Det krävs en förbättring .

Jag uppdaterar riktigt dåligt i min blogg och det krävs nu en förbättring av mig själv !

Vet inte vad jag uppdaterade sist men har väl inte hänt något skit spännande i veckan ?! Var och tränade på Friskis i torsdes med Emma ;) Joho ÖGONGODISET där va :P inte bara en utan måååånga ! & så fickade jag med Emelia på Grafitti i fredes efter Rättskunskapen .. Äckelpäckel gubbe som satt bakom henne ! BLÖ mår illa när jag tänker på honom . Såna som han borde skaffa sig ett liv....
Och veckans stora besvikelse går tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll ............................. Skånetrafiken . att dom inte ens kan sätta in ersättningsbussar när tågen inte fungerar . Under all kritik !

Fredag: Som sagt, fickade med Emelia efter rättskunskapen . Ville till familia efter fikan men åkte hem istället, där satt mamma, pappa, Robin, Tobbe och Jenny vid matbordet och åt utan att vänta på mig :@ lite taskigt ;) men så roligt har jag nog inte haft någon gång när jag har ätit här hemma . Vi skrattade så vi knappt fick luft åt saker som inte var alls roliga igeltningen ! Men kul iaf :)
Lördag: Min älskade mamma fyllde 50 år ;) Grattis !!!!!!!!! (Rastlös dagjävel.) Började dagen med en lång powerwalk promenad vid halv 11 (uppe tidigt woho).
Vid tre tiden kom Jenny och Tobbe så gjorde jag ve mig sen kom Jessica och ungarna vid halv 5 tiden . Total kaos efter det för vi hade bestämmt med släkten att dom skulle vara här klockan 6 . Då började det drälla in mer folk redan vid lite i 5 !! Men blev ju bättre som småningom .
Mamma öppnade sin present från oss familjen, både mamma och mormor började tjuta direkt och när dom gjorde de fick jag och Jenny tårar i ögonen och vi blev helt skakiga ;) en sak är säkert, att en bättre present till vår älskade mamma/fru/"svärmor" kunde hon inte fått av någon annan i hela världen . Vi träffade henne rakt in i hjärtat och så sa hon: "Jag är så glad att mina barn är samlade igen" !
Festen blev lyckad trots att det inte alls blev som det var tänkt !! Tack alla för att ni kom <3
Söndag:
Jaha, jag gick och la mig 5 i morse - en hård natt - sen vaknade jag vid 2 tiden . har inte gjort allt för mycket idag förrutom att ha ätit middag hos Tobbe och Jenny ! Kom hem därifrån för ett litet tag sen och nu är det dax för lite televisions tittande ;)

Bilder lär komma upp på bilddagboken inom kort ?!

Nästa helg ska vi fantomme ut och göra Hbg osäkert ;) Ska bli fett med skoj .


Kram Sara :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0