Äntligen helg igen .

ingen sovmorgon i morse inte .. vi började klockan 08:00 istället för 09:40 för att vi skulle ha ambulans. känns lite surt att gå upp så tidigt men det gick ganska fort .. Efter då halva lektionen fick vi rast en kvart . tror ni inte att brandlarmet går då ? Joo såklart .. Någon dum jävel som har tryckt in knappen .. *grr*
men skit i det nu :)
Provade studentmössor idag... iiiiih på ett sätt så längtar jag som sören men vill inte sluta :/ det är bara jag och Emelia som inte vill sluta typ ;) haha... har ju faktiskt skit skoj i skolan .. :P sjuk humor till 100 !
Men vi överlever tror jag faktiskt.

Inte skit kul efter projektarbetet heller .. 100 enkäter - bara till att slänga men pallar inte bry mig just nu känns så jävla onödigt bara .. ett block är en sak men när det gäller projektarbetet ? Kul ?


Just nu så sitter jag vid köksbordet och Emma står och pysslar med mitt hår ;) Blonda slingor . enligt Emma så blir dom BLONDA.. så nu kan jag äntligen leva upp till min hårfärg ;P eller snart iaf, när jag får upp dom här jädrans folie sakerna.

I morron är det fan utgång som gäller ;) Emelia fyller 18 . Woho .. förfest hos mig ! ngn som vill med ? Bara till att ringa .


Tjaarå .. Pusssss & myyyyys <3

Postat av: sandra

då kan vi leva upp till våra rykten tillsammans! goodie.

2007-09-14 @ 19:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0