söndag

Det går långt mellan mina uppdateringar här tycker jag. Jag har blivit lite seg på det!
Men nu när jag har tid över till att sitta här så kan jag lika gärna berätta om min helg.

Fredag: Efter jag hade slutat jobba så körde jag till Richard. Han, jag och Patrik körde ner i stan och köpte present till deras mamma. Fan vad bra jag är ;)! Vidare till Maxi, där hade jag skit kul med självscanning saken. Det var längesen jag visade mig så pass onormal bland allmänheten.
På kvällen blev det Kina mat hos Richards föräldrar.

Lördag: Eftersom Richard och hans familj skulle åka på semester så ringde klockan låångt innan tuppen, kl 03.00 om jag ska vara exakt. Jag fick kämpa med att hålla ögonen öppna sen timmen som jag var uppe med honom. Men jag var ju tvungen att pussa lite på honom och säga hejdå :)
På förmiddagen/eftermiddagen fixade jag och mamma lite ärende och vid 18 tiden var det dags för mig att promenera till Emmas 20 års fest :)

Söndag: Fick ju sova en timme mindre idag. Alltså var jag uppe 09.30 i morse. Känner mig lite segare än vanligt men har inte sovit så bra inatt. Nästa gång jag ska sova hos päronen är på Cyklingen och då ska jag fantomme sova på soffan, Richard får ta madrassen.
Jag är fortfarande kvar hos päronen och kör väl hem om någon timme kan jag tänka mig. Hade varit gott att slänga sig på soffan med Cola och en påse godis ;) Det är en sån söndag idag.


Åh, jag saknar honom redan :(



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0