Onsdag

"Kalaset" hos min morbror i Lördags var roligt, som vanligt! Det blev korvgrillning, utomhus, på en pinne, över en brasa :P Ingen har någonsin sagt att vår släkt är normal :P Det var i alla fall svinkallt så det tog inte speciellt lång tid innan jag gick in :P hehe.

I Söndags jobbade jag. Hade natten med Frida :)
I Måndags slutade jag tidigare eftersom jag skulle på magnet röntgen i Malmö. Min snälla pappa följde med mig dit. Det var faktiskt inte så jätte svårt att hitta, men utan vår GPS hade vi nog aldrig hittat dit!
Undersökningen gick någerlunda bra. Tyvärr så hatar jag trånga utrymmen något kopiöst, och detta var ju såklart en hel tunnel som jag skulle in i. När jag låg där och knep med ögonen och väntade på att undersökningen skulle ta slut, så kände jag mitt hjärta dunka som bara den. Det kändes som att hjärtat skulle dunka ut ur kroppen!
Som tur var så så behövde jag bara ligga där och lida i ca 15 minuter.

I går blev det städning och tvättande för hela slanten. Jag och Emma var även nere på Badhuset och bokade in en tid för Body Combat (Måndag nästa vecka gäller det). Jag köpte till och med tränings kort så nu är det bara till att sätta igång. Vad är det man brukar säga ? Beach 2010 ? Haha!

Nu ska jag göra mig färdig, gå och köpa mig en drick youghurt sen gå till jobb :)

Puss & Kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0