EN HELG UPPDATERING.

Fredag: Var i skolan,  Rättskunskap . Skit tråkigt och hängde inte med alls så kommer inte ihåg vad han babblade om ! Fikade lite sabbt med Emelia efter skolan sen gick vi ner till tåget . haha fett med äckligt - vi såg han psykot Sebastian från Farmen ;) blää så äcklig han är !
På kvällen åkte jag till bjuv. Satt och fetade pizza med Tobbe, Jenny & Håkansson :) myspys.

Lördag: Åkte till Höganäs på marknad med mamma, pappa, Tobbe, Jenny, Dick, Fia & Michelle.. Mysigt att gå där ! Fikade när vi kom hem sen krängde vi kinamat .
Jag, Jenny & Caroline stack hem till Jessica vid halv 10 tiden .. Satt där och drack lite sen drog vi 3 vidare in till Helsingborg. Och det vill jag lova att fy för vad tråkigt det var där jag kom in kom inte Jenny in och där dom kom in kom inte jag in .. jävla hobby poliser . Men bäst som vi är, så gjorde vi den rolig . Vi kunde i alla fall skratta åt Caroline ;) haha

Söndag: Vaknade vid 12 kanske.. Shit vad slöa vi har varit idag !! Drack typ 5 cider igår bara så har kunnat äta idag ;D Det är nog vad som har hänt idag !


Det har varit en onyttig helg & en ganska rolig helg om man tänker efter riktigt noga på vad vi sa och gjorde igår ;)
Något av det roligaste igår var nog cyklen, som jag och Caroline lekte med .. Jag fick sitta i en sån barnsits såklart !
Sen killen ,som bredde ut sig som hade deckat inne på knutan ! haha. Omg !
Ja det var roligt igår ! Bilder kommer upp på bilddagboken inom kort .


Kram :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0