såhär såg min vecka ut .

Måndag: Ingen rättskunskap, alltså ledig från skolan . Var på körskolan och gjorde instuderingsfrågor - flitigt - hihi , fikade med Emelie och fick uppleva veckans bästa antar jag ;) Åkte med Jenny hem, åt middag och satt och mös !
Tisdag: Ledig från skolan ! hihi . Var på körskolan och gjorde instuderingsfrågor istället.. Stannade kvar på Teorilektion med Hampus sen åkte vi hem .. Kollade på Desperate Housewifes !!! Woho, det man längtar till vecka efter vecka ;P
Onsdag: Var faktiskt inte ledig från skolan. Började 10:20 och slutade ungefär 14:00 . Gjorde inte allt för mycket när jag kommit hem efter skolan, åt middag sen var jag ute och gick en runda !
Torsdag: Studiedag :) så var på körskolan istället . rättade och gjorde instuderingsfrågor ! (sällan) ! Emelia ringde - hon hade slutat tidigare så vi åkte till väla ;) hihihi !! Vi shoppade på Indiska . "Alla andra går med sina solokassar så kommer vi med våra shoppingbags från Indiska " ;) riktigt najs bag man fick. haha ! Jag handlade iaf två jättefina ljusstakar och ljus till .
Fredag: Hade bara rättskunskap på hela dagen . Åkte in till stan, vilket inte kändes så lönt för vi slutade efter en halvtimme . :/  Mongo ! På kvällen var jag as trött men städade mitt rum sen satt jag och mammi och glodde på tv :)
Lördag: Åkte hem till Tobbe & Jenny, skulle igeltningen till väla men blev inte så! Satt där istället och snackade en massa och åt makaroner ;) Åkte hem till oss lite senare och åt Kinamat med familjen och mys famför tvn :).
Söndag: Har inte gjort ett skit idag ! Gjort några frågor vi hade i läxa tills nästa ambulans lektion ! Annars har jag inte gjort så mycket .
Snart sängen som gäller , upp tidigt i morron för att ha rättskunskap en timme - onödigt men sant !


Puss & Kram Sara. <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0