Söndag

Fredag: Efter jobb lunchade jag med Tobbe och så gick vi och hälsade på Ole en runda. Efter den promenaden körde jag till Väla för att hämta ut min mobil sen körde jag vidare till min älskling ♥!
Det fick bli lite Alla Hjärtans Dag firande idag istället för på söndag. När jag kom hem till Richard hade han köpt jätte fina rosor till mig, hihi ♥ Sen vid 18 tiden åkte vi ner i stan och åt på Asia Kock! (Det var min "present" till honom.) När vi var påväg hem hyrde vi filmer, Snuten i Varuhuset och En sommar med Göran. En sommar med Göran var såklart bäst :)

Lördag: Älskling jobbade, jag sov länge sen blev det en promenad för min del. Efter promenaden slängde jag igång One Tree Hill, så jag hann kolla på några avsnitt innan Han med stort H kom hem!
Sen var det dags att göra ve sig och bege sig ner i stan på 30 årsfest hos Richards kompis. Men tack vare min förkylning blev det hemgång tidigt. Redan vid 22-23 tiden gick vi hem!

Söndag: Jag var helt off när klockan ringde i morse. Richard körde till jobb vid 10 tiden och jag gick också upp strax därefter. Dags att packa ner alla sina saker, göra sig i ordning, lämna filmerna och köra hem till päronen.
Nu känner jag mig så gott som död. Är riktigt sliten! Ska hem till metropolen Klippan lite senare, men först blir det Tacos med päronen, brorsan och hans fjälla! Mums med tacos!


En sak jag har att tillägga är att: Tänk så löjligt kär man kan vara! Richard är den underbaraste och finaste människan i mitt liv. Jag älskar honom så otroligt mycket




Postat av: Elin

Naw vad du är gullig gumman ! :)

2010-02-16 @ 10:41:20
URL: http://eejjlin.blogg.se/
Postat av: Sara

Hihi, jag försöker i alla fall!

Tror nog att du förstår mina känslor :)?

2010-02-17 @ 17:24:04
URL: http://saaranilsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0