Sammanfattning av helgen :)

Fredags: Friluftsdag på örbyängar :) Lätt den bästa friluftsdagen jag har varit med på och jag hatar sånt annars :P Detta gjorde ni bra pågar :) Dessutom var vi utklädda till 80-talare och gick runder med vår bärbara cd spelare och lyssnade på Aqua och Spice Girls ;) (bilder kommer så småningom från dagens hittepo) Stekte i solen när jag kom hem sen på kvällen följde jag med Micke och dom andra sjuka små människorna till stan och yrade.. Dock tråkigt som sören så jag var hemma tidigt!

Lördags: Började dagen med lite läxa :) Efter det åkte jag, Tobbe och Elin till Västervång för att spela fotboll. Men det blev att jag och Elin solade istället. Alltid najs ju :) Kvällen blev chillen chillen. Emma kom och kollade på film sen gick jag och la mig!

Dagens: Gjorde lite läxa idag också, mycket flitigt av mig, hehe! Dessutom har jag legat och stekt i solen hur länge som helst idag så nu är man riktigt slö i kroppen!

Helgen har varit super, från början till slut! Riktigt skönt med en såna här helg.. Nu längtar man bara tills nästa :) NAJS!


Ciao

Postat av: Nina

vaddå ER bärbara cd spelare? va va va va?! Vems är den egentligen ;) ?

2008-05-19 @ 11:38:03
Postat av: Sara

Ojojoj känsligt Nina ;) DIN cd spelare då !! haha

2008-05-19 @ 18:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0