25 Oktober

Har inte haft tid att sitta vid datorn i helgen så jag får ta och berätta kortfattat om min helg tycker jag :)

Fredag: Jag jobbade mellan 08:00 - 13:00 sen gick jag hem till Elin. Vi tog det lite lungt innan vi började göra ve oss. Snacka om att vi var taggade inför personalfesten :) Eller ärlig talat så var jag hemskt seg men jag kom igång lite senare än Elin och Svenne. Personalfesten var på Olympia Bowling i HBG. Mat, bowling sen utgång. Kvällen var super rolig (med ett undantag och han var störd i huvudet). Tack så mycket allihopa :)

Lördag: Richard hämtade mig och Elin i stan på natten så inte så konstigt att både han och jag var sega. Jag är ju bra på att snacka om inte alla visste de ;) haha. Vid 14 tiden så körde jag, Richard, mamma, pappa, Dick, Fia och Michelle, Carina och Jonna till Höganäs marknad. Lite kallt att gå där men det var mysigt.
På kvällen kom Michelle, Dick och Fia hit och åt Kinamat med oss sen blev det Bowling och Golf på mitt Nintendo Wii ;). Tack så en rolig och mysig kväll <3.

Söndag: Om jag var sliten när jag gick upp igår morse (Lördag) så var jag dubbelt, om inte trippelt, så trött i morse och har varit det hela dagen! Vid halv 8 körde jag till jobb och sen slutade jag vid 15 tiden. I eftermiddag har jag även varit och handlat en plattång. Min gamla drar i sönder mitt hår så nu åker den i soporna! Ajöss med den.

Nu längtar jag efter en varm dusch, varma mjukiskäder och bara slänga sig i soffan och kolla på tv.

Puss & Kram
PS!  Tack alla för denna helgen <3! ds.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0