa den sidan av släkten för en gång skull :) hehe.

Efter kalaset ska jag till Klippan. Dags att jobba!! Jag börjar i morgon kl 14:00 och slutar på Juldagen kl 15:00. Inget julfirande för min del på Dagen D. Men på Juldagen blir det lite mysigt firande här hemma med familjen :) Någon mer än jag som längtar tills det är dags att öppna sina julklappar? haha. Ska bli super spännande ju, hahaha!

Men nu är det dags för mig att öka tempot lite. Jag måste hitta något att ha på mig sen ska jag väl ta på det också innan jag ska köra till Richard!

Höres och synes. Om inte innan så ha en riktigt GOD JUL!
Puss & Kram allihopa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0