Nu är jag ett med mig själv.

Jag hade inga problem med att leva upp till att vara blond innan så det gör jag nog inte nu heller! Jag trodde att jag skulle få leva med att vara piss gul i håret några dagar men icke, för det blev nästan precis som jag hade tänkt mig - super! Tar bara ett tag att vänja sig med detta ljusa håret :O Nu kan ni numera se mig som blondin :)

Idag följde jag med Emma till Väla för hon skulle ju handla käder och skor :P Blev helt slut i huet och inte alls på festhumör.. Fick sätta igång lite musik på Tobbes dator när jag kom hem och nu är man väl på G igen :P muahaha ! Vet inte vad jag har hittat för något skit här, innan lyssnade jag på 666-Paradoxx och nu lyssnar jag på Bumbibjörnarna. Snacka om variation på musiksmak ;) Allätare !

Ikväll blir det fest, som jag har längtar efter hela veckan eftersom jag har tillbringat alla dagarna i sängen... Men vad ska jag ha på mig? Jag äger nog världens tråkigaste garderob, jag har alltid samma kläder på mig när jag festar. Och hur ska jag ha håret? Ae dax att ta en funderare innan man ska iväg.

Puss å kläm



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0