DAGENS ;)

hahaha så klockrent !
Skulle in på Hemköp på stattena och shoppa satan. När vi väl fyllt alla 5 kundvagnar och står i kön för att betala så står det en liten tjej på kanske 3-4 år som trycker upp huet på en glasruta och total fular sig mot mig och Emelie! Sicken tjej asså, riktigt pudding.
Med sig har hon sin pappa (antagligen), vi såg ju direkt var tjejen fått sitt fina utseende ifrån ;) Jo självklart var han ju snygg.. Så stod han och sneglade på oss skit mycket och små log. Så frågar han sin dotter: "Busar du lite?!" och så fnissar han till lite. Asgarvet åt han där, inte de vackraste fnisset förståss=P
Jo, fram till poängen... Han betalar i alla fall och tar sin dotter och går ut ur affären ! HA HA HA HA. inga varor hade han med sig ut ..
Snacka om upptagen med att tänka på annat ;D och pinsamt för han att komma in i affären igen så sa han: "Men kom nu, jag glömde varorna !" till sin dotter ;) hahaha. den röda färgen i ens ansikte har jag aldrig sett.. Var nästan solglasögon-varning på det där, så skarpt som det va . muahaha

Kanske inte låter så värst kul när man läser det såhär men det är ju faktiskt en sak man måste uppleva för att kunna asgarva åt de :)



Ha de



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0