Gaaaaaaaah!

Jag blir fantomme galen ... Fick tillbaka datorn i onsdes och packade upp den igår !! Och dom har inte lagat min tangent.. Galen jag blir istället ... så det blir till att skita i att installera allt på den och skicka tillbaka möget igen !!!! Helt lack på dom IQ befriade soffpotatisarna som sitter och rullar tummarna på något kontor någonstans !!

Aja ..
Praktik veckan har varit super ! Har haft riiiktigt roligt men lite tråkigheter också, tyvärr :/ Tur att dom fanns där på stationen så man kunde snacka av sig ! Riktigt snälla är dom och grymmt bra människor över huvudtaget ! Ville inte att det skulle vara sista dagen idag men det var det. Jag har lärt mig mycket under denna veckan och det kommer jag alltid att ha med mig. Man kan säga att det har varit som ett äventyr som jag ALDRIG kommer att glömma ! Detta tackar vi för big time ;) Tro mig , vi kommer ses igen ;D muahahaha ! Rälia Sara kommer nog tillbaka någon gång i framtiden .


Fikade med Emelia efter praktiken iaf .. Mys pys på Ebbas ;)
Saknar dock Sandie B som jag har varit utan denna veckan och antagligen inte kommer träffa nästa vecka heller :( ! Meeen desto roligare blir det när vi träffas senare istället :D


Tv dax och slappe i soffan !

Puss och kram ..

Postat av: sandra

när vi träffas igen, då ska de busas! hihihi

2007-10-19 @ 22:11:02
URL: http://sandrapersson.webblogg.se
Postat av: sara

sandra - ja det ska det fantomme ;) Utgång helgen vecka 44 precis innan skolan börjar igen ?! eller vad säger du :P

2007-10-21 @ 12:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0