4 Juni

Inatt vaknade jag av att det åskade och blixtrade som in i bomben! Jag hatar verkligen när det åskar på kvällar eller nätter, det är det värsta jag vet! Jag tycker att det är så fruktansvärt obehagligt på något sätt.
När jag hade varit vaken i ca en och en halv timme inatt/tidigt i morse, så pallade jag inte ligga i sängen så jag satte mig i Tv rummet med Batti istället. Han var så rädd och låg och skakade i soffan, så synd om honom :)


Bilden togs ca kl 5 i morse. Jag tyckte att det var coolt med två regnbågar :) 


Sen vid ca 1 tiden så körde jag och Elin till Väla för att hitta en outfit till mig till festen på Lördag. Det första vi gjorde när vi kom in på Väla var att skänkt en liten slant till Barn Cancer Fonden. Det är en av dom få fonderna som jag kan tänka mig att skänka pengar till faktiskt. Det behövs så gör det du också vettja.
Efter vår goda gärning så blev det lite shopping. Jag handlade två tunikor, smycken, leggings och lite extra nödvändigheter som behövs till festen på Lördag :)


Tunika från Gina Tricot


Top/Tunika från Gina Tricot


Armband & Leggings från H&M


Men nu snart kallar sängen känns det som, hoppas att jag får sova inatt ;)
Sleep tight

Postat av: Elin

Det är jättehärligt med badkar, men jag är superdålig på att använda det. Blir så rastlös när jag ligger där och glor typ? ;O Haha!

2009-06-05 @ 22:26:07
URL: http://eejjlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0